İklim Zirvesi

İklim Zirvesi

Son dakika iklim zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iklim zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iklim zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İklim Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iklim zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 iklim zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm iklim zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çarpıcı mesaj! "İnsanlığın ortak meselesidir" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İklim krizinin yıkıcı etkileri karşısında daha fazla müşterek çalışmaya ihtiyaç olduğu aşikardır. İklim değişikliği ve bunun yol açtığı sorunlar insanlığın ortak meselesidir" dedi.
9.01.2023 Gündem
'Zamları EPDK mi yapıyor?' sorusuna Başkan Yılmaz'dan yanıt
'Zamları EPDK mi yapıyor?' sorusuna Başkan Yılmaz'dan yanıt Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kamu ve özel sektör dengesini oluşturmanın temelinde empatinin yattığını belirterek, “Ben yatırımcı olsaydım, ‘Burada ne beklerdim?’ diye düşünüyorum. Vicdanla ne beklerdim? Nasıl bir kar marjı beklerdim? Nasıl bir yatırımın karşılığının geri dönmesini beklerdim? Dolayısıyla bu empatiyi yapınca birçok şeyi hallediyorsunuz. Ortada biz denge oluyoruz. Bu dengeyi de inşallah sağladığımıza inanıyorum” dedi.
30.03.2022 Ekonomi
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak'
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü!
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü! Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi.
13.03.2022 Gündem
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha...
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha... Nusr-Et lokantasında Vietnamlı bir bakanın 19 bin liralık biftek yemesi komünizmle yönetilen ülkede büyük bir krize neden olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan ve ses getiren bu görüntülerden sonra ülke ikinci bir Nusret kriziyle çalkalanıyor...
19.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Joe Biden zirvesi gerçekleşti! İşte görüşmenin şifreleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Joe Biden zirvesi gerçekleşti! İşte görüşmenin şifreleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden zirvesi İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleşti. F-35 ve F-16 savaş uçaklarından Suriye'ye birçok başlığın masaya yatırıldığı görüşme, büyükelçilerin yol açtığı krizin hemen sonrasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Washington'la ortak mekanizma kurulması için mutabık kalındığını duyurdu. Beyaz Saray'dan "Yapıcı ilişkileri sürdürmek istiyoruz" açıklaması geldi.
1.11.2021 Dünya
Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi! Kritik zirvenin ardında peş peşe açıklamalar
Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi! Kritik zirvenin ardında peş peşe açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Roma'daki G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşme sona erdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, iki ülke ilişkilerini güçlendirmek ve geliştirmek için ortak mekanizma kurulması konusunda mutabık kalındı. Beyaz Saray’dan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada ise “Biden, yapıcı ilişkileri sürdürme, işbirliği alanlarını genişletme ve fikir ayrılıklarını etkin bir şekilde yönetme arzusunun altını çizdi” ifadelerine yer verildi.
31.10.2021 Siyaset
Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme!
Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefonda görüştü.
27.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü Cumhurbaşkanlığı So¨zcu¨su¨ I·brahim Kalın, ABD Ulusal Gu¨venlik Danıs¸manı Jake Sullivan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkiler, F-35/F-16 meselesi, küresel iklim değişikliği, Afganistan, Suriye, Libya, Yukarı Karabağ, Yunanistan, Doğu Akdeniz ve diğer bölgesel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden arasında Glasgow İklim Zirvesi marjında gerçekleşmesi planlanan ikili görüşmenin konuları ve detayları da konuşuldu.
27.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü çarpıcı mesajlar: Benim kitabımda geri adım atmak yok...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü çarpıcı mesajlar: Benim kitabımda geri adım atmak yok... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan büyükleçilerin skandal bildirisi ve geri adım atmalarına yönelik soruları cevapladı. Erdoğan, "Ben nasıl geri adım attım? Ben taarruzdayım. Benim kitabımda geri adım atmak yok." dedi.
27.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan 10 ülkenin büyükelçisinin geri adımı ile ilgili olarak, "Bu tavır ülkemizdeki yargı teşkilatını, savcılarımızı, avukatlarımız tüm yargı mensuplarına karşı yapılmış bir hakarettir. Türk yargısı kimseden talimat almaz, kimsenin emrine girmez. Bugün büyükelçiliklerden yapılan açıklamayla yanlışlıklarından geri dönülmüştür. Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimsenin sıfatı ne olursa olsun, bu ülkede barınamayacağını da ayrıca ifade etmek istiyorum." dedi.
25.10.2021 Gündem
'Kırmızı alarm' veriyor! Enerji krizi dünyayı dünyayı sarsıyor...
'Kırmızı alarm' veriyor! Enerji krizi dünyayı dünyayı sarsıyor... İklim kriziyle mücadeleyi hızlandırmak ve 2030'a kadar sera gazı emisyonlarının yarıya düşürülmesi için daha iddialı hedeflerin açıklanmasının beklendiği uluslararası iklim zirvesine sayılı günler kala, emisyonların en büyük sorumlusu olan fosil yakıt fiyatlarındaki rekor artışlar salgın döneminin etkilerini gidermekte zorlanan ekonomiler üzerinde fazladan yük oluşturuyor.
8.10.2021 Dünya
Bakan Kurum G20 İklim Zirvesi’nde
Bakan Kurum G20 İklim Zirvesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İtalya'nın Napoli kentinde G20 Çevre Bakanları Toplantısı'na katıldı.
22.07.2021 Gündem
Lavrov: ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umuyoruz
Lavrov: ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umuyoruz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile iklim alanında yoğun bir etkileşimin sağlanacağını umduklarını belirtti.
12.07.2021 Dünya
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates koronavirüs pandemisinin ne zaman sonra ereceği hakkında açıklamalarda bulundu. Gates pandemi için bir de bitiş öngörüsünü tarih vererek açıkladı.
26.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine seslendi: İklim değişikliği tüm insanlığı etkiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine seslendi: İklim değişikliği tüm insanlığı etkiliyor Tüm dünyanın gözü kritik zirvede. ABD’nin ev sahipliğinde sanal ortamda yapılan İklim Zirvesi, Biden'ın konuşmasıyla başladı. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "İklim değişikliği tüm insanlığı etkiliyor. İklim değişikliğinin zararlarını azaltmak için yoğun çaba harcıyoruz. Ulusal İklim Değişikliği Strateji ve Eylem Planı'nı 2030 ve 2050 hedefleri doğrultusunda güncelliyoruz." dedi.
22.04.2021 Siyaset
Japonya sera gazı emisyonunu yüzde 46 düşürmeyi hedefliyor
Japonya sera gazı emisyonunu yüzde 46 düşürmeyi hedefliyor Japonya Başbakanı Suga Yoşihide, sera gazı emisyonunu 2030'a kadar yüzde 46 düşürmeyi hedeflediklerini açıkladı.
22.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Putin, Biden'ın davetine yanıt verdi
Putin, Biden'ın davetine yanıt verdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ABD Başkanı Joe Biden'ın daveti üzerine İklim Zirvesi'ne katılacağı bildirildi.
19.04.2021 Dünya
Yeni kriz patlak verdi! ABD ile Rusya...
Yeni kriz patlak verdi! ABD ile Rusya... Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden'ın olası görüşmesine dair, "Kısa süre içinde bir Putin-Biden görüşmesi ayarlanması mümkün değil" dedi. Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "ABD, ulusal çıkarlarını savunacak, ABD'ye zarar veren Rus hükümeti eylemlerinin bedelini ödetecek" ifadeleri kullanıldı.
15.04.2021 Dünya
Joe Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup
Joe Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektupta, COVID-19 salgınından etkilenen Türk vatandaşlarının, ailelerinin ve tüm halkının acısını paylaştığını söyledi.
26.03.2021 Dünya
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İklim Zirvesi daveti
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İklim Zirvesi daveti ABD Başkanı Joe Biden'ın 22-23 Nisan’da sanal ortamda düzenlenecek İklim Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti.
26.03.2021 Gündem
1000 lira cezası var! Milyonları yakından ilgilendiriyor
1000 lira cezası var! Milyonları yakından ilgilendiriyor Çöp atmanın artık cezası büyük olacak. Çöp atan vatandaşlara 1000 lira ceza kesilecek.
19.12.2020 Gündem
BM'den 'tarihi' açıklama: Fırsat kaçtı
BM'den 'tarihi' açıklama: Fırsat kaçtı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İspanya'nın başkenti Madrid'de bugün sonlanan ve beklentileri karşılamayan iklim zirvesine ilişkin, "COP25 sonuçları beni hayal kırıklığına uğrattı. Uluslararası toplum, ikilim değişikliğiyle mücadelede önemli bir fırsatı kaçırdı." değerlendirmesinde bulundu.
15.12.2019 Dünya
Rekor seviyeye ulaştı! Sıcaklık 4 derece artacak
Rekor seviyeye ulaştı! Sıcaklık 4 derece artacak DÜNYA Meteoroloji Örgütü (WMO), küresel ısınmanın ana etmenlerinden atmosferdeki sera gazı yoğunluğunun 2018’de rekor seviyelere ulaştığını duyurdu.
27.11.2019 Dünya
Bir böcek türüne, Greta Thunberg'in ismi verildi
Bir böcek türüne, Greta Thunberg'in ismi verildi İsveçli iklim aktivisti 16 yaşındaki Greta Thunberg'in ismi, bir böcek türüne verildi.
25.10.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İklim Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iklim zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.