İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Bu akşam ekranlara gelecek İbo Show'un ilk programında dostları ile bir araya gelecek olan İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlatacak. Peki, İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses neden vuruldu? İşte İbrahim Tatlıses'in vurulduğu o gece yaşananlar...
15.11.2020 Gündem
İbo ve melekleri
İbo ve melekleri GATA’DA fizik tedavi gören türkücü İbrahim Tatlıses hastanede hemşirelerle sohbet anını Instagram’dan paylaştı...
16.10.2015 Magazin
İbo evlendi, twitter yıkıldı!
İbo evlendi, twitter yıkıldı! İbrahim Tatlıses sevgilisi Ayşegül Yıldız'la nikah masasına oturdu, Twitter yıkıldı...
28.09.2011 Magazin
Tatlıses hastane odasında evlendi
Tatlıses hastane odasında evlendi İbrahim Tatlıses “Bana bir şey olursa sakın evlenme” dediği 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız’la hastane odasında evlendi. Ünlü türkücü aldığı evlilik kararında Başbakan’ın sözlerinin de etkili olduğunu belirtti.
28.09.2011 Magazin
'Arabanın ışığını gördük...'
'Arabanın ışığını gördük...' Tatlıses saldırı anını anlattı
29.09.2021 Gündem
İmparatora nazar değdi!
İmparatora nazar değdi! İbrahim Tatlıses hastanede yürümeye çalışırken düşüp kafasını zemine çarptı
23.06.2011 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten sevindirici haber!
İbrahim Tatlıses'ten sevindirici haber! Tatlıses'in felcinin iyileştirilmesine yönelik tedavisi sürüyor
29.09.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses, Muğla’nın ardından Manisa’da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi. Seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tatlıses, kaza sonrası hastaneden kaçtığını anlatması ise güldürdü.
8.09.2022 Magazin
İstanbul’da sokak ortasında cinayet! 18 yaşındaki genci sırtından vurup öldürdü
İstanbul’da sokak ortasında cinayet! 18 yaşındaki genci sırtından vurup öldürdü İstanbul Etiler'de bir eczanede kalfa olarak çalışan 18 yaşındaki genç, ilaç siparişini götürdüğü esnada husumetlisi tarafından sokak ortasında silahla sırtından vurularak öldürüldü. Polis ekipleri kimliğini tespit ettiği iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
26.08.2022 Yaşam
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı?
İbrahim Tatlıses'in son durumu ne, yaşıyor mu, şu an hastanede mi? İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl? Kızı Elif Ada yayında mıydı? İbrahim Tatlıses’in son durumu nasıl, yaşıyor mu? İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkışan İbrahim Tatlıses için olay yerine kurtarma ekipleri gönderildi. Kurtarma ekipleri İbrahim Tatlıses’i aracın içinden çıkardı ve hastaneye kaldırdı. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, şu an hastanede mi?
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, önceki gün beyin ameliyatı geçirdi. Ahmet Tatlıses'in annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
17.01.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı!
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı! Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses'ten korkutan bir haber geldi. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, kısa süre önce özel bir hastanede beyin ameliyatına alındı.
15.01.2022 Magazin
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli'den düğün öncesi kötü haber!
Yasemin Şefkatli'den düğün öncesi kötü haber! İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli, koronavirüs aşısını henüz olmamıştı. Yaz aylarının gelmesiyle tatile çıkan Şefkatli, koronavirüse yakalandı.
8.07.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...'
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...' Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü Nefise Karatay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Erbil, 'Nefise ile birlikte çektirdiğimiz o çıplak fotoğraflardan dolayı kendimi suçlu hissediyorum. Çok büyük pişmanlık yaşadım. Nefise çok iyi bir insan' diye konuştu.
10.05.2021 Magazin
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti Türkiye’de yaptığı sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan ve milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) dün akşam tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını kaybetmesi, herkesi hüzne boğdu. Peki, Seyfi Dursunoğlu kimdir? Seyfi Dursunoğlu neden öldü, hastalığı ne? Huysuz Virjin kimdir, nereli? İşte Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti…
18.07.2020 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı Usta oyuncucu Oya Aydoğan'ın bugün ölüm yıldönümü. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. Oya Aydoğan vefatının dördüncü yılında unutulmadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı...
15.05.2020 Gündem
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim!
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim
1.07.2019 Magazin
Yasemin Şefkatli tatilde hastanelik oldu!
Yasemin Şefkatli tatilde hastanelik oldu! Güzel model, sevgilisi İdo Tatlıses’le gittiği Bodrum’da açıkta satılan midye dolmayı yiyince soluğu hastanede aldı.
9.06.2019 Magazin