Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı Sergen Deveci, geçirdiği kaza sonrası ilk kez sahneye çıktı. Tiyatro oyununa giderken trafik kazası geçiren ve boynundaki kırık nedeniyle felç riski olan Deveci, iyileşerek yeniden sahalara döndü. Sahne öncesi sorularına yanıtlayan Deveci, yaşadığı süreci anlatırken, İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.
31.03.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim'
'Şarkılar Bizi Söyler’de duygusal anlar! 'Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim' Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten sitemkâr bir yorum geldi!
İbrahim Tatlıses'ten sitemkâr bir yorum geldi! İbrahim Tatlıses 25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçirmiş, iki ayağı sargıla alınmıştı. Tatlıses'e kaza anında yardıma gidenlerden biri de bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlı olmuştu. İbrahim TAtlıses, küs olduğu oğlu için "Şov yaptı gitti artist" ifadelerini kullanmıştı. Şimsi ise tatlıses cephesinden sitemkâr bir yorum daha geldi.
1.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses 'artist şovunu yaptı gitti' demişti! Ahmet Tatlıses'ten açıklama geldi
İbrahim Tatlıses 'artist şovunu yaptı gitti' demişti! Ahmet Tatlıses'ten açıklama geldi İbrahim Tatlıses, 25 Ağustos'ta Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Şarampole yuvarlanan araçtan büyük uğraşlar sonucu kurtarıldı. Tatlıses'in bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses haberi alır almaz olay yerine gitmişti. Oğlu ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses'in Ahmet Tatlıses için 'Şov yaptı gitti artist' dedi. İbrahim Tatlıses'in sözlerine Ahmet Tatlıses'ten yanıt gecikmedi.
30.08.2022 Magazin
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti!
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti! Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin hemen ardından Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Ünlü türkücüye çocukları Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses eşlik etti. Uzun zamandır küs olan kardeşler babalarının hatırına barıştı.
26.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in hastaneden görüntüleri! Yatağında türkü söyledi
İbrahim Tatlıses'in hastaneden görüntüleri! Yatağında türkü söyledi Geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses, hasta yatağında türkü söyleyerek hayranlarını sevindirdi.
25.08.2022 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Tatlıses'e geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
25.08.2022 Siyaset
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı? İbrahim Tatlıses’in son durumu nasıl, yaşıyor mu? İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri İbrahim Tatlıses’i aracın içinden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, şu an hastanede mi?
25.08.2022 Televizyon
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu! İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken aracının şarampole yuvarlandığı bildirildi.
25.08.2022 Magazin
Dilan Çıtak kaza geçirdi! Ölümden döndü
Dilan Çıtak kaza geçirdi! Ölümden döndü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak trafik kazası geçirdi. Çıtak, kaza sonrası 'insan hayatı saniyelere bağlıymış' dedi.
25.04.2017 Magazin
Azrail’e çalım atanlar
Azrail’e çalım atanlar - Canımızı yakan kayıplarla geçen bir yılın ardından son olarak Müslüm Gürses için korktuk...
1.12.2012 Arşiv
Tatlıses´i yürüten mucize robot!
Tatlıses´i yürüten mucize robot! Robo-bacaklar ile yürümek yerçekimsiz ortamda yürümek gibi...
3.09.2011 Arşiv
'Sevgim onu yaşatacak'
'Sevgim onu yaşatacak' Asena, Tatlıses'i vurulduğunu ilk öğrendiğinde büyük şok yaşadığını ve hastaneye gizlice gittiğini söyledi
17.03.2011 Magazin
AKP'liler dekolte giymemi istemiyorlar
AKP'liler dekolte giymemi istemiyorlar Mankenlikten şarkıcılığa uzanan fırtınalı bir yaşam hikayesi... Demet Akalın herşeyi Vatan'a anlattı
13.04.2008 Magazin
İbrahim Tatlıses bile beni kıskanıyor
İbrahim Tatlıses bile beni kıskanıyor Yaşadıklarının üzerinden yıllar geçti ancak hâlâ herkes ona karşı “vah vah” gibi bir tutum içinde. Evlendi, ayrıldı, eski eşi sevgilisi oldu ancak “aldatılan ve terk edilen kadın” imajından bir türlü kurtulamadı. Oysa o eski defterleri kapatmış. Artık ne “Bittim, Şerefsiz” tarzı şarkılar istiyor, ne de insanların yolda durdurup “Aynısı benim de başıma geldi, üzülme kızım” demesini... Bu yüzden duyduk duymadık demeyin, Demet Akalın’a artık böyle şeyler söylemeyin!.. Gözlerimle gördüm, o gerçekten çok mutlu...
11.04.2008 Arşiv
iyi ki doğdun ilhan!
iyi ki doğdun ilhan! Öyle bir ömür sürdü ki, ateist arkadaşları bile 'Keşke cennet olsa' diye dua etti ardından
26.06.2006 Arşiv
Ucuz atlattı
Ucuz atlattı Kemer'de sahne alan ibrahim Tatlıses önceki gün trafik kazası tehlikesi atlattı
4.11.2005 Magazin