İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var?
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB'nin kreşlerine başvuru yapmak isteyen pek çok kişi Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri hakkında başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. 22 ilçede 34 birimde açılan İBB kreşlerinden 2900 çocuk faydalanıyor. Peki, İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB kreş başvuruları bitti mi? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları!
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, çevre dostu ‘Pendik Arkatlı Evleri’ için temel atıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek ‘Pendik Arkatlı Evleri’ projesi temel atma töreniyle birlikte ev fiyatları ve ödeme koşulları da belli olacak.
27.11.2021 Ekonomi
İBB'nin 2022 yılı bütçesi kabul edildi
İBB'nin 2022 yılı bütçesi kabul edildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)'nin 2022 bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi, 43 milyar 650 milyon lira oldu. 
25.11.2021 Ekonomi
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?
İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kreşlerin yapımının bitmek üzere olduğunu söyleyerek, 'Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elamanı' alımı yapılacağını duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan duyuru sonrası, İBB iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları nelerdir? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? Sorularını sorgulamaya başladı.
17.02.2020 Personel Alımı
İBB'nin önünde protesto! Çadırlarda sabahladılar...
İBB'nin önünde protesto! Çadırlarda sabahladılar... Büyükada’da bulunan, Ruamlı 81 atın itlaf edilmesinin ardından çeşitli STK üyelerinin bulunduğu grubun Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) önünde çadırlı protestosu sürüyor. Grup üyeleri belediye binasının karşısındaki parkta çadırlarda sabahladı.
20.12.2019 Gündem
Yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına yardım miktarı  arttırıldı
Yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına yardım miktarı arttırıldı İstanbul'da geçtiğimiz yıllarda, yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına tek seferde verilen 250 liralık yardım bu yıl yüzde 20 arttırılarak 300 liraya yükseltildi.Yardımdan İstanbul genelinde tespit edilen 95 bin öğrencinin yararlanması bekleniyor.
16.09.2019 Ekonomi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Badirelerden hamdolsun milletimizin desteğiyle çıktık
Binali Yıldırım: Badirelerden hamdolsun milletimizin desteğiyle çıktık AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ekonomik zorlukların İstanbul'da daha çok hissedildiğini bildiklerini dile getirerek, "Bu vardır ama bunu aşacak olan kadrolar yine AK Parti kadrolarıdır. Geçmişten de bunun örnekleri var. 2008-2009 küresel krizi Türkiye'yi teğet geçti. Bütün dünya kasıp kavruldu ama biz o işin üstesinden geldik. Onun üzerine bir 17-25 yaşadık, Gezi olayları yaşadık, 15 Temmuz yaşadık, alçak darbe girişimini ve bütün bu badirelerden hamdolsun milletimizin desteğiyle çıktık." dedi.
2.06.2019 Siyaset
CHP için kritik gün! Peş peşe kürsüye çıktılar
CHP için kritik gün! Peş peşe kürsüye çıktılar İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için düzenlenen tanıtım toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu konuştu. Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu "Bugün tarihi bir gün" diyerek sözlerine başladı ve projelerini açıkladı.
27.12.2018 Siyaset