İkinci Şans

İkinci Şans

Son dakika ikinci şans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci şans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci şans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Şans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci şans gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.856 ikinci şans haberi bulunmuştur. Tüm ikinci şans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu!
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu! Meslektaşı Bige Önal ile aşklarına bir şans daha verip sonra tekrar ayrılık kararı alan Aras Bulut İynemli, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
14.01.2023 Magazin
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı Oyuncu Bige Önal, yedi yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. Aşklarına bir şans daha verme kararı alan ikili, geçtiğimiz haftalarda ilişkiyi sonlandırdı. Etiler’de objektiflere yansıyan Bige Önal'a, "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği Aras Bulut'la ayrılık nedeni soruldu.
6.01.2023 Magazin
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi!
Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi! Oyuncu ve tiyatro sanatçısı Hülya Gülşen, 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatan Gülşen 'Hayat bana ikinci bir şans verdi.' dedi.
11.09.2022 Magazin
YKS'de tercih dönemi bugün başladı! Adaylara kritik uyarı: Bunu sakın yapmayın
YKS'de tercih dönemi bugün başladı! Adaylara kritik uyarı: Bunu sakın yapmayın YKS tercihleri için heyecanla beklenen gün geldi. 2022 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından 27 Temmuz günü itibariyle öğrencilerin tercih süreci başlıyor. Üniversite adayları TYT ve AYT sınavlarından aldıkları puanlar doğrultusunda YÖK Atlas YKS tercih robotu ile tercih listelerini hazırlayacaklar. YKS tercihleri öncesi adaylara kritik uyarılar geldi. Uzmanlar adaylara, “Okumak istemediğiniz bölümü listeye asla almayın” uyarısında bulunuyor. İşte YKS'de tercih yapmadan mutlaka bilinmesi gerekenler...
27.07.2022 Eğitim
Fenerbahçe'de Ali Koç ile Mesut Özil görüştü! İkinci şans için gitti alınan karar takımda şok etkisi yarattı..
Fenerbahçe'de Ali Koç ile Mesut Özil görüştü! İkinci şans için gitti alınan karar takımda şok etkisi yarattı.. Yeni sezonda şampiyon olacak takımı oluşturmak için transfere ağırlık veren Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi tırmanarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geri dönen yıldız futbolcu, Başkan Ali Koç'la bir görüşme yapmıştı. Yapılan görüşmenin ardından Mesut Özil için alınan karar takımda şok etkisi yarattı.
30.06.2022 Fenerbahçe
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon
LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı olay yarattı!
LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı olay yarattı! NBA yıldızı Lebron James, Euroleague Woman Final Four'da finale yükselen Fenerbahçe Safiport ve Kayla McBride'ı tebrik etti.
9.04.2022 THY Euroleague
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası!
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası! İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam'da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici'nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı...
27.03.2022 Magazin
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü?
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü? Canlı yayın sırasında gazeteciye tokat attığı için büyük tepki çeken Muharrem Sarıkaya, iki ay aradan sonra yeniden Habertürk'te yazmaya başladı. Peki, Muharrem Sarıkaya kimdi, nereli, kaç yaşında?
14.02.2022 Gündem
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, 1 Ocak bu akşam Kardeşlerim yok mu? ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kardeşlerim her hafta cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Yılbaşı nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Kardeşlerim dizisinin de bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim bu akşam yok mu, bugün Kardeşlerim dizisi neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun 24'üncü yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu'na, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim" sözleriyle seslendi.
2.12.2021 Magazin
Emeklilik için ikinci şans! Maaş fırsatı...
Emeklilik için ikinci şans! Maaş fırsatı... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Emeklilik ile ilgili önemli detay. Emekli olamayanlara ikinci bir imkan sunuluyor. Sosyal güvenlik sistemimiz belli bir dönem çalıştıktan sonra primi tamamlayamayanlara ikinci bir imkan tanıyor. Buna da yaş şartıyla emeklilik deniyor. İşe giriş tarihine ve sigortalılık türüne göre 3600, 4500 ve 5400 gün prim bu anlamda yeterli oluyor.
6.08.2021 Emekli
YKS ek tercih başvuruları sona eriyor! Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü’den tercih yapacaklara öneriler!
YKS ek tercih başvuruları sona eriyor! Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü’den tercih yapacaklara öneriler! Üniversite hayali kuran ve YKS tercih sonuçlarında istedikleri bölüme yerleşemeyen öğrenciler yönlerini ek tercihe çevirdi. YKS tercihlerinde adaylar için ikinci şans olarak görülen “Ek yerleştirme süreci 16 Eylül 2020 Çarşamba günü başladı. Tercihler 23 Eylül 2020 Çarşamba gününe kadar yapılabilecek” İstanbul Kent Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü de YKS ek tercih başvurularının bitmesine az bir süre kala öğrencilere öneriler verirken, aileleri de aşırı yönlendirme yapmamaları noktasında uyardı.
20.09.2020 Eğitim
2. tercihler ne zaman? YKS ek tercih nasıl yapılır?
2. tercihler ne zaman? YKS ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih ne zaman, sorusu YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. Tercih sonuçlarına göre istediği üniversiteye kaydolamayan adaylar 2. tercih tarihi hakkında araştırma yapıyor. Üniversite hayali ertelenen öğrenciler YKS ek tercih ne zaman 2020? YKS 2. ek tercih nasıl yapılır? sorularına yanıt arıyor. YKS 2. tercih yani ek yerleştirme hakkında merak edilenler...
26.08.2020 Eğitim
SGK o paraları iade ediyor! Memur, işçi, Bağkur'lu herkes alıyor, ikinci şans...
SGK o paraları iade ediyor! Memur, işçi, Bağkur'lu herkes alıyor, ikinci şans... SSK'lı, memur,işçi, Bağkur'lu milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, o paraları iade ediyor. Bunun için sadece 2 şart var. Emeklilik için yaşı doldurmasına rağmen primlerini tamamlayamayan ve tamamlama ihtimali de bulunmayan sigortalılar, ödedikleri parayı SGK’dan toplu olarak geri alabilir. Peki kimler parasını alır işte detaylar...
25.08.2020 Emekli
Sevgilisinden ayrıldı,eşine döndü!
Sevgilisinden ayrıldı,eşine döndü! 2019’da birbirlerini ihanet ve darpla suçlayan ve boşanma davası devam eden Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas Baltalimanı’nda görüntülendi.
19.04.2020 Magazin
İsveç 87-80 Türkiye
İsveç 87-80 Türkiye Türkiye, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki ikinci maçında deplasmanda İsveç'e 87-80 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte İsveç ilk galibiyetini aldı.
24.02.2020 Basketbol
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir?
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Mesut Can Tomay ilk olarak yaklaşık 10 yıl önce Acun Ilıcalı’ın Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak sempatikliği ve taklit kabiliyetiyle ekranlara gelemeye başladı. Yarışmada, yarı finale kadar yükselen ve büyük başarı kazanan Tomay, ardından Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide’nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Mesut Can Tomay Ali Biçim ile çektiği videolarla sosyal medya da birçok kişinin dikkatini çekti. İşte Mesut Can Tomay'ın hayatı...
14.02.2020 Gündem
Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak
Ali Ece'den Ozan Tufan yorumu: İlham kaynağı olacak Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ali Ece mücadele hakkında yorumlarda bulundu.
24.12.2019 Futbol
Beren Saat'in son pozu herkesi şaşırttı
Beren Saat'in son pozu herkesi şaşırttı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Beren Saat, Based İstanbul dergisi için poz verdi. Beyaz elbisesiyle yerde yatan oyuncunun pozu takipçilerini ikiye böldü.
16.12.2019 Magazin
Caner Cindoruk ve Selin Şekerci ayrıldı
Caner Cindoruk ve Selin Şekerci ayrıldı Oyuncu Caner Cindoruk dün akşam 'Best Of City Şehrin Enleri' ödül törenine katıldı.
18.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Şans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci şans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.