Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

PSG - Nice: Maç Sonucu 1
İddaa programının Fransa Kupası bülteninde günün öne çıkan PSG - Nice mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i karşılaşmada ev sahibinin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Burak Sarıaslan’ın Tahmini:
Lig, kupa farketmeksizin önüne geleni deviren Nice, son 16 turunda en zor rakip ile karşı karşıya geliyor. Galtier adeta takımın çehresini değiştirdi ve çok doğru bir yolda ilerliyorlar. PSG ise yıldız oyuncularla dolu bir takım ve önemli bile olsa kupa maçlarında biraz rotasyon yapmaları gerekiyor. Çünkü yedekleri de yıldız olduğu için hiç oynatmamak onlar için büyük problemler doğurabilir. Açık ara zirve sahibi durumdalar evet ama oyun anlamında sezon başından beri bu kadronun karşılığını hiç görmedik. Bugün de görmeyi beklemiyorum. Nice analizlerini yine en ince detayına kadar yapmıştır. Bu maçta kazanamasalar bile en azından 1 gol bulacaklardır.

Estoril – Pacos Ferreira: Maç Sonucu
İddaa programının Portekiz Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Estoril – Pacos Ferreira mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmada Estoril’in kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tahmini:
Estoril erteleme maçında Arouca’ya son dakika golleriyle 2-1 kaybederek dramatik bir mağlubiyet aldı. Kupa karşılaşması dahil üst üste 5 maçtır kaybeden sarı lacivertlilerde teknik direktör Pinheiro gidişattan hiç memnun değil. Genel duruma bakarsak yeni yükseldikleri ligde kümede kaldılar diyebiliriz fakat ilk yarıdaki muhteşem performans nedeniyle beklentiler de yükseldi. Transferde ise şimdilik sadece Guimaraes’ten genç forvet Gonçalo Gomes’i aldılar. Paços Ferreira ise Eustaquio’yu Porto’ya satın alma opsiyonuyla kiraladı ancak yerini henüz doldurmadı. Ara transferde şu ana kadar forvet ve ofans oyuncularıyla anlaşan sarı yeşilliler orta saha açığını eldeki isimlerle doldurma yoluna da gidebilir. Fakat bu durum büyük riskler barındırıyor. Şu an ellerindeki en güvenecekleri orta saha 36 yaşındaki Luíz Carlos ve o da Eustaquio’nun yardımından yoksun olacak. Süper Oran varken ilk yarı gollere yönelmek akıllıca olacaktır.

Haberin Devamı

Ibiza - Zaragoza: Maç Sonucu 1
İddaa programının İspanya 2 bülteninde günün öne çıkan maçı Ibiza - Zaragoza mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tahmini:
Zaragoza, ligde 5 maçtır skor üretemiyor. Ibiza da son dönemde skor üretme anlamında oldukça etkili bir görüntüde. Son 2 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran Ibiza'nın, Zaragoza karşısında da en büyük kozu hücumdaki performansı olacak. İki ekibin de son dönemdeki form durumu sebebiyle ev sahibi ekibi mücadelede favori olarak görüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları