İkaz

İkaz

Son dakika ikaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.348 ikaz haberi bulunmuştur. Tüm ikaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanı Fidan Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile temaslarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacağını bildirdi.
1.05.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı?
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı? Oruçlu olanın sadece midesi değil, gözleri de boş kalmalıdır. Bireylerin haramdan korunmasının yanında elini, dilini ve belini de sakınması icap eder. Oruç insanın ruhunu doyurması anlamına gelir. Sadece yiyip içmemek kişiyi ruhen doygunluğa ulaştırmaz. Peki internet ya da gazetede çıplak kadın görmek orucu bozar mı? İşte detaylar....
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal...
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal... Meteoroloji uzmanlarından kritik uyarı geldi. Bu hafta sonu yaşanacak olumsuz hava koşullarının İstanbul'da birçok iptale sebep olacağını açıkladı. 26 Kasım Pazar günü İstanbul'a kar yağışı müjdesini veren uzmanlar, seyahat edecek vatandaşları uyardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Kasım'da kar yağışı olacak illerin belli olmasıyla bu yerlere gidecek olanları ikaz etti. İstanbul'da kar yağışı ve kötü hava koşullarının feribot, uçuş ve vapurların seferlerinin iptal olacağı belirtildi.
24.11.2023 Gündem
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
Pazartesi fırtına yağış, Ekim'in sonu kar geliyor! Valilik ayrı Meteoroloji ayrı uyardı! 9- 15 Ekim hava durumu...
Pazartesi fırtına yağış, Ekim'in sonu kar geliyor! Valilik ayrı Meteoroloji ayrı uyardı! 9- 15 Ekim hava durumu... Meteoroloji kar yağışı için Ekim'in son haftasını işaret etti. Geçtiğimiz yıl yağmayan kar bu sene erken gelecek. Zorlu geçecek kış mevsimi için uzmanlar uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Soğuk hava dalgasının fırtına ve yağmurla başlayacağını belirten uzmanlar 9-15 Ekim 2023 haftasında bol yağış uyarısında bulundu. İstanbul Valiliği fırtına için vatandaşları ikaz etti. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 9-15 Ekim haftasında İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu...
8.10.2023 Gündem
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı Son dönemde, artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara bir de üniversite öğrencileri eklenince emlak dolandırıcılarının sayısı arttı. Yirmi yaşındaki üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica o dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Llapashtica, sözleşme yaptıktan sonra 20 bin lira depozito ücreti verdi ama anahtarını teslim alamadı. Ev arayışında olan Özlem Yel ise, 'Site üzerinden şu anda da ev arıyorum. Bugün bir dolandırıcılık yaşayacaktım ki, ramak kala döndüm.' dedi.
22.09.2023 Yaşam
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bilim insanları olarak yaklaşan tehlikeye karşı kamuoyunu vatandaşlarımızı her gün ikaz ediyorsunuz. Yürütme olarak her ikaza kulak veriyoruz. Çıkacak kanunla Meclisimiz de üzerine düşeni yapmış olacak. Yargı'nın da kolaylaştırıcı anlayışla sürece dahil olacağına inanıyorum. Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızdan beklentilerimiz bu çalışmalara destek vermesi." dedi.
15.09.2023 Gündem
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi Türkiye’nin Karadeniz dışındaki tüm bölgelerinin İsrail ve Suudi Arabistan’dan gelen yoğun ‘toz bulutu’ etkisi altında olduğunu belirten uzmanlar, özellikle yaşlı, hamile ve solunum yolu rahatsızlığı olanları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
19.08.2023 Gündem
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence sergilediği babacan tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik ettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya mesajında "Bir motosiklet sürücüsü olarak bu video, bu sözler beni çok duygulandırdı" ifadelerini kullandı.
22.07.2023 Gündem
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, şikayetçi R.D.'nin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Duruşmaya tutuksuz sanık A.İ. de avukatıyla katıldı. Şikayetçi taraf, sanığın cezalandırılması talebinde bulundular. Mahkeme, sanık A.İ'yi "Cinsel saldırı" suçunun sarkıntılık seviyesinde kalması nedeniyle 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise beraat etti.
14.07.2023 Gündem
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Karadeniz sahillerinde rüzgarlı, dalgalı ve fırtınalı havalarda görülen rip akıntısına karşı vatandaşları uyardı.
7.07.2023 Gündem
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Telefonla aradığı emlakçıya kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıttı, kiralık ev ilanı girdirdi. Hem emlakçı hem de müşterisi son anda tuzağa düşmekten kurtuldu. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Emlakçı ise “Hiç kimseye daireyi gezmeden, görmeden, sözleşme imzalamadan, telefonda kapora vermeyin ya da anlaşma yapmayın” uyarısında bulundu.
5.07.2023 Yaşam
Elektrik telleri üstündeki küreler ne işe yarar? İkaz kürelerinin takılma sebebi şaşırtacak!
Elektrik telleri üstündeki küreler ne işe yarar? İkaz kürelerinin takılma sebebi şaşırtacak! Elektrik telleri üzerinde gördüğünüz genellikle kırmızı beyaz kürelerin ne işe yaradığını merak ettiniz mi? Tellerin birleşimi ya da akım dengelediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hadi gelin elektrik telleri üstündeki kürelerin ne işe yaradığına bir bakalım.
30.06.2023 Gündem
Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif
Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilmesine karşın oynadığı futbol ve İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla hayal kırıklığı yaratan Zaniolo için iki Premier Lig kulübü devreye girdi.
30.05.2023 Galatasaray
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş Antalya'da adli sicil kaydı nedeniyle başvurusu reddedilince, yakalanmamak için araç içi kameraları söküp, başkasının kartı ile halk otobüsü şoförlüğü yapan S.S. (34), hakkında taciz şikayeti gelince tespit edildi. Antalya Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, "Bu kişinin sicilinde uyuşturucu imal etmek, satmak, taciz, hırsızlık gibi birçok suç var" dedi.
23.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.