Bige Önal

Bige Önal

Son dakika Bige Önal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bige Önal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bige Önal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bige Önal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bige önal gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 bige önal haberi bulunmuştur. Tüm bige önal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi!
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi! Bige Önal ve Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Önal'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelen ikiliden Erçel, röportaj vermek istemeyerek "Konuşacak bir şey kalmadı" dedi.
2.02.2024 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda!
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda! Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, cumartesi gecesi çapkınlık turuna çıktı. İki yakın arkadaş, sabaha karşı saat 05.00’te Etiler trafiğinde objektife yansıdı.
17.04.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Oyuncu Bige Önal, babasını vefatının ikinci yılında andı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Önal duygusal bir mesajla paylaştı.
16.03.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...'
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...' Aras Bulut İynemli ile ayrılan oyuncu Bige Önal doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Bebeklik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Önal'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
2.02.2023 Magazin
Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir: Bu halimle çekmeyin
Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir: Bu halimle çekmeyin Magazin dünyasında son yıllarından en popüler isimlerinden biri olan Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir, önceki gün City’s Nişantaşı’nda yakın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiflere takıldı. Yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmayan Derya Özdemir, "Bu halimle çekmeyin" dese de, görüntülenmekten kurtulamadı.
14.01.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu!
Aras Bulut İynemli'ye Bige Önal sorusu! Meslektaşı Bige Önal ile aşklarına bir şans daha verip sonra tekrar ayrılık kararı alan Aras Bulut İynemli, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
14.01.2023 Magazin
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı
Bige Önal, Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber! İkinci şans da olmadı Oyuncu Bige Önal, yedi yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. Aşklarına bir şans daha verme kararı alan ikili, geçtiğimiz haftalarda ilişkiyi sonlandırdı. Etiler’de objektiflere yansıyan Bige Önal'a, "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği Aras Bulut'la ayrılık nedeni soruldu.
6.01.2023 Magazin
Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi!
Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi! Bir ayrılıp bir barışan oyuncu Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'nin 7 yıllık aşkı sona erdi.
15.12.2022 Magazin
Bige Önal: En çok Aras'a gülüyorum
Bige Önal: En çok Aras'a gülüyorum Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu sevgilisi Bige Önal başarının anahtarının anda kalmak olduğunu söyledi.
28.08.2022 Magazin
Bige Önal : Aras'la gayet iyiyiz
Bige Önal : Aras'la gayet iyiyiz Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İymenli ile sevgili olan Bige Önal, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Önal, "Her şey yolunda, gayet iyiyiz. Bildiğiniz gibi işlerimiz farklı. O yüzden pek yan yana gelemiyoruz. Biz de çok vakit geçiremiyoruz" dedi
30.03.2022 Magazin
Bige Önal'ın telaşlı hali dikkat çekti!  'Sevgililer Günü' açıklaması...
Bige Önal'ın telaşlı hali dikkat çekti! 'Sevgililer Günü' açıklaması... Oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ekim sonunda barışan ikiliden Önal, Zekeriyaköy'deki bir veterinerde görüntülendi. Köpeği için geldiğini söyleyen oyuncu, '14 Şubat Sevgililer Günü' hakkında konuştu.
17.02.2022 Magazin
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklması!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklması! Oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ekim sonunda barışan ikiliden Önal, konuyla ilgili aylar sonunda açıklama yaptı.
8.01.2022 Magazin
Bige Önal ve Aras Bulut İynemli sessiz sedasız barıştı! Amsterdam'da aşk tazeliyorlar...
Bige Önal ve Aras Bulut İynemli sessiz sedasız barıştı! Amsterdam'da aşk tazeliyorlar... 6 yıllık ilişkilerini noktaladıktan sonra sessiz sedasız barışan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli, 1 aylığına Amsterdam’a giderek İstanbul’un kaosuna kısa bir mola verdi.
22.11.2021 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının şaşırtan sebebi!
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının şaşırtan sebebi! Televizyonun sevilen iki ismi Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, geçtiğimiz günlerde 6 yıllık birlikteliklerini sürpriz bir şekilde sona erdirmişti. Bir süre önce barıştıkları iddia edilse de, çift yeniden ayrıldıklarını duyurmuştu. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının perde arkası herkesi şaşırttı.
8.09.2021 Magazin
Ve ilan ettiler! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli...
Ve ilan ettiler! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli... Ayrılık haberiyle hayranlarını üzen Bige Önal ve Aras Bulut İynemli'nin, ilişkilerine ikinci bir şans verdiği ortaya çıktı. Oyuncu çift, Assos tatilinden yaptıkları paylaşımlarla "aşka devam" dedi.
28.08.2021 Magazin
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi...
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi... Çukur'da beraber rol alan Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddia edildi. İlk açıklama Aras'ın menajerlik şirketinden geldi.
10.08.2021 Magazin
Aras Bulut İynemli'nin, Bige Önal'la ayrılık sonrası ilk işi bakın ne oldu!
Aras Bulut İynemli'nin, Bige Önal'la ayrılık sonrası ilk işi bakın ne oldu! Altı yıldır beraber olan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal'ın yollarını ayırması magazin gündemine bomba gibi düştü. Bakın ayrılık sonrası İynemli'nin ilk işi ne oldu...
17.07.2021 Magazin
Bige Önal'sız tatile çıkan Aras Bulut İynemli'nin yüzünden düşen bin parça
Bige Önal'sız tatile çıkan Aras Bulut İynemli'nin yüzünden düşen bin parça Uzun yıllardır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Bige Önal’la ayrıldıkları iddia edilen Aras Bulut İynemli, Çeşme’de tatile çıktı.
14.07.2021 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal tatilde! Ultra lüks yatta...
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal tatilde! Ultra lüks yatta... 'Çukur' dizisinin final yapmasının ardından Aras Bulut İynemli, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal ile birlikte tatile çıktı. Ünlü çift, görüntülenmemek için bir dizi önlem alsa da başarılı olamadı.
28.06.2021 Magazin
Bige Önal'dan duygusal paylaşım!
Bige Önal'dan duygusal paylaşım! Oyuncu Bige Önal geçtiğimiz günlerde babası Erhan Önal'ın vefatıyla sarsılmıştı. Önal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla babasına olan sevgisini kaleme aldı.
6.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bige Önal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bige önal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.