İbiza

İbiza

Son dakika ibiza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibiza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibiza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbiza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibiza gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 ibiza haberi bulunmuştur. Tüm ibiza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar Sıfır araba fiyatlarında görülmemiş indirim gerçekleşti. Sıfır otomobillerde kampanyalar devam ediyor. 13 gün sonra 1 yaşına girecek olan araçları markalar satmak için ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya başladı. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor. Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Hyundai i10 oldu. i10'u Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı KIA Picanto izledi. İşte model model en ucuz sıfır araba fiyatları...
18.12.2023 Ekonomi
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi!
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, İspanya'nın Ibiza adasında tatile çıktı ve yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
23.07.2023 Magazin
Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü! Seat fiyat listesinde bir gecede 130 bin TL fark var!
Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü! Seat fiyat listesinde bir gecede 130 bin TL fark var! Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü. Otomobil tutkunlarının en çok tercih ettiği Seat Temmuz fiyat listesini açıkladı. Seat Ibiza, geçtiğimiz aya göre 130 bin TL'yi geçen zamlı fiyatla listede yer aldı. Hadi gelin listeye birlikte bakalım.
18.10.2023 Otomobil
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya!
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya! Sosyal medya sayfasından sık sık paylaştığı cesur gönderilerle gündeme gelen Şevval Şahin, tatil için İspanya’ya uçtu.
18.06.2023 Magazin
Şevval Şahin cesur pozlarına yenisini ekledi!
Şevval Şahin cesur pozlarına yenisini ekledi! Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her zaman olay pozlarıyla gündeme gelen Şahin, bu pozlara bir yenisini daha ekledi. Şahin'in Ibiza kombini sosyal medyaya damga vurdu.
4.01.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı!
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı! Şimdilerde sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlığı yapan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Peş peşe kızıyla çekilen fotoğraf ve videolarını yayınlayan ünlü isim, kızını çok özlediğini dile getirdi. Ağlarken çektiği bir kareyi de paylaşan Subaşı'na, takipçilerinden destek mesajları geldi.
18.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Müjdeli haberin ardından Meedo ile Bali'ye tatile giden Subaşı, eğlenceli günlerinden fotoğraf ve videolarını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.11.2022 Magazin
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller!
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller! Avrupa'nın en ünlü tatil bölgelerinden Ibiza'da bulunan bir sahil otelinde ilginç bir uygulama başladı. İlgi odağı olan bu otelin bir odasında ücretsiz konaklama yapmak mümkün.
19.07.2022 Yaşam
Love Island’ın eski yarışmacısı Ellie Brown 'Geri döndüm' notuyla paylaştı!
Love Island’ın eski yarışmacısı Ellie Brown 'Geri döndüm' notuyla paylaştı! İngiltere'nin sevilen programı Love Island'ın (Aşk Adası) eski yarışmacılarından Ellie Brown, İbiza’daki lüks tatiline başladığını yeşil bikinisiyle yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu. Yeşil bikinisini dantelli bir elbise ile tamamlayan Brown’un paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
14.07.2022 Magazin
Neymar'ın kız kardeşi Rafaella Santos'un lüks teknedeki kareleriyle gündem yarattı!
Neymar'ın kız kardeşi Rafaella Santos'un lüks teknedeki kareleriyle gündem yarattı! Brezilyalı futbolcu Neymar, futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Efsane futbolcunun kız kardeşi Rafaella Santos, İspanya’nın İbiza kentindeki lüks tekne tatilinden karelerle Instagram’da gündem yarattı.
11.07.2022 Magazin
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim'
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim' Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sosyal medya hesaplarından sık sık bikinili tatil paylaşımları yapıyor. Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç manken, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını anlattı.
6.07.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti...
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti... Geçtiğimiz nisan ayından ikiz bebeklerinden birini kaybeden Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez çifti moral tatili için İbiza'yı tercih etti. Ünlü çift lüks bir yatta deniz ve güneşin tadını çıkartıyor. Georgina'nın kısa süre önce doğum yapmasına rağmen düzgün fiziği de dikkatlerden kaçmadı.
28.06.2022 Magazin
Türk futbolcu Atakan Karazor tutuklandı!  Kulüp resmen açıkladı
Türk futbolcu Atakan Karazor tutuklandı! Kulüp resmen açıkladı İsmi bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılan ve A Milli Takımı seçmesi gündeme gelen Stuttgart'ın orta saha oyuncusu Atakan Karazor, İbiza'da tutuklandı.
11.06.2022 Almanya
Şeyma Subaşı Meedo'dan intikamını fena aldı! Eski sevgilisi ile...
Şeyma Subaşı Meedo'dan intikamını fena aldı! Eski sevgilisi ile... Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenen Mohammed Alsaloussi'den intikamını aldı. İbiza'ya giden Şeyma, burada eski sevgilisi Guido Senia ile beraber eğlendi.
4.05.2022 Magazin
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
31.01.2022 İddaa
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de!
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de! Yeni Ibiza, LED aydınlatma teknolojisi, yenilenen bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto destekli Full Link ile daha yüksek bağlanabilirlik özelliklerini bir arada sunacak.
2.08.2021 Otomobil
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması! Acun Ilıcalı Hürriyet'te verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı,eski eşi Şeyma Subaşı'nın artık nafaka almadığını söyledi.
20.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbiza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibiza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.