İç Hatlar

İç Hatlar

Son dakika iç hatlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iç hatlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iç hatlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Hatlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç hatlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 iç hatlar haberi bulunmuştur. Tüm iç hatlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Sumudica yine rahat durmadı! Fenerbahçelilerle olay çıktı, polisler devreye girdi
Sumudica yine rahat durmadı! Fenerbahçelilerle olay çıktı, polisler devreye girdi Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a karşı oynadıkları maçın ardından Gaziantep'e dönmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe taraftarları arasında tartışma çıktı.
31.01.2024 Fenerbahçe
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaştığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuşu tek yönde 66 bin 600 TL ile İstanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Rekor kırıldı, en yüksek rakam...
Türkiye için sevindiren gelişme! Rekor kırıldı, en yüksek rakam... Türkiye için sevindiren gelişme. Böylesi ilk kez oluyor. Rekor kırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, turizm bölgesinde yer alan Antalya Havalimanı’nda Kurban Bayramı’nın birinci günü 1034 uçak trafiği ile rekorun tazelendiğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı son bir ayda yaklaşık 82 bin yolcuyu ağırladı
Rize-Artvin Havalimanı son bir ayda yaklaşık 82 bin yolcuyu ağırladı Türkiye’nin denize dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı’nı son bir ayda 81 bin 486 yolcu kullandı.
8.07.2022 Ekonomi
Canlı yayında bomba atılınca büyük panik yaşamıştı! Merve Buse Develi ailesine kavuştu!
Canlı yayında bomba atılınca büyük panik yaşamıştı! Merve Buse Develi ailesine kavuştu! Rusya'nın saldırısı sonrası Ukrayna'nın Harkov kentinde mahsur kalan ve telefonla bağlantı yaptığı televizyon programında canlı yayın sırasında yaşanan patlama sebebiyle korku dolu anlar yaşayan psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisi Merve Buse Develi, 27 saati tren olmak üzere 5 günlük yolculuğun ardından Antalya'daki ailesine kavuştu. Kızına kavuşan anne Fatma Develi kızına sarılıp "Annem, kuzum, bir tanem... Annem ben öldüm. Canım annem ben senin kokularını duyamayacağım diye çok korktum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Merve Buse Develi ise, "Durum kötüleşmeye başlayınca biz umutsuzluğa kapılmaya başladık" dedi.
6.03.2022 Gündem
PCR testi zorunluluğu kalktı mı? Zorunlu PCR testi kaldırıldı mı, iç hat uçuşlarda PCR testi gerekli mi? THY iç hatlar PCR testi açıklaması!
PCR testi zorunluluğu kalktı mı? Zorunlu PCR testi kaldırıldı mı, iç hat uçuşlarda PCR testi gerekli mi? THY iç hatlar PCR testi açıklaması! PCR testi kalktı mı, uçuşlarda zorunlu PCR testi kaldırıldı mı? sorularına THY iç hatlar PCR testi açıklaması sonrası yanıt aranıyor.  
15.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderildi!  Ve resmen değişti...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderildi! Ve resmen değişti... Son dakika haberi... Koronavirüs aşısı olmayanlarla ilgili flaş karar! 81 ile genelge gönderildi! Resmen değişti, artık zorunlu değil. Toplu etkinlik, seyahat, kamu ve özel işyerleri ile okullarda aşısız ve aşı süreci tamamlanmamış kişiler için getirilen negatif PCR testi zorunluluğu kaldırıldı. Konuyla ilgili THY’den yapılan açıklamada ise "Yetkili makamlarımızın aldığı karar doğrultusunda tüm yolcularımızdan İÇ HAT uçuşlarında PCR TEST zorunluluğu kaldırılmıştır" ifadelerini kullanıldı.
15.01.2022 Gündem
ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake Türkiye'ye geldi
ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake Türkiye'ye geldi  ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin Türkiye'ye büyükelçi olarak atadığı eski Senatör Jeff Flake ve eşi San Francisco'dan Türkiye'ye geldi. 
7.01.2022 Gündem
ABD'de sıcak saatler! Havalimanında uçuşlar durduruldu
ABD'de sıcak saatler! Havalimanında uçuşlar durduruldu ABD'de Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı'nda güvenlik noktasında bir silahın kazara ateş almasının ardından tüm uçuşlar kısa süreli durduruldu.
20.11.2021 Dünya
ABD'den flaş aşı hamlesi! Artık zorunlu olacak
ABD'den flaş aşı hamlesi! Artık zorunlu olacak ABD basını, Başkan Joe Biden yönetiminin, hava yolları ile seyahat eden uluslararası yolculara uçağa binmeden önce Kovid-19 aşısı zorunluluğu getirmeyi görüştüğünü yazdı.
15.09.2021 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı 8 ayda yaklaşık 15 milyon yolcuya hizmet verdi
Sabiha Gökçen Havalimanı 8 ayda yaklaşık 15 milyon yolcuya hizmet verdi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ağustos ayı ve yolcu sayıları belli oldu. Verilere göre havalimanını ağustos ayında 3,1 milyon yolcu havalimanını kullanırken, ocak ve ağustos aylarını kapsayan 8 aylık dönemde ise yolcu sayısı 14 milyon 929 bin olarak gerçekleşti.
8.09.2021 Ekonomi
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu? Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında 6 Eylül'de Türkiye yeni bir döneme başladı. Aşı olmayan ya da hastalığı geçirmemiş olanlardan, okul, sinema, tiyatroya girişlerde ya da şehirlerarası toplu taşıma kullanırken negatif PCR test sonucu istenecek. Peki, THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
6.09.2021 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu başladı
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu başladı Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışı turizm bölgelerinde geçiren tatilcilerin dönüşleri nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Havalimanı'nda bugün iniş ve kalkış olmak üzere 1061 tarifeli sefer yapılacağı ve yaklaşık 150 bin yolcunun uçuş gerçekleştireceği öğrenildi. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da yoğunluk yaşandığı, bugün toplam 670 uçuş gerçekleştirileceği bildirildi.
24.07.2021 Gündem
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı?
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağının güvenli bir şekilde Atatürk Havalimanı'na inmesini sağlayan kule şefi Enver Yavuz, o gece yaşananları anlattı. Yavuz, "O gece darbeci askerler apronda halka ateş açtı. Çok şehidimiz oldu" dedi.
14.07.2021 Gündem
SunExpress duyurdu! İç hat yolcularına yüzde 40 indirim
SunExpress duyurdu! İç hat yolcularına yüzde 40 indirim SunExpress’ten yapılan açıklamaya göre iç hat yolcuları, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda CIP Lounge hizmetlerinden yüzde 40 indirimle yararlanacak.
13.07.2021 Ekonomi
Normalleşme sonrası tatil patlaması! Rekor kırdı
Normalleşme sonrası tatil patlaması! Rekor kırdı Normalleşme sürecine geçiş uçak ve otobüs biletlerine talebi artırdı. Tatilciler yurt dışında karantina şartı olmayan ülkeleri tercih etti. En pahalı uçuş fiyatı ise dudak uçuklattı.
5.07.2021 Ekonomi
THY, nisan ayında 2,4 milyon yolcu taşıdı
THY, nisan ayında 2,4 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları (THY) Nisan ayında yolcu 2,4 milyon yolcu, 153 bin 798 ton kargo ve posta taşıdı.THY'nin Ocak ve Nisan ayını kapsayan 4 aylık dönemde taşıdığı yolcu sayısı ise, 8,9 milyona ulaştı
11.05.2021 Ekonomi
Üniversite sınav sonucunu öğrenip, kaybolan genç bulundu
Üniversite sınav sonucunu öğrenip, kaybolan genç bulundu Antalya'nın Serik ilçesinde, üniversite sınav sonucunu öğrendikten sonra yanına kıyafetleri ve çantasını da alarak ortadan kaybolan Uğur İbrahim Bülüç (23), polis tarafından Antalya Havalimanı'nda bulundu.
29.07.2020 Gündem
Yolculara robotlu corona virüs bilgilendirmesi
Yolculara robotlu corona virüs bilgilendirmesi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda geçtiğimiz yıl hizmete giren ‘Aerobot’, uçuşların yeniden başlaması ile yolcu bilgilendirme hizmetine başladı. Corona virüs hakkında uyarılarda bulunan robota yolcular yoğun ilgi gösterdi.
9.06.2020 Yaşam
65 yaş üstü için yasaklar 15 Haziran'da kalkıyor!
65 yaş üstü için yasaklar 15 Haziran'da kalkıyor! Corona virüs için en riskli grup olan 65 yaş üstü vatandaşlar için sevindiren haber geldi. 65 yaş üstü vatandaşlarla ilgili kısıtlamanın haziran ayının ortasında ya da sonunda kalkması bekleniyor.
30.05.2020 Gündem
THY'de yeni uygulama! Yolcular uçağa anonsla sıra numarasına göre binecek ve...
THY'de yeni uygulama! Yolcular uçağa anonsla sıra numarasına göre binecek ve... Haziran ayında yeniden uçuşlara başlayacak Türk Hava Yolları (THY), uçuşlarda da yeniliklere gidiyor. Yolcular anons ile sıra numarasına göre uçağa binecek, koridorlarda kuyruk ve temas olmayacak
26.05.2020 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda taksilere yeni uygulama
İstanbul Havalimanı’nda taksilere yeni uygulama İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, uçak seferlerinin 28 Mayıs’ta başlayacağını söylemesinin ardından tüm önlemler alınmaya başlandı. İstanbul Havalimanı’nda korona virüs önlemleri kapsamında taksilerin içine yolcu ile şoförün temasını kesmek için şeffaf bariyerler yerleştirildi.
14.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İç Hatlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç hatlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.