Gazete Vatan Logo

Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti!

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Serkan Kaya ile arabesk rüzgârı esti.  

Boğaz'da Serkan Kaya ile arabesk rüzgarı esti!

Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, “Gönül Bahçem” şarkısıyla başlattığı müzik şölenine “Tanrı İstemezse”, “Kara Gözlüm”, “Kalakaldım Kışın Ortasında” gibi sevilen şarkılarıyla devam etti. Gece boyunca hit şarkılarının yanı sıra arabesk müziğe damga vuran eserler ve türkülerle müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 “KAÇAK” İLK KEZ PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVADA...

Serkan Kaya’nın “Bülent Özdemir Şarkıları” albümünde seslendirdiği ‘Kaçak’ şarkısı ilk kez Boğaz’da yankılandı. Kaya, yeni şarkısının heyecanını binlerce hayranıyla paylaşırken şarkının video klibi de ilk kez Kuruçeşme Açıkhava izleyicilerinin beğenisine sunuldu. Serkan Kaya o anları, “Kaçak şarkısını baştan sona dinleyelim mi artık?” diyerek duyurduktan sonra sözleri Sezen Aksu’ya ait olan şarkının bestekârı Bülent Özdemir’i sahneye davet etti. Birlikte şarkının video klibini izleyen ikili “Kaçak” düetiyle de müzikseverleri mest etti.

HEYECANDAN MUMLARI ÜFLEMEYİ UNUTTU

Serkan Kaya, yeni şarkısını paylaştığı dakikalarda sahneye gelen pastayla 47.yaşını da sevenleriyle birlikte kutladı. Konserinde birden fazla kutlama heyecanı yaşayan Serkan Kaya, bir anda pastasını kesince tüm salondan “mumları üfle” sesleri yükseldi. Hayranlarının uyarısıyla mumlarını söndürmediğini fark eden Serkan Kaya “Elimiz ayağımız karıştı” diyerek mumları üfledi.

Haberin Devamı