Gazete Vatan Logo

FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri

Hafta sonları Fox TV haberlerini sunan Gülbin Tosun hakkında yapılan aramalar arttı. Fox Tv spikeri Gülbin Tosun’un hayatı merak ediliyor. Peki, Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli ve de evli mi? FOX TV sunucusu Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu?

FOX TV spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Haber spikeri Gülbin Tosun hasta mı, ne oldu? Hayatı ve meslek kariyeri

Gülbin Tosun kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Her hafta sonu Fox TV ekranlarında ana haberi sunan Gülbin Tosun Fox Ana Haber'in hafta sonu spikeri Gülbin Tosun sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Peki, Gülbin Tosun kaç yaşında, nereli, evli mi?

GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

Gülbin Tosun, 1995 yılında ülkemizin ilk haber kanalı Kanal E ekranlarında, haber spikerliği ve aynı zamanda muhabirlik yaptı. 1999 yılında Show TV ekranlarına geçip, Show TV'de Reha Muhtar'ın haber ekibinde yer alan Tosun o dönem Show TV'de gece haberlerini hazırlayan ve sunan isim oldu.

İstanbul Üniversitesi ve London School of Business Studies Marketing bölümünde okudu. Reuters haber ajansında staj yapmıştır.

2010'dan beri FOX'da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu'nu yazında FOX Ana Haber'i sunmaktadır.

2011-2013 yılları arasında iş insanı Atıf Ün ile evli kaldı, çocuğu yoktur.

Çalıştığı kanallar

2010 yılından beri FOX TV'de "Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu Bülteni'ni sunuyor. Yazın ise FOX Ana Haber'i sunmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

2006 yılında SKY Türk kanalında "Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri" programını sundu.

2001 yılında Londra Türk Radyosunda, Haber bültenleri hazırlayıp sundu.

2000 yılında Kanal D kanalında sunuculuk ve spikerlik yaptı.

1999 yılında Show TV'de "Gece Haberleri" programını hazırlayıp sundu.

1995 yılında Kanal E kanalında muhabirlik ve haber spikerliği yaptı.

GÜLBİN TOSUN’A NE OLDU?

Fox TV ekranlarında hafta sonu ana haber bültenini sunan Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hafta sonu ekranlarda olmayacağını duyurdu.

"Bu akşam @FOXhaber ‘de olamayacağım. Covid-19’a yakalandım, hafif atlatıyorum, ancak hala karantinadayım. Gelecek hafta sonu görüşmek üzere…"