İkinci Kez

İkinci Kez

Son dakika ikinci kez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci kez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci kez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Kez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci kez gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.856 ikinci kez haberi bulunmuştur. Tüm ikinci kez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu!
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Emir Medina ile 2020'de hayatını birleştiren, bir yıl sonra Karla adında bir kızı dünyaya gelen şarkıcı Cemre Kemer, ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı.
27.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğulları İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle ikinci kez ameliyat masasına yattı. Ünlü çift çocukları için dua istedi.
25.04.2024 Magazin
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi İYİ Parti, Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi için YSK'ya ikinci kez başvurmuştu. YSK, İYİ Parti'nin Ordu'da 'tam kanunsuzluk' başvurusunu reddetti. YSK, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin 'Tam Kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazı reddetti.
17.04.2024 Gündem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı
Trabzonspor, 8 sene sonra bir ilki yaşadı Cuma akşamı Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon istikrarı bir türlü yakalayamadı.
13.04.2024 Trabzonspor
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4.04.2024 Gündem
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu, iki aylık aranın ardından bugün Beştepe'de toplandı. Toplantının öncelikli gündemi, Türkiye'nin sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları. MGK toplantısında, bölgesel ve uluslararası diğer güvenlik konuları da masaya yatırılacak.
4.04.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Kez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci kez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.