Reha Muhtar

Reha Muhtar

Son dakika reha muhtar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reha muhtar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reha muhtar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reha Muhtar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reha muhtar gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 reha muhtar haberi bulunmuştur. Tüm reha muhtar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reha Muhtar vasiyetini açıkladı!
Reha Muhtar vasiyetini açıkladı! Bir dönemin ünlü isimlerinden olan sunucu Reha Muhtarşimdilerde buhran dolu günler geçiriyor. Reha Muhtar son olarak vasiyetini açıkladı.
13.11.2022 Magazin
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız' Ünlü oyuncu Deniz Uğur, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladı iddialarına yanıt verdi.
19.09.2022 Televizyon
FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri
FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri Hafta sonları Fox TV haberlerini sunan Gülbin Tosun hakkında yapılan aramalar arttı. Fox Tv spikeri Gülbin Tosun’un hayatı merak ediliyor. Peki, Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli ve de evli mi? FOX TV sunucusu Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu?
23.05.2022 Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı? 90'lı yıllara damga vuran 'BBG' yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer 02 BBG Melih, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
21.02.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt!
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt! Türkücü İbrahim Tatlıses ile popçu Demet Akalın arasında polemik büyüyor. Akalın'ın "Oğlunu askere gönder" sözlerine Tatlıses'ten cevap gecikmedi ve oğlunun askerlik fotoğrafını paylaştı.
6.04.2018 Magazin
Nilüfer ameliyat oldu!
Nilüfer ameliyat oldu! Uzun süredir kronik sinüzit sebebiyle sık sık rahatsızlanan Türk Pop Müziği'nin usta sesi Nilüfer ameliyat oldu.
16.02.2018 Magazin
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Show Haber'i bırak Jülide Ateş hakkında Posta yazarı Mesut Yar çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
18.01.2018 Televizyon
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti...
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti... Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş şok bir kararla kanalla yollarını ayırdı.
8.01.2018 Televizyon
Acun Ilıcalı'nın son transferi: Lütfiye Pekcan
Acun Ilıcalı'nın son transferi: Lütfiye Pekcan Lütfiye Pekcan'ın hazırlayıp sunacağı 'Yaşamdan Hikayeler' programı TV8'de ekranlara gelecek.
10.05.2017 Televizyon
Kızları ile spor yaptı
Kızları ile spor yaptı Usta gazeteci Reha Muhtar, ikizleri Mina, Poyraz ve Ayşe Nazlı ile birlikte görüntülendi...
16.01.2017 Magazin
Darbenin planı 2010’da hazırdı
Darbenin planı 2010’da hazırdı FETÖ’nün üst düzey bir isminin, 2010'da düzenlediği toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının şifrelerini verdiği ortaya çıktı. Konuşmada Türkiye’nin Ergenekon'un ardından başka operasyonlarla ele geçirileceğini anlatılıyor. Nitekim MİT TIR'ları ve 17-25 Aralık'ta bunu denediler. Başarısızlık durumunda son alternatif olarak kanlı bir darbeye işaret ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Reha Muhtar'ın hesabı hacklendi!
Reha Muhtar'ın hesabı hacklendi! Yazarımız Reha Muhtar'ın Twitter hesabı hacklendi. Hesaptan henüz bir paylaşım yapılmadı.
10.06.2016 Televizyon
Çocukları ile baş başa
Çocukları ile baş başa Reha Muhtar, önceki gün çocukları Poyraz Deniz ve Mina Deniz ile Zorlu AVM’deydi...
4.01.2016 Magazin
4. Kristal Fare Ödülleri açıklandı!
4. Kristal Fare Ödülleri açıklandı! İnternet sitesi medyafaresi...
17.11.2015 Magazin
4. Kristal Fare Ödülleri sahiplerini buldu
4. Kristal Fare Ödülleri sahiplerini buldu İnternet sitesi medyafaresi.com tarafından halkın oyları ile televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 4. Kristal Fare Ödülleri, Suada Clup Galatasaray Adası’nda gerçekleşen görkemli organizasyonla sahiplerini buldu
16.11.2015 Magazin
Çocuklarla pazar keyfi!
Çocuklarla pazar keyfi! Gazeteci Reha Muhtar, çocukları Ayşe Nazlı, Poyraz Deniz ve Mina Deniz’le Akmerkez’deydi...
28.09.2015 Magazin
Tanman'dan istifa açıklaması!
Tanman'dan istifa açıklaması! Galatasaray'daki görevinden istifa eden Cüneyt Tanman, bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
27.08.2015 Galatasaray
Ayşe Arman'ın zor anları
Ayşe Arman'ın zor anları Frikik vermemek için çabaladı ama...
1.06.2015 Magazin
Çocuklarla hafta sonu!
Çocuklarla hafta sonu! Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde Kanyon’da objektiflerimize takıldı...
18.05.2015 Magazin
İkizlerin yemek keyfi!
İkizlerin yemek keyfi! Reha Muhtar, ikizleri Poyraz Deniz ve Mina Deniz ile Akmerkez’de keyifli bir hafta sonu geçirdi...
13.04.2015 Magazin
İkizler büyüdü
İkizler büyüdü Reha Muhtar haftasonunu ikizleri Mina ve Poyraz’a ayırdı...
1.03.2015 Magazin
Baba kız yürüyüşte
Baba kız yürüyüşte Reha Muhtar önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile Bebek’te görüntülendi...
26.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reha Muhtar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reha muhtar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.