İkizleri

İkizleri

Son dakika ikizleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikizleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikizleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkizleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikizleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 574 ikizleri haberi bulunmuştur. Tüm ikizleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Caroline' karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
24.11.2023 Magazin
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi'
Cansu Kurtçu: 'İstanbul eziyet gibi' Şarkıcı Fettah Can ile meslektaşı Cansu Kurtçu 2014'te evlenmişti. 2017'de ikizleri Vera ve Oğul dünyaya gelmişti.
17.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın filmi dile dolandı! Show Tv'den Nereden Çıktı Bu Velet göndermesi
Metin Akpınar'ın filmi dile dolandı! Show Tv'den Nereden Çıktı Bu Velet göndermesi Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikizleri Duygu ve Sevgi Nebioğlu'nun gündemdeki yerini koruması bazı ilginç olaylara da neden oluyor. Usta ismin, 1975 yapımı Nereden Çıktı Bu Velet isimlli filmi sosyal medyada gündem oldu.
15.10.2023 Ekonomi
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Wilma Elles:  Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür
Wilma Elles: Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz'
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz' Anıl Altan, kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile 7 yıl önce dünyaevine girmişti. İkizleri olan çiftten Anıl Altan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen kızlarıyla ilgili yoruma isyan etti.
6.09.2023 Magazin
Bakan Özhaseki: Şehirlerin hava kalitesi ‘NEFES’ ile ölçülüyor
Bakan Özhaseki: Şehirlerin hava kalitesi ‘NEFES’ ile ölçülüyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hava kalitesini 3 boyutlu ortamda tespit edebilen yeni bir sistem geliştirildiğini bildirdi. Özhaseki, “Yerli ve milli yazılımımız NEFES ile şehirlerimizin hava kalitesi değerlerini, dijital ikizleri üzerinden mahalle ölçeğinde, 5 metre seviyesinde tespit ediyoruz.” dedi.
5.09.2023 Gündem
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti 2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliklerinin bittiği öğrenildi. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki tazminat talebi ve nafaka miktarı dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Londra'da operasyonla ayrılmışlardı! Mucize ikizler 5 yaşında
Londra'da operasyonla ayrılmışlardı! Mucize ikizler 5 yaşında Mucize ikizler 5 yaşına girdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde 2020 yılında 2 yaşındayken Londra’da yapılan operasyonla ayrılan siyam ikizleri Derman-Yiğit Evrensel, 5’inci yaş günlerini tedavi ve takiplerinin devam ettiği Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde kutladı. Anne Fatma Evrensel ve baba Ömer Evrensel ve ağabeyleri Kürşat Evrensel’e hastanedeki doktor ve hemşireler eşlik etti.
22.06.2023 Gündem
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün gözü yaşlı paylaşımıyla merak uyandırmıştı! Açıklama geldi Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı gözü yaşlı selfie ile dikkatleri üzerine çekmişti. Eski Eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Maya ve Toprak ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu, hüzünlü paylaşımı hakkında açıklama yaptı.
19.06.2023 Magazin
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta!
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta! Tek yumurta ikizleri 16 yaşındaki Sophie ve Megan, kanser belirtileri gösteriyordu. Tarama sonuçlarında ise ilginç bir gerçekle karşılaştılar.
18.04.2023 Dünya
Bakan Kurum: 56 bin 80 bina yıkık, acil yıkılacak veya ağır hasarlı
Bakan Kurum: 56 bin 80 bina yıkık, acil yıkılacak veya ağır hasarlı Deprem bölgesinden son durumu aktaran Bakan Murat Kurum, "577 bin 689 bina incelendi. 2 milyon 665 bin bağımsız bölüme tekabül ediyor. 56 bin 80 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olarak tespitini yaptık." dedi.
16.02.2023 Gündem
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Eda Apartmanı’nın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Cavide Şahutoğlu ile ikizleri Deniz ve Zeynep Şahutoğlu (10), Samandağ'da yan yana toprağa verildi. Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, eşi ile yarın doğum günleri olan ikizlerinin cenazesinde gözyaşı döktü.
16.02.2023 Yaşam
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?
Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor? Astroloji severler 5 Şubat Aslan dolunayı etkileri için araştırmalarını hızlandırdı. Şubat’ın 5’inde 16 derece Aslan burcunda dolunay gelecek. Peki, 5 Şubat Aslan Dolunay’ı burçlara etkisi neler? Aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek? Aslan dolunayı saat kaçta başlıyor?
4.02.2023 Astroloji
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22 Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkizleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikizleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.