Hüseyin Tatlı

Hüseyin Tatlı

Son dakika hüseyin tatlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin tatlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin tatlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Tatlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin tatlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 hüseyin tatlı haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin tatlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları!
İBO Show konukları! Bu hafta İBO Show’a kimler katılacak, İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları! İbrahim Tatlıses'in sunumu ile her hafta yeni bölümüyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan İBO Show’un bu haftaki konukları merak ediliyor. 18 Mayıs 2022 İbo Show konukları belli oldu. Birbirinden değerli isimler İbo Show'un yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşatacak. Peki İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte İBO Show konukları…
18.05.2022 Televizyon
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı...
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı... 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı'yı kızdıran soru...
10.01.2018 Magazin
'Artık imparator benim' diyen Serkan Kaya'dan Tatlıses'e şok
'Artık imparator benim' diyen Serkan Kaya'dan Tatlıses'e şok Serkan Kaya önceki akşam Kıbrıs'taki bir mekanda sahne aldı. Bir izleyici ''Seni İbrahim Tatlıses'e benzetiyorlar, ama yerin ayrı'' diye seslendi.
17.10.2017 Magazin
Aileye girdi!
Aileye girdi! İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, evlenme teklifini kabul ettiği sevgilisi Levent Dörter’i, amcası Hüseyin Tatlı ile tanıştırdı
8.06.2017 Magazin
Şok itiraf! Serkan Kaya'yı parlatmak için...
Şok itiraf! Serkan Kaya'yı parlatmak için... İbrahim Tatlıses'in kardeşinden olay yaratacak açıklamalar...
21.02.2017 Magazin
İdo Tatlıses'ten amca sürprizi!
İdo Tatlıses'ten amca sürprizi! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses sosyal medya hesabından bir sürpriz bir paylaşım yaptı.
21.09.2016 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Hüseyin Tatlı açıklaması
İbrahim Tatlıses'ten Hüseyin Tatlı açıklaması Müzik dünyasında İmparator olarak tanınan İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, konuk olduğu programda magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu...
4.04.2016 Magazin
Hüseyin Tatlı'dan 'İbrahim Tatlıses'e çağrı
Hüseyin Tatlı'dan 'İbrahim Tatlıses'e çağrı İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, dün sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.03.2016 Magazin
Kardeşi ezber bozdu! İbrahim Tatlıses Urfalı değilmiş!
Kardeşi ezber bozdu! İbrahim Tatlıses Urfalı değilmiş! İbrahim Tatlıses'in aralarında 20 yaş olan kardeşi Hüseyin Tatlı Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rudaw'a konuştu...
6.07.2015 Magazin
21 ilçeye elektrik yok
21 ilçeye elektrik yok İstanbul’un 21 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan 21 ilçesinin bazı mahallelerine 29 -30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında elektrik verilmeyecek. İşte o ilçeler;
29.09.2021 Gündem
İşte İbo'nun Efe'si
İşte İbo'nun Efe'si Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in torunu ilk kez Bodrum'da aile tatilinde görüntülendi
28.06.2012 Magazin
İbo döndü, kötü haber geldi!
İbo döndü, kötü haber geldi! Almanya’daki tedavisi tamamlanan İbrahim Tatlıses döndü, Yargıtay'dan kötü haber geldi...
3.06.2011 Magazin
Olay kadın konuştu!
Olay kadın konuştu! O kurşun beni yaktı
29.09.2021 Gündem
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı. Tatlıses'e 11 el ateş edildi. Tatlıses'in doktoru yaptığı son açıklamada (saat 16.00 itibariyle)'yüksek riskli durum halen devam ediyor' dedi.Doktorlar yarın sabah saatlerinde çekilecek tomografiden sonra Tatlıses'in uyandırılıp uyandırılmayacağı konusunu değerlendirecek ve saat 10:00'da basın toplantısıyle açıklama yapılacak... Başbakan Erdoğan 'gereken her şey yapılsın' talimatı verdi. Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı da, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses'in son sözü
İbrahim Tatlıses'in son sözü İbrahim Tatlıses'in yayın ekibinden olaya tanık bir isim yaşananları anlattı...
29.09.2021 Gündem
‘3 koko isteriz’ mesajı yaktı
‘3 koko isteriz’ mesajı yaktı Ankara’daki bar ve otoparklardan haraç toplayanlara yönelik yapılan kaldırım operasyonuna Tatlıses’in kardeşi de takıldı
29.09.2021 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu?
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu? Aşure günü ne zaman, ayın kaçında başlıyor ve bitiyor? Aşure günü tarihi, 2023 Muharrem ayının başlamasıyla sorgulanıyor. Her yıl Muharrem ayının 10. günü idrak edilen aşure günü tarih az bir süre kaldı. Bolluk ve bereketin simgesi aşureler için hazırlıklar başladı. Peki, Aşure günü ne zaman başlar ve biter 2023? Aşure günü oruç tutulur mu, aşure günü 2023 hangi gün, ayın kaçında?
26.07.2023 Gündem
Flaşların patlamasıyla şoka girdi! Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor
Flaşların patlamasıyla şoka girdi! Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor Genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde trafikte görüntülendi. Flaşların patlamasıyla kısa bir şok yaşayan Tilki’nin aracını genç bir erkek sürüyordu. Şarkıcının uzun yıllar yanında çalışan şoförü işten ayrıldıktan sonra iki ay içerisinde yaklaşık üç tane şoför değiştirmesi dikkat çekti.
5.12.2022 Magazin
Cihat Kılıçsokan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Cihat Kılıçsokan olayı ne?
Cihat Kılıçsokan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Cihat Kılıçsokan olayı ne? Cihat Kılıçsokan olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işleniyor. Baba Hüseyin Kılıçsokan, "Özel bir sektörde yönetici olarak görev yapıyorum. Pazartesi günü sabah oğlum evden çıkıyor. Bir daha da gelmiyor. Daha doğrusu ulaşamadık kendisine. Normalde yaşadığımız bir durum değil.” Açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Yaşam
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama!
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama! Hakkari'nin tanınmış aşiretlerinden olan pirosi aşiretinin kanaat önderleri bir araya gelerek düğünlere sınırlama getirdi. Artık aşiret ürünlerindeki para ve altın görüntüleri tarihe karışacak. Peki, Pirosi aşireti kimdir, tarihi?
2.07.2022 Gündem
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Tatlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin tatlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.