İkiz Bebekler

İkiz Bebekler

Son dakika ikiz bebekler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikiz bebekler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikiz bebekler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiz Bebekler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiz bebekler gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 ikiz bebekler haberi bulunmuştur. Tüm ikiz bebekler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada ikiz bebek görülmek, rüya tabircileri tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, hayırlı haberler alınacağına delalet eder. Rüya yorumcuları, ikiz bebek görmek ile ilgili çok fazla olumsuz bir tabirde bulunmamışlardır.
11.01.2024 Eğitim
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı 'Esra Erol'da programında eşinin kendisini aldattığını öğrenen Betül Yurulmaz, eşinin yasak aşkından olan ikiz bebekler için DNA testi istedi. Şoke eden gerçek ortaya çıktı. Adliye koridorlarını birbirine kattılar. İşte 'Esra Erol'da programındaki akılalmaz olayda son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
6.10.2023 Yaşam
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti Seray Sever ikiz bebekleriyle plajda görüntülendi. İkiz kızları Sofya ve Alya ile birlikte denizde ve kumsalda oyunlar oynayan başarılı oyuncu, fit haliyle de gençlere taş çıkardı.
6.07.2023 Magazin
Resmen mucize! İkiz bebekler 30 yaşında doğdu
Resmen mucize! İkiz bebekler 30 yaşında doğdu Dünya ABD'den gelen mucize haberi konuşuyor. 31 Ekim'de dünyaya geldiler ama 31 yaşındalar. ABD'de dünyanın en yaşlı ikizleri doğdu. Uzmanlar, bu vakarların insanlara umut vermesi gerektiğini söylüyor. İşte haberin detayları...
22.11.2022 Dünya
Rüya gibi başladı kabusa döndü! 3 anne ve 6 çocuğu korkunç bir şekilde katledildi...
Rüya gibi başladı kabusa döndü! 3 anne ve 6 çocuğu korkunç bir şekilde katledildi... Dünya, 4 Kasım 2019'da Meksika'nın kuzeyinden gelen bir haberle dehşete düştü. Üç SUV'den oluşan bir konvoy halinde gündüz vakti yolda ilerleyen kadın ve çocuklar, korkunç bir şekilde katledilmişti. Ölenlerin hepsi kadın ve çocuktu.
13.07.2022 Dünya
Doğum yaptıktan sonra corona'dan hayatını kaybetti! İkiz bebekler...
Doğum yaptıktan sonra corona'dan hayatını kaybetti! İkiz bebekler... Ölü sayısının 61 bini geçtiği Brezilya'da, corona virüsün aldığı canlardan biri de anne olma hayalleri kuran ve ikizlere hamile genç bir kadın oldu. Corona virüsün Latin Amerika'daki merkezi Brezilya'da bilanço ağırlaşırken, dünya Larissa Blanco'nun göz yaşartan hikayesini konuşuyor.
3.07.2020 Corona Virüsü
7 ameliyat sonrası oğlunu kucağına aldı
7 ameliyat sonrası oğlunu kucağına aldı Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ise Türkiye’de her 10 kadından 1’inin bu hastalık ile savaştığını belirterek hastaların iyi değerlendirilmesi gerektiğini ve gerçek anlamda gerekli görüldüğü takdirde ameliyat edilmesi gerektiğini belirtti.
7.03.2020 Sağlık
Soruşturma başlatıldı! Anne karnındaki ikiz bebeklerin...
Soruşturma başlatıldı! Anne karnındaki ikiz bebeklerin... BOLU'da yaşadığı sancılar nedeniyle 2 kez gittiği hastanede, taş düşürme teşhisi konularak evine gönderilen 5 aylık hamile Güler Kılıç (24), ikiz bebeklerini kaybetti. Güler Kılıç ve eşi Mehmet Resul Kılıç doktor ve hastane yönetiminden şikayetçi olurken, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
27.01.2020 Gündem
Türkiye'yi şoke eden olayda flaş gelişme! Anne ve baba gözaltına alındı...
Türkiye'yi şoke eden olayda flaş gelişme! Anne ve baba gözaltına alındı... Konya'da bir apartmanın giriş katına terk edilen biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarındaki kız çocuğunun Suriye uyruklu anne-babası gözaltına alındı. Kendilerine yardım ettikleri sürülen 4 akrabalarıyla birlikte yakalanarak, gözaltına alınan çift, polise verdikleri ilk ifadelerinde boşanma aşamasında olduklarını anlatıp, çocukları terk etme suçunu birbirlerinin üzerine attı.
6.11.2019 Yaşam
Terk edilen ikiz bebekler ile 2 yaşındaki kız devlet korumasına alındı
Terk edilen ikiz bebekler ile 2 yaşındaki kız devlet korumasına alındı Konya'da bir apartmanın giriş katına terk edilen biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarındaki kız çocuğu hastanedeki tedavilerinin ardından devlet korumasına alındı.
2.11.2019 Yaşam
1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kız, apartman girişine terk edildi
1,5 aylık ikizler ile 2 yaşındaki kız, apartman girişine terk edildi Konya'da bir apartmanın giriş katında, biri kız 1,5 aylık ikiz bebekler ile 2 yaşlarında kız çocuğu, terk edilmiş bulundu. Hastanede tedavi altına alınan ikizler ile kız çocuğunun Suriye uyruklu olduğu tahmin ediliyor.
1.11.2019 Yaşam
'Çin’de bebeklerin genetiği değiştiriliyor'
'Çin’de bebeklerin genetiği değiştiriliyor' Ulusal Sağlık Komisyonu, genetiği değiştirilen ikiz bebekler iddiasına yönelik soruşturma başlattı.
27.11.2018 Dünya
Sıla açıkladı: İkiz bebeklerim geliyor...
Sıla açıkladı: İkiz bebeklerim geliyor... Sıla Gençoğlu, kendisinden 3 yaş küçük oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla gündeme gelmeye devam ediyor. 'Hamile' olduğu yönündeki haberlerle manşet olan şarkıcı, "Hamile değilim, güzel şeylere gebeyim" sözleriyle flaş iddiayı yalanladı.
4.10.2017 Magazin
Sütüm ikizlere yetiyor
Sütüm ikizlere yetiyor Geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerini kucağına alan Başak Sayan, önceki gün Bebek’teydi.
15.06.2017 Magazin
Cristiano Ronaldo, ikiz bebekler sipariş etti!
Cristiano Ronaldo, ikiz bebekler sipariş etti! Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ABD'de anlaştığı bir taşıyıcı anneden ikiz çocuk bekliyor.
13.03.2017 Spor Magazin
Ebru Şancı'nın bebekleri ilk kez görüntülendi
Ebru Şancı'nın bebekleri ilk kez görüntülendi Geçtiğimiz yıl futbolcu Alpaslan Öztürk'le hayatını birleştiren modacı Ebru Şallı ilk kez annelik duygusunu tadarak Ekim ayında ikiz bebekleri Ceylin ve Mina'yı kucağına almıştı. Şancı, katıldığı bir televizyon programında ilk kez ikiz bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi. İşte merak edilen Öztürk ailesinin minik ikizleri...
3.12.2016 Magazin
Yargıtay’dan aşı kararına ikinci ret
Yargıtay’dan aşı kararına ikinci ret Ordu’da Cumhuriyet Savcısı 42 yaşındaki Hüseyin Ayyayla, ikiz bebeklerine zorunlu olan aşıyı yaptırmadığı gerekçesiyle verdiği hukuk mücadelesini yine kazandı
11.05.2016 Yaşam
İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı
İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı Vietnam’da ikiz sahibi çift, bebekleri arasında benzerlik olmadığını fark edince hastaneye giderek DNA testi yaptırdı. Ama sonuç beklediklerinden oldukça farklı çıktı.
8.03.2016 Dünya
Suriye'de hava saldırısında ikiz bebekler öldü
Suriye'de hava saldırısında ikiz bebekler öldü Suriye'nin Halep kentine düzenlenen bir hava saldırısında ikiz bebekler hayatını kaybetti.
25.02.2016 Dünya
İkiz bebekler uçurumda can verdi
İkiz bebekler uçurumda can verdi Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ikiz bebeklerden 3 aylık Selim Peynir de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
23.05.2015 Yaşam
Dev operasyon!
Dev operasyon! ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan 10 aylık ikiz bebekler Knatalye Hope ve Adeline Faith, göğüsten ve karından yapışık olarak dünyaya geldi...
24.02.2015 Dünya
Tıp tarihine geçen mucize
Tıp tarihine geçen mucize Avustralya'da tıp tarihine geçen bir doğum gerçekleşti. Bugüne kadar sadece 35 kez görülen olayda aynı vücudu paylaşan iki yüzlü ikiz bebek dünyaya geldi.
12.05.2014 Dünya
Tıp dünyasını şaşkına çevirdi!
Tıp dünyasını şaşkına çevirdi! İkiz bebekler tek vücutta dünyaya gelince şaşkınlığa neden oldu. Asıl şok eden ise...
14.03.2014 Dünya
Skandal!
Skandal! Bu sitede öyle ilanlar var ki...
25.10.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkiz Bebekler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiz bebekler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.