Hürkuş

Hürkuş

Son dakika hürkuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hürkuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hürkuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hürkuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hürkuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 hürkuş haberi bulunmuştur. Tüm hürkuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli İlk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren 5'inci nesil savaş uçağı KAAN'da, lastik sektörünün Ar-Ge'ye yatırım yapan yüzde 100 yerli sermayeli şirketi Petlas'ın tasarladığı lastikler kullanıldı.
7.03.2024 Ekonomi
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den KAAN mesajı: Dünyanın en hızlı biten uçak projesi
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den KAAN mesajı: Dünyanın en hızlı biten uçak projesi TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Kotil, "Zorun zorunu yaptık. Teknolojiyi seçerken de F-22 ve F-35'ten daha üst teknolojiyi seçtik. Bütün alt sistemleri Türkiye'de yapıldı." dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.
3.01.2024 Ekonomi
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kacır KAAN'ın ilk uçuşu için tarih verdi
Bakan Kacır KAAN'ın ilk uçuşu için tarih verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhuriyetin hepimizin hayatında önemli bir etken olduğunu vurgulayan Bakan Kacır milli teknoloji hamlelerinin önemine dikkat çekerken, 'KAAN 2028-2029’da Türk Silahlı Kuvvetlerine 20 adet teslim edilecek. KAAN’ın ayaklarının yerden kesilmesi için gün sayıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın ilk aylarında ümit ediyoruz ki gökyüzünde KAAN’ı göreceğiz.' dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı'nda TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "2023 Teknofest'ine ilkokuldan doktoraya kadar her seviyeden 1 milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur" dedi.
1.09.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayraktar, “Bu sıcağa rağmen inanılmaz bir kalabalık ve coşku var. Bu da ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ne ne kadar sahip çıktığını gösteriyor” dedi.
30.08.2023 Gündem
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Türk Hava Yolları ile TUSAŞ arasında 20 uçaklık anlaşma yapıldı
Türk Hava Yolları ile TUSAŞ arasında 20 uçaklık anlaşma yapıldı Türk Hava Yolları'nın yüzde 100 iştiraki Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme A.Ş. (TAFA- Turkish Airlines Flight Academy) ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında 20 adet tek motorlu pilot eğitim uçağı için anlaşma imzalandı.
23.05.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında savaş uçağı KAAN ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demir KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili ipucu verdi.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük İstanbul Mitingi paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük İstanbul Mitingi paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Büyük İstanbul Mitingiyle ilgili yaptığı paylaşımda, “Dün sevgileriyle, coşkularıyla, kadirşinaslıklarıyla, azimleri ve idareleriyle meydanı dolduran, içeri giremeyip dönmek zorunda kalan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
8.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ, ROKETSAN, ASELSAN, HAVELSAN şirketlerinin deprem bölgesindeki illerde yaklaşık 8 milyar liralık bir yatırım yapacağını ve istihdamda önceliğin afetzedelere verileceğini söyledi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de Savunma Sanayii Başkanlığı'nın Kahramanmaraş ve diğer depremin etkilediği yapacağı yatırımların çok önemli olduğunu belirtti
5.05.2023 Ekonomi
Bahçeli'den 'sandık' çağrısı: Oyunuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız
Bahçeli'den 'sandık' çağrısı: Oyunuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız Muğla'da vatandaşlara hitap eden Bahçeli, vatandaşlara oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunarak, 'Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar.' ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da vatandaşlara hitap ederek, "14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler kucaklaşma ile kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. Ya Türkiye'nin kudretini seçeceğiz ya kumar masasında heba olacağız." şeklinde konuştu.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hürkuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hürkuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.