İçki

İçki

Son dakika içki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içki gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.399 içki haberi bulunmuştur. Tüm içki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor?
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor? Seçim günü kafelerin açık olup olmadığına dair araştırmalar seçime saatler kala sorgulanıyor. 31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanan vatandaşlar seçimi açık yer olup olmadığını araştırmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Peki, seçim günü nereler açık, seçim günü kafeler açık mı? 31 Mart’ta kafeler kaçta açılacak, kapalı mı olacak?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım”
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım” Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.
29.03.2024 Adana
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü İzmit'te Mert Pala (22), ağabeyi Murat Pala (45) ile birlikte evde içki içerken aralarında çıkan kavgada ağabeyi Pala'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Mert Pala, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
27.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Alkol vücuttan 40 günde çıkmıyor ayeti: Alkol içtikten sonra oruç tutulur mu? Ramazan'da alkol almanın günahı nedir?
Alkol vücuttan 40 günde çıkmıyor ayeti: Alkol içtikten sonra oruç tutulur mu? Ramazan'da alkol almanın günahı nedir? Ramazan ayı için geri sayım başladı. 10 Mart Pazar günü ilk sahura kalkacağız. Diyanet'in yayınladığı Ramazan imsakiyesine göre 2024 Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi tutulacak ilk oruçla başlayacak. Ancak vatandaşların bir diğer önemli gündemi "alkol içtikten sonra oruç tutulur mu?" sorusu oldu. İftardan sonra alkol almak doğru olur mu? Öte yandan bir hadiste "İçki içenin 40 gece namazı kabul olmaz" denildiği söylenirken dinen alkolün vücuttan ne zaman atılacağı merak konusu oldu.
4.03.2024 Gündem
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Alkollü mekanlara götürdüğü 3 yaşındaki kızına içki içirdiği iddia edilen anne gözaltında
Alkollü mekanlara götürdüğü 3 yaşındaki kızına içki içirdiği iddia edilen anne gözaltında Mersin'de 3 yaşındaki kızını alkollü mekanlara götürüp, içki içirdiği iddia edilen Ç.M.Ö. adlı kadın, gözaltına alındı.
19.02.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
İçki İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İçki İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İçki İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İçki İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanlar arasında içki en büyük günahların başında gelmektedir. İçki içmenin büyük kötülükler arasında olduğu bilinmektedir. İçki ile ilgili pek çok hadis bulunur. Bu hadisler her zaman için yol gösterici olmuştur. 
31.01.2024 Yaşam
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi Bakırköy'de iki kişi, Ataköy Marina'da bulunan bir yattan yaklaşık 300 bin liralık malzeme çaldı.
24.01.2024 Gündem
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öner, son savunmasında, “Kendimi savunmak isterken bu olaylar yaşandı” dedi.
4.01.2024 Gündem
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
KOM ekipleri yılbaşı akşamı da kaçak içkiye izin vermedi
KOM ekipleri yılbaşı akşamı da kaçak içkiye izin vermedi Düzce'de KOM ekiplerinin yılbaşı akşamı tekel bayilerde yaptığı aramada 36 şişe kaçak içki ele geçirildi.
1.01.2024 Gündem
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1023 şişe kaçak içki ele geçirildi.
30.12.2023 Gündem
81 ilde Çengel-5 operasyonu: 187 ton sahte ve kaçak alkole el konuldu
81 ilde Çengel-5 operasyonu: 187 ton sahte ve kaçak alkole el konuldu Kaçak ve sahte alkol ticaretine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel-5" operasyonlarında 187 ton kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.
29.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.