Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı

Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı

İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, önceki gün beyin ameliyatı geçirdi. Ahmet Tatlıses'in annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Urfa'da evlendiği ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan üç çocuğundan biri olan Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz hafta Ulus'ta bulunan özel bir hastanede beyin ameliyatı geçirdi.

"TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR"

Riskli ameliyat sonrası oğlunun son durumuna ilişkin Instagram hesabından paylaşımı yapan Adalet Sara, dualar için de teşekkür etti.

Adalet Sara'nın açıklaması şöyle:

"Malumunuz üzere oğlum Ahmet riskli bir beyin ameliyatı geçirdi. Tedavisi devam etmekte. Bu zorlu süreçte tüm gayretleri ile yanımızda olan doktorlara, hastane çalışanlarına, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan dua eden, adına sadakalar veren, şükür kurbanları kestiren, uzaktan ve yakından yanımızda olan akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, talebelerimize, DM'den SMS'den yorumdan dua eden, telefonla arayan tüm kardeşlerimize ilgi ve akalarından dolayı teşekkür ederim."