Şevval Şahin

Şevval Şahin

Son dakika Şevval Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şevval Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şevval Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şevval Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şevval şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 şevval şahin haberi bulunmuştur. Tüm şevval şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini bitirme karar almıştı. Kazancıoğlu, üç ay önce ayrıldığı Şevval Şahin'i hızlı unuttu. Yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor.
14.01.2024 Televizyon
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Magazin
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım'
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
15.09.2023 Magazin
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı!
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
14.09.2023 Magazin
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu Son olarak Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapıyor. Sırt ve göğüs dekoltesini gözler önüne seren Şahin, dövmesini göstermeyi ihmal etmedi.
24.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya!
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya! Sosyal medya sayfasından sık sık paylaştığı cesur gönderilerle gündeme gelen Şevval Şahin, tatil için İspanya’ya uçtu.
18.06.2023 Magazin
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi!
Şevval Şahin denize girerken görüntülendi! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin Bodrum'da tatiline devam ediyor. Şahin bu kez Yalıkavak’ta denize girerken görüntülendi.
12.06.2023 Magazin
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım!
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Ünlü isim bikini sezonunu açtı.
5.06.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım!
Şevval Şahin'den dekolteli paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Her paylaşımı olay olan Şahin bu defa crop giyip göğüs dekolteli poz verdi.
30.05.2023 Magazin
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı Kocaeli'de akrabasının sosyal medya sayfasında "Mesut Bey sayesinde kazandım, teşekkürler, güvenilirdir" paylaşımını görünce harekete geçen vatandaş dolandırıldı. Bin lira yatırması karşılığında 60 bin TL kazanacağını zanneden ve dolandırıcıya 7 bin 700 TL gönderen vatandaş, akrabasının hesabının çalındığını öğrenince soluğu savcılıkta aldı.
11.05.2023 Yaşam
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı!
Şevval Şahin'in dekoltesini gören dönüp bir daha baktı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Kulis bacak gösterisi her zaman bir zevktir" notuyla yaptığı paylaşım gündeme oturdu. Eleştiri yağmuruna tutuldu.
11.05.2023 Magazin
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti!
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor. Ünlü isimler lüks otelleri bırakıp çadır kampı yaptılar.
30.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı!
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, 2018'de Türkiye Güzeli seçildiği zaman burnu estetikli olduğu için eleştirilere maruz kalmıştı. Şahin, eleştirilere daha fazla dayanamayıp bıçak altına yattı.
12.04.2023 Magazin
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası Doğu Demirkol ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca, önceki gece Bebek’te görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi!
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, sevgilisiyle sık sık sosyal medya hesabından pozlarını paylaşıyor.Şahin, bu paylaşımlara bir yenisini ekledi. İşte aşk pozları...
10.04.2023 Magazin
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler!
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler! Ufuk Beydemir ile rol aldığı İpek Filiz Yazıcı (22), Eylül 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturdu. Sosyal medyada her fırsatta aşklarını dile getiren Yazıcı ve Beydemir, iki yıl önce tanıştıkları kulise gitti.
23.03.2023 Magazin
Şevval Şahin'den sevgilisiyle romantik pozlarını takipçileriyle paylaştı!
Şevval Şahin'den sevgilisiyle romantik pozlarını takipçileriyle paylaştı! Miss Turkey yarışmasında elde ettiği başarıyla tanınan Şevval Şahin, son olarak sevgilisiyle dudak dudağa olduğu bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Şahin'in pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
23.03.2023 Magazin
"Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" demişti! Sözlerine açıklık getirdi
"Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" demişti! Sözlerine açıklık getirdi Şevval Şahin önceki gün Bebek’teki Lucca adlı mekândan çıkarken görüntülendi.
12.03.2023 Magazin
Şevval Şahin'den sert eleştirilere yanıt geldi!
Şevval Şahin'den sert eleştirilere yanıt geldi! Yaptığı açıklamalar ve cesur sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken 2018 Türkiye güzeli model Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın programında sarf ettiği "Türkiye'de üç ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti. İstanbul'da doğan, 19 yaşına kadar İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan genç model, sosyal medyada hakkında yapılan sert eleştirilere cevap verdi.
26.02.2023 Magazin
Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız
Gizem Karaca: O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri ünlüler canla başla çalışıyor. Depremzedeler için harekete geçen ve afet bölgesine yemek dağıtmaya giden ünlü isimler Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Karaca, "O insanların ne yaşadığını biz anlayamayız" açıklamasıyla dikkat çekti.
24.02.2023 Magazin
Şevval Şahin: Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor
Şevval Şahin: Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor Yaptığı açıklamalar ve cesur sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken 2018 Türkiye güzeli model Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Depremden önce çekimlerin yapıldığı düşünülen programda Şahin, "Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" deyince tepki çekti.
24.02.2023 Magazin
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu denize açıldı! Romantik tatil
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu denize açıldı! Romantik tatil Instagram paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Şevval Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile keyifli anlarını sevenleriyle paylaştı.
27.01.2023 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şahin, Murat Kazancıoğlu ile de kasım ayında ayrılıp geçtiğimiz ay barışmıştı. Çift, Galatasaray-Hatay maçından bir paylaşım yaptı.
15.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şevval Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şevval şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.