İdlip

İdlip

Son dakika idlip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idlip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idlip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdlip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idlip gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 idlip haberi bulunmuştur. Tüm idlip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanlığı: Terörle mücadeledeki kararlılığımız vurgulandı
Dışişleri Bakanlığı: Terörle mücadeledeki kararlılığımız vurgulandı Dışişleri Bakanlığı, Suriye konulu yüksek düzeyli toplantıların 19’uncusunda Pençe-Kılıç Harekatı hakkında muhataplara bilgi verildiğini ve terörle mücadeledeki kararlılığın vurgulandığını açıkladı.
23.11.2022 Siyaset
Taksim saldırısıyla ilgili flaş açıklama! 4 aylık kalleş plan, detaylar ortaya çıktı
Taksim saldırısıyla ilgili flaş açıklama! 4 aylık kalleş plan, detaylar ortaya çıktı Taksim İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırının faili Suriye uyruklu Ahlam Albashir olaydan 10 saat sonra Küçükçekmece’de yakalandı. PKK/PYD tarafından yetiştirildiğini söyleyen kadın terörist, Afrin-İdlip üzerinden Türkiye’ye kaçak yollarla girdiğini anlattı. Saldırganın dört ay önce başka bir teröristle Türkiye’ye geldiği ve saldırı sonrası Yunanistan’a kaçma talimatı aldığı ortaya çıktı.
15.11.2022 Yaşam
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi?
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganının kimliğini açıkladı. İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir operasyon başlatmış, şüpheliler göz altına alınmıştı. Taksim bombacısının tespit edilmesi ile ilgili görüntüler paylaşılmış, evinde yakalandığı anlar polis kamerasına yansımıştı. Bombacının kimliği ve nereden geldiği ortaya çıktı. Peki, Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? Taksim bombacısı hangi örgütten? İşte tüm detaylar…
14.11.2022 Gündem
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi?
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi? İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası saldırganın yakalanması için Emniyet güçleri operasyon başlatmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise saldırganın gözaltına alındığını belirtti. Patlama sonrası önce şüpheli kadının kaçış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra terör saldırısına gerçekleştiren kadın teröristin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı. Peki, İstiklal saldırısını kim üstlendi? Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal bombacısı kim? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Dışişleri: İdlip'te 9 sivilin öldüğü ve 70 kişinin yaralandığı saldırıları şiddetle kınıyoruz
Dışişleri: İdlip'te 9 sivilin öldüğü ve 70 kişinin yaralandığı saldırıları şiddetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı, "İdlip'te yerlerinden edilmiş kişilerin barındığı üç ayrı kampı hedef alan, 9 sivilin ölümü ve 70 kişinin yaralanmasına yol açan saldırıları şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.
7.11.2022 Gündem
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti Dünyanın merakla takip ettiği 3'lü zirve sonrası 16 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride, "Suriye'nin çeşitli bölgelerindeki terör örgütleri ve bunlarla iltisaklı farklı isimlerdeki grupların artan varlık ve faaliyetlerini kınamışlardır." denildi.
19.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin sınır ötesi askeri harekatlarla terörden arındırarak güvenli hale getirdiği bölgelere 506 bin Suriyelinin gönüllü olarak geri döndüğünü, şu anda güvenli bölgeler için yeni bir proje başlatıldığını söyledi.
18.06.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı: Suriye konulu yüksek düzeyli toplantıda mültecilerin geri dönüşleri ele alındı
Dışişleri Bakanlığı: Suriye konulu yüksek düzeyli toplantıda mültecilerin geri dönüşleri ele alındı Dışişleri Bakanlığı, Suriye konulu yüksek düzeyli toplantıda Suriyeli mültecilerin geri dönüşlerinin ele alındığını ve tarafların mültecilerin onurlu, güvenli ve gönüllü şekilde ikamet ettikleri yerlere geri dönüşlerinin kolaylaştırılmasının önem ve önceliğinin altını çizdiklerini açıkladı.
22.12.2021 Siyaset
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli?
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli? Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine şehit ateşi düştü. Türkoğlu ilçesi Kızıleniş Mahallesi'nden Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir, Suriye'nin İdlib bölgesinde saldırılar sonucu şehit oldu. Peki, Şehit Piyada Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli? Ramazan Demir kimdir?
11.09.2021 Gündem
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
Türk ve Rus heyetleri arasındaki görüşmeler yarın devam edecek
Türk ve Rus heyetleri arasındaki görüşmeler yarın devam edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk ve Rus askeri heyetleri arasındaki teknik görüşmelerin bugünkü kısmının tamamlanarak görüşmelere yarın devam edileceğini duyurdu.
13.11.2020 Gündem
Türkiye ve Rusya arasında önemli görüşme
Türkiye ve Rusya arasında önemli görüşme Dışişleri Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal başkanlığındaki heyetin, Rus mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerin ayrıntılarını duyurdu. Açıklamada, "Tarafımızdan PKK/YPG güdümündeki sözde “Suriye Demokratik Konseyi” unsurlarından oluşan bir grubun RF’ye davet edilmesi ve Rus resmî makamları tarafından üst düzeyde kabul edilmesine ilişkin tepkimiz ifade edilmiş, bu gibi adımların Suriye’nin siyasi birliğinin ve toprak bütünlüğünün korunmasına hizmet etmeyeceği vurgulanmıştır." ifadelerine yer verildi.
1.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Üçlü Astana Zirvesi'nde flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin videokonferans yöntemiyle katıldığı Astana Formatında Türkiye-Rusya Federasyonu-İran Üçlü Zirvesi sona erdi.
1.07.2020 Siyaset
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder'
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder' Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız Uğur ve Hadımköy Kışla Komutanlığı'nda görevli Astsubay Erhan B.'nin tutuklandığı, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturmasında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Erhan B.'nin ifadesinde, Yıldız'ın Suriye sınır hattının Türkiye ve Suriye tarafından bulunan Türk askeri personelinin karışmış olduğu disiplinsizlik olaylarını içeren raporu kendisine göndermesini istediğini söylediği öğrenildi. Erhan B.'nin, Müyesser Yıldız'a Libya'da görevlendirilen birliklerin komutanın adını verdiği de ortaya çıktı.
12.06.2020 Gündem
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er, 43 gün sonra şehit oldu
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er, 43 gün sonra şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde, tanka yapılan roketatarlı saldırı sonucu yaralanan ve 43 gündür hastanede tedavi gören Piyade Sözleşmeli Er İsmail Anayurt (25), şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesindeki yakınlarına ulaştı. Şehidin anne ve babasının ise haberi, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldığı öğrenildi.
7.06.2020 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Astana Zirvesi' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Astana Zirvesi' açıklaması DIŞİŞLERİ Bakanlığı, bugün video konferans yöntemiyle yedincisi gerçekleştirilen Astana Zirvesi'ne ilişkin yazılı açıklama yayımladı.
22.04.2020 Gündem
İdlib ve Bahar Kalkanı harekat bölgesinden acı haber! İki askerimiz şehit oldu
İdlib ve Bahar Kalkanı harekat bölgesinden acı haber! İki askerimiz şehit oldu Suriye’nin İdlib bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Nayir'in (25) şehit olduğu açıklandı. Bahar Kalkanı Harekatı bölgesindeki Muhanbal kasabasında düzenlenen saldırıda da Piyade Uzman Onbaşı Oğuz Taş'ın şehit olduğu öğrenildi.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brüksel ziyaretine ilişkin açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brüksel ziyaretine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel'in davetiyle günübirlik çalışma ziyareti için Brüksel'e gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ziyaretinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i kabul etmesi de bekleniyor.
9.03.2020 Siyaset
TSK, rejimin kimyasal harp tesisini vurdu
TSK, rejimin kimyasal harp tesisini vurdu Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'te Türk askerine yönelik saldırının ardından tespit edilen hedefleri vurmaya devam etti. Hedeflerin arasında kimyasal harp tesisi de bulunuyor
28.02.2020 Gündem
İdlib nerede, Türkiye ile arası kaç km, toprak komşusu mu? (İdlib haritası merak ediliyor! )
İdlib nerede, Türkiye ile arası kaç km, toprak komşusu mu? (İdlib haritası merak ediliyor! ) İdlib'de rejim güçleri, Türk askerlerinin askeri üs durumuna getirdiği belediye binasına saldırı düzenledi, 33 askerimiz bu saldırıda şehit düştü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınırda gelişmelere ilişkin bilgi alıp, talimat verirken, vatandaşlar da yoğun bir şekilde İdlib'deki gelişmeleri araştırıyor. Acı haberin paylaşılmasından sonra özellikle, İdlib'in nerede olduğu ve Türkiye’ye ne kadar yakın olduğu araştırılıyor. İdlib nerede? Türkiye ile arasında kaç km var, yakın mı? İşte İdlib haritası...
28.02.2020 Gündem
Ankara'da sıcak saatler! İdlib hareketliliği...
Ankara'da sıcak saatler! İdlib hareketliliği... İdlib'de Mehmetçiğe yapılan saldırı sonrası Ankara'da parti merkezlerinde hareketlilik yaşanıyor. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli parti genel merkezlerinde gelişmeleri takip ederken Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. CHP Sözcüsü Faik Öztrak Meclis'i saldırıyı görüşmek üzere toplantıya çağırdıklarını duyurdu.
28.02.2020 Siyaset
Kahramanmaraş ve Samsun'a şehit ateşi düştü
Kahramanmaraş ve Samsun'a şehit ateşi düştü SURİYE'nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin hava saldırında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un (24) baba ocağına ateş düştü.
26.02.2020 Gündem
Kalleş saldırıya Türkiye'den sert tepki!
Kalleş saldırıya Türkiye'den sert tepki! İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen kalleş saldırıya Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşme gerçekleştiriyor... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Mehmetçiğimiz bölgede varlığını sürdürmeye ve uluslararası hukuku hiçe sayanlara gerekli cevabı vermeye devam edecektir." dedi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu hain saldırının talimatını veren savaş suçlusu, yalnızca Türkiye’yi değil, uluslararası toplumun tamamını hedef almıştır" dedi.
10.02.2020 Gündem
İdlib nerede? Türkiye’ye ne kadar uzak? (İdlib haritası)
İdlib nerede? Türkiye’ye ne kadar uzak? (İdlib haritası) İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda 22 askerimiz şehit düştü. Saldırı ile ilgili acı habere Hatay Valisi duyurdu. Saldırı sonrası Ankara'da peş peşe toplantılar yapıldı. Mehmetçik operasyon başlattı. Butün bunlar yaşanırken İdlib'in nerede olduğu ve Türkiye’ye ne kadar yakın olduğu merak edildi. İdlib haritada nerede? Türkiye’ye ne kadar uzak, yakın mı? İşte İdlib haritası…
27.02.2020 Gündem
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var Milli Savunma Bakanlığı,İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası çıkan çatışmada 5 asker ile bir sivil şehit olurken 7 askerimizin de yaralandı.Saldırı sonrası uçaklar havalandı, obüsler ise belirlenen hedefleri vurdu. Sınırda hareketlilik yaşandı. Milli Savunma Bakanı Akar ile komutanlar sınıra gitti. 6 şehitten 5'inin kimliği belli oldu. Şehitlerin, Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, Uzman Çavuş Uğur Kurt, Uzman Çavuş Serkan Deprem,Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Onbaşı Gökhan Orhan olduğu açıklandı.
3.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdlip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idlip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.