Serkan Kaya

Serkan Kaya

Son dakika serkan kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serkan kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serkan kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 494 serkan kaya haberi bulunmuştur. Tüm serkan kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama Eşi Ayşegül Kaya ile boşanacakları öne sürülen, ancak bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşan Kıbrıs'ta sahne aldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, bu yaz ailesini yalnız bıraktığını açıkladı.
9.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti!
Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Serkan Kaya ile arabesk rüzgârı esti.  
12.06.2022 Televizyon
Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti!
Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Serkan Kaya ile arabesk rüzgârı esti.
11.06.2022 Magazin
Serkan Kaya'dan 'Kim Milyoner Olmak İster'de müthiş performans! 200 bin TL'lik soruyu açtırdı
Serkan Kaya'dan 'Kim Milyoner Olmak İster'de müthiş performans! 200 bin TL'lik soruyu açtırdı ATV ekranlarının fenomen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster', yılbaşı özel bölümüyle ekranlara geldi. Şarkıcı Serkan Kaya, 200 bin TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. İşte 'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel bölümünde yaşanan eğlenceli anlar, gündem olan sorular ve cevapları...
1.01.2022 Magazin
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi...
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi... 'Zor Bela', 'Kalakaldım', 'Mesele' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan Polat Yağcı duyururken; Kaya da duygularını takipçileriyle paylaştı.
28.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kuruçeşme'de arabesk gecesi!
Kuruçeşme'de arabesk gecesi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Serkan Kaya, arabeski boğaza taşıdı.
23.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
Serkan Kaya, Arto’ya dava açtı
Serkan Kaya, Arto’ya dava açtı Serkan Kaya, aynı düğün organizasyonunda sahne aldığı Arto’ya kendisine hakaret ettiği iddiasıyla manevi tazminat davası açtı.
21.07.2021 Magazin
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Harp Akademileri Komutanlığındaki olaylara ilişkin davada 89 sanığa "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet ile 3 sanığa silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan verilen hapis cezaları onandı.
9.07.2021 Gündem
Kuzenini öldürdü, yengesini yaralı; 'Bu alemde kral benim' dedi
Kuzenini öldürdü, yengesini yaralı; 'Bu alemde kral benim' dedi Konya'da Halil G. (21), belirlenemeyen nedenle tartıştığı kuzeni Serkan Kaya'yı (26), sonra da başka mahallede oturan yengesi Makbule G.'yi (27) bıçakla yaraladı. Yaralılardan Serkan Kaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan Halil G., ''Bu alemde kral varsa o da benim'' dedi.
2.05.2021 Yaşam
Şarkılar Bizi Söyler 4. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 4. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Ferdi Tayfur'un şarkıları söylenecek!
15.03.2021 Televizyon
Serkan Kaya sahnede Orhan Gencebay'ı selamladı
Serkan Kaya sahnede Orhan Gencebay'ı selamladı Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Bodrum'da muhteşem bir performansa imza attı.
1.08.2020 Magazin
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.
15.04.2020 Kültür Sanat
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle yayınlanan ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Berkay olacak. Genç şarkıcı, yazın gerçekleşen Harbiye Açıkhava konseri yayınından önce canlı olarak müzik severlere seslenecek.
14.04.2020 Kültür Sanat
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Serdar Ortaç olacak. Ünlü sanatçı Youtube’da yayınlanacak konseri öncesinde canlı yayında hayranları ile buluşacak.
14.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserleri pazartesi günü başlıyor. Ünlü sanatçıların yaz konserleri Youtube’dan izlenirken, sanatçılar konser öncesi canlı yayınla hayranlarıyla buluşacak.
12.04.2020 Kültür Sanat
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı...
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı... Polat Yağcı’nın dün akşam kutladığı doğum gününde birçok ünlü ismin katılması, Polat Yağcı kimdir? Sorularının sorulmasına neden oldu. İşte Polat Yağcı kimdir?
24.12.2019 Gündem
İstanbul'da deprem... Avcılar'da eski yapıların fiyatı düştü
İstanbul'da deprem... Avcılar'da eski yapıların fiyatı düştü İstanbul'da meydana gelen 5.8'lik depremin ardından birçok vatandaş yaşadığı evin güvenli olmadığını düşünerek ev arayışına girdi. Bu da depremin en şiddetli hissedildiği Avcılar'da bulunan yeni binaların fiyatının artmasına neden oldu. Özellikle kısa katlı binalardaki daire fiyatları artarken, eski binalardaki daire fiyatları düştü. Öte yandan 7 mahallenin yenilenmesi için hazırlanan plan değişikliği meclisten geçti.
8.10.2019 Ekonomi
Aleyna Tilki'den Reynmen'e: Çomar şov!
Aleyna Tilki'den Reynmen'e: Çomar şov! Youtuber Reynmen’in yeni şarkısı ‘Ela’nın önceki gün yayınlandığı ilk saatlerde beğenilme sayısı (544 bin), izlenme sayısından (451 bin) fazla görünüyordu...
15.07.2019 Magazin
Hadise'nin bayramda alacağı ücret dudak uçuklattı
Hadise'nin bayramda alacağı ücret dudak uçuklattı Birçok ünlü isim, 4 Haziran'da başlayacak Ramazan Bayramı'nı sahnede geçirecek. En çok parayı Hadise alacak.
27.05.2019 Magazin
Serdar Ortaç'a sert sözler: Parası bitti galiba!
Serdar Ortaç'a sert sözler: Parası bitti galiba! Serdar Ortaç, ''Artık albüm yapmayacağım. Çünkü bestelerimi düzenlemesi için ünlü bir aranjöre gönderdim. İki araba parası istedi'' dedi. Serkan Kaya da pop yıldızının bu sözlerine cevap verdi.
15.04.2019 Magazin
Tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü Bursa'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Serkan Kaya (20), tartıştığı annesi Süsli Kaya'yı bıçaklayarak, öldürdü. Gözaltına alınan Serkan Kaya, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
18.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.