İddiaları Yalanladı

İddiaları Yalanladı

Son dakika iddiaları yalanladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddiaları yalanladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddiaları yalanladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddiaları Yalanladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddiaları yalanladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.273 iddiaları yalanladı haberi bulunmuştur. Tüm iddiaları yalanladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüşvet alırken yakalandı, ifadesi şaşırttı: Yakalanınca elime tutuşturulanın para olduğunu anladım
Rüşvet alırken yakalandı, ifadesi şaşırttı: Yakalanınca elime tutuşturulanın para olduğunu anladım Gaziantep Adliyesinde katip olarak çalışan ve adliye kafeteryasında meydana geldiği iddia edilen rüşvet olayıyla ilgili tutuklanan A.Y.’nın ifadesi ortaya çıktı. Rüşvet aldığı iddia edilen katip A.Y., “Avukatın yanında gördüğüm şahıslar yanıma gelerek görüşmek istedi, ben de kabul ettim. Görüşme sırasında 'dosyanın bir an önce sonuçlanması lazım' diyerek avucumun içine bir şey tutuşturuldu. Sonrasında da sivil polisler beni yakalayınca elime tutuşturulanın para olduğunu anladım" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı
Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı Sosyal medya üzerinde kadınlara 4000 TL devlet desteği verileceği iddiaları birçok kadını heyecanlandırdı. Çalışan ve ev hanımı kadınlara 4.000 TL geri ödemesiz destek verileceği iddiası sonrası araştırmalar yoğunlaştı. Arama motorları üzerinden “Kadınlara 4000 TL destek başvurusu nasıl yapılır, Kadınlara 4000 TL devlet desteği şartları nelerdir, Kadınlara 4000 TL devlet desteği e devlet üzerinden mi yapılacak?
13.12.2023 Ekonomi
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz...
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz... Internacional Başkanı Alessandro Barcellos Fenerbahçe'de sezon sonunda kontratı bitecek olan Enner Valencia hakkında "Şu anda bir sürü spekülasyon bulunuyor. Internacional'in Enner Valencia'ya kontrat önereceği ile ilgili bir durum söz konusu değil." açıklamasında bulundu.
5.04.2023 Fenerbahçe
Sergio Oliveira ile Kerem Aktürkoğlu arasında kavga iddiası!
Sergio Oliveira ile Kerem Aktürkoğlu arasında kavga iddiası! Sezon başında Florya'da kavga ettikleri iddia edilen Oliveira ile Kerem Aktürkoğlu birbirlerine 'kardeşim' diye hitap ettiler.
23.03.2023 Galatasaray
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklamayla cevap verdi.
18.03.2023 Süper Lig
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirmişti. Ünlü isim, son halini sosyal medyadan paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcının saçlarının uzadığı görüldü.
17.03.2023 Magazin
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde lise öğrencisi A.A. (18), İngilizce öğretmeni K.D.'nin (43) kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia edip, şikayetçi oldu. Mağdur A.A., istismarın 18 yaşından önce, farklı zamanlarda olduğunu anlattı. K.D. gözaltına alınıp, tutuklandı.
26.02.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım Bir süredir Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Ünlü çift son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı.
3.02.2023 Magazin
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği Bir ülke esrarengiz bu olayı konuşuyor. Çılgın Mike olarak bilinen mucit, zaman makinesini takıntı haline getirmişti. Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike, hayalindeki zaman makinesini tasarlayıp denedi, sonrasında olanlar gizemli bir hal almaya başladı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Dünya
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı!
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı! Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan çift suskunluğunu bozdu. Bülent Şakrak eşi ve oğlunun yer aldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa kızları Melisa'yı da etiketledi.
10.01.2023 Magazin
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı!
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı! 2023 öğretmen ataması olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Özer'in "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok" ifadesini kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı.
24.12.2022 Memur
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 638’inci bölümün ardından çekimlerine 45 gün ara verilen 'Arka Sokaklar' dizisinin final yapacağı iddia edildi. İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de izleyicisiyle buluşan dizi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.
2.12.2022 Arşiv
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü! Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022 Gündem
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ), bazı gayrimenkullerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) devredildiğine yönelik iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.
10.09.2022 Gündem
Cenk Eren: Ajda Pekkan'ı dudağından öpmedim
Cenk Eren: Ajda Pekkan'ı dudağından öpmedim Bodrum'da konser veren Ajda Pekkan ile Cenk Eren'in sahne arkasında öpüştüğü iddia edildi. Pekkan da Eren de bu iddiaların gerçek dışı olduğunu dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi Bir erkek tarafından takip edildiğini anlayınca kaçan Selin Ö.’ye, “Senden hoşlandığımı göre göre neden kaçıyorsun?” diyen ve Ö.’nün şikayeti sonrası, “Takip etmedim” diyen şüpheliyi kamera görüntüleri ele verdi. Öte yandan şüpheli hakkında, “cinsel taciz” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
27.06.2022 Yaşam
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
Bakanlıktan 'Türkiye Hindistan'dan buğday ithal ediyor' iddiasına yalanlama
Bakanlıktan 'Türkiye Hindistan'dan buğday ithal ediyor' iddiasına yalanlama Tarım ve Orman Bakanlığı Hindistan'dan buğday ithal edildiğine dair iddiaları yalanladı.
15.05.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığından Bucha açıklaması
Rusya Savunma Bakanlığından Bucha açıklaması Rusya Savunma Bakanlığı, Bucha'da Rus ordusunun sivilleri öldürdüğüne ilişkin iddiaları yalanladı ve bölgede bulundukları süre boyunca tek bir sivile zarar verilmediğini belirtti.
4.04.2022 Dünya
Belarus: Rusya operasyonuna katılma planımız yok
Belarus: Rusya operasyonuna katılma planımız yok Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukaşenko, Ukrayna topraklarına Belarus'tan saldırı gerçekleştirildiğine ilişkin iddiaları yalanlayarak "Rusya'nın Ukrayna'daki operasyonlarına katılmak gibi bir planımız yok" ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Dünya
Rusya, savaş uçaklarının düşürüldüğü yönündeki iddiaları yalanladı
Rusya, savaş uçaklarının düşürüldüğü yönündeki iddiaları yalanladı Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna hava savunma sistemleri tarafından Rus savaş uçaklarının düşürüldüğü yönündeki iddiaları yalanladı.
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İddiaları Yalanladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddiaları yalanladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.