Iı. Elizabeth

Iı. Elizabeth

Son dakika II. Elizabeth haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan II. Elizabeth ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını II. Elizabeth haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iı. Elizabeth

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıı. elizabeth gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 ıı. elizabeth haberi bulunmuştur. Tüm ıı. elizabeth haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak...
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak... Dünyanın gözü İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme töreninde olacak. Birleşik Krallık’ta monarşi kimi zaman sembolik görevleriyle ön plana çıksa da Anglikan Kilisesi ile olan bağı sebebiyle manevi kimliği önem arz ediyor. Kraliçe II. Elizabeth’ten sonra ikinci kez televizyonlarda canlı yayınla gerçekleşecek olan 6 Mayıs’taki taç giyme töreni ilklere sahne olacak. Aslen bir Hristiyanlık ayini olan taç giyme töreninde modern İngiliz toplumunun çeşitli unsurları ilk kez temsil edilecek.
1.05.2023 Dünya
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
6.12.2022 Dünya
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Charles ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Charles ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kralı III. Charles ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.10.2022 Siyaset
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek
İngiltere Kralı 3. Charles 6 Mayıs 2023’te taç giyecek İngiltere'nin yeni hükümdarı Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninin 6 Mayıs 2023'te gerçekleşeceği duyuruldu.
11.10.2022 Dünya
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı Dünyanın en nadide pembe elmaslarından biri olarak bilinen ‘Williamson Pembe Yıldızı’nın, dün Hong Kong’da açık arttırmayla satışa çıkarılmıştı. Kusursuz olduğu belirtilen 11.15 karatlık elmas dün 20 dakika süren açık arttırmada 57 milyon ABD Dolarına alıcı buldu.
8.10.2022 Dünya
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölüm nedeni belli oldu
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölüm nedeni belli oldu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölüm nedeni "yaşlılık" olarak açıklandı.
29.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlandı. Kraliçe Elizabeth, özel bir törenle Windsor Kalesi'ndeki Aziz George Şapeli'nde defnedildi.
19.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı!
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığı sırada tarihi saat kulesi Big Ben’in çanlarının çalmaması nedeniyle acil olarak soruşturma başlatıldı.
18.09.2022 Dünya
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu!
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
18.09.2022 Dünya
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı!
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı! Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı açıklamada, Ukrayna'da bulunan toplu mezarların Rusya'nın işlediği savaş suçlarının kanıtı olduğunu ifade ederek, Rusya’nın bu konuda hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
18.09.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesine katılmak üzere Londra'da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesine katılmak üzere Londra'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 8 Eylül'de hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenaze törenine katılmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'ya geldi.
18.09.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu İngiltere’de
Bakan Çavuşoğlu İngiltere’de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze törenine katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya geldi.
18.09.2022 Siyaset
Kahin Baba Vanga'dan dehşete düşüren kehanetler! 'İngiliz Kralı III. Charles' için sonun başlangıcı, dünya için büyük felaket, Türkiye’de de artacak
Kahin Baba Vanga'dan dehşete düşüren kehanetler! 'İngiliz Kralı III. Charles' için sonun başlangıcı, dünya için büyük felaket, Türkiye’de de artacak İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümü sonrası yaşanan gelişmeleri tüm dünya yakından takip ederken, şok eden kehanet ortaya çıktı. Balkanların Nostradamus’u olarak bilinen kör kahin Baba Vanga’nın İngiliz Kralı 3. Charles hakkında verilen tarih dikkat çekti. Öngördüğü olayların yüzde 80 doğru çıkan Baba Vanga, 2046 yılını işaret etti. İşte Bulgar kör kahin Baba Vanga'nın, İngiliz Kralı III. Charles için yaptığı kehanetin detayları...
18.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi tabuta ziyaretçi akını yaşanırken, şok gelişmeler art arda yaşanıyor. Son olarak Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili casus iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bu kez de kraliçenin cenazesinin halk ziyaretine açıldığı Westminster Salonu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Kalabalığın arasından geçerek kraliçenin tabutuna koşan bir kişi kaosa neden oldu.
17.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi halkın ziyaretine açılan cenazeye ziyaretçi akını yaşanıyor. Kraliçe II. Elizabeth'in tabutunun yanında nöbet tutan askerlerden birinin bayılması kısa süreli tedirginliğe neden olurken, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...
15.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in cenazesine binlerce kişi akın etti
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in cenazesine binlerce kişi akın etti İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in cenazesinin Buchingham Sarayı'ndan başkent Londra’daki Westminster Hall'e getirilmesinin ardından binlerce kişi cenazeyi ziyaret etmeye geldi.
14.09.2022 Dünya
Kraliçenin son hava yolculuğu, tüm zamanların uçuş takip rekorunu kırdı!
Kraliçenin son hava yolculuğu, tüm zamanların uçuş takip rekorunu kırdı! Flightradar24, Kraliçe 2. Elizabeth’in naaşını taşıyan uçağın Edinburgh'tan Londra'ya yaptığı uçuşun tüm zamanların 'uçuş takip rekoru' kırdığını duyurdu. Uçuş, 5 milyon kişi tarafından takip edildi.
14.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Iı. Elizabeth ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıı. elizabeth haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.