Humeyni

Humeyni

Son dakika humeyni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan humeyni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını humeyni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Humeyni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan humeyni gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 humeyni haberi bulunmuştur. Tüm humeyni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli Pegasus, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldı.
3.05.2024 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Öldüğü iddia edilen İran Dini Lideri Hamaney, kameraların karşısına çıktı
Öldüğü iddia edilen İran Dini Lideri Hamaney, kameraların karşısına çıktı İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, hakkında çıkan "öldü" veya "ağır hasta olduğu" iddialarının ardından ilk kez Tahran'da düzenlenen dini bir merasimde kameralar karşısına çıktı.
17.09.2022 Dünya
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
İran, Irak ile olan kara sınırlarını yeniden açtı
İran, Irak ile olan kara sınırlarını yeniden açtı İran, yaşanan protestolar nedeniyle kapattığı Irak kara sınırlarını gösterilerin sona ermesi ile birlikte yeniden açtı ve Irak’a olan uçuşları yeniden başlattı.
30.08.2022 Dünya
İran dini liderinin ölüm fetvası verdiği Salman Rüşdi'ye yönelik saldırı, İran'da da yankı uyandırdı
İran dini liderinin ölüm fetvası verdiği Salman Rüşdi'ye yönelik saldırı, İran'da da yankı uyandırdı İran'ın merhum dini lideri Ruhullah Humeyni tarafından hakkında ölüm fetvası bulunan Hint asıllı yazar Salman Rüşti'ye yönelik saldırı İran basınında, "Mürted yazar Salman Rüşti'ye bıçaklı saldırı" manşetleriyle yer aldı.
13.08.2022 Dünya
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
Ünlü yazar Salman Rüşdi'ye bıçaklı saldırı
Ünlü yazar Salman Rüşdi'ye bıçaklı saldırı Hint asıllı İngiliz yazar Salman Rüşdi, New York'ta bıçaklı saldırıya uğradı. İran'ın merhum lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni, Rüşdi için ölüm fetvası vermiş, öldüren kişilere 3 milyon doların üzerinde ödül vereceğini açıklamıştı.
12.08.2022 Dünya
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Demirtaş teröristtir, yeri de demir parmaklıkların arkasıdır" dedi.
19.10.2021 Siyaset
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü…
Kudüs Günü nedir? Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte İsrail Kudüs Günü ve Dünya Kudüs Günü… İsrail’in Filistine topraklarına yaptığı saldırı sonrası Kudüs Günü (Yom Yeruşalayim) gündeme geldi. Kudüs'te Ramazan ayında başlayan gerilim, yaklaşan "Kudüs Günü" ile daha da ateşlendi. Peki, Kudüs Günü nedir? Kudüs günü (Yom Yeruşalayim) ne zaman? İşte Kudüs Günü'nün tarihi...
11.05.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den 'seçimlere katılım' vurgusu
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den 'seçimlere katılım' vurgusu İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkede 18 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılımın yüksek olmasının hem seçilen kişinin onay alması hem rejimin ilkelerinden biri olduğunu söyledi.
1.02.2021 Dünya
İstanbul-Tahran seferini yapan uçak iniş yapamadı
İstanbul-Tahran seferini yapan uçak iniş yapamadı Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul'dan kalkan TK847 sefer sayılı yolcu uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Tahran İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı'na iniş yapamadı.
29.01.2021 Gündem
ABD'den İran'a bir darbe daha! İran lideri Hamaney...
ABD'den İran'a bir darbe daha! İran lideri Hamaney... ABD yönetimi, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in kontrolündeki 16 kuruluş ile 3 kişiyi yaptırım listesine ekledi.
13.01.2021 Dünya
İran'dan flaş aşı açıklaması! Yasakladık
İran'dan flaş aşı açıklaması! Yasakladık Ambargo nedeniyle aşı tedariki konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten İranlı yetkililerden sonra ülkenin dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. Hamaney, ülkeye ABD ve İngiltere'de geliştirilen aşıların alınmayacağını söyledi.
8.01.2021 Dünya
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü
İran'ın önde gelen din adamlarından Ayetullah Misbah Yezdi öldü İran'ın önde gelen muhafazakar din adamlarından Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi, 85 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2021 Dünya
İran’da korona virüs kaynaklı rekor ölüm
İran’da korona virüs kaynaklı rekor ölüm İran'da korona virüs nedeniyle son 24 saatte 163 kişinin hayatını kaybetmesiyle salgınının başlangıcından bu yana en yüksek günlük ölüm sayısı kayıtlara geçti.
5.07.2020 Sağlık
İran lideri Hamaney: ABD’deki olaylar, gizlenen bir gerçeğin ortaya çıkmasıdır
İran lideri Hamaney: ABD’deki olaylar, gizlenen bir gerçeğin ortaya çıkmasıdır İran lideri Ali Hamaney, her toplumun değişime ihtiyaç duyduğunu, İran'da da bugün birçok alanda değişime ihtiyaç olduğunu söyledi.
3.06.2020 Dünya
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 255'e çıktı
İran'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 255'e çıktı İran'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) koruduğu söylentileri üzerine kullandıkları sahte içki nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 255'e çıktı.
25.03.2020 Dünya
Hasan Ruhani: Koronavirüs bütün eyaletlere yayıldı
Hasan Ruhani: Koronavirüs bütün eyaletlere yayıldı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani"Koronavirüs, neredeyse bütün eyaletlerimize yayıldı" dedi. İran’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 92'ye, vaka sayısı 2 bin 922’ye yükseldi.Öte yandan, Hasan Ruhani'nin birinci yardımcısı İshak Cihangiri'nin de corona virüse yakalandığı duyuruldu.
4.03.2020 Dünya
İranlı bakan koronavirüse yakalandı!
İranlı bakan koronavirüse yakalandı! İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Rıza Rahmani'nin de yeni tip koronavirüse yakalandığı açıklandı.
4.03.2020 Dünya
Ruhani'den namaz sırasında flaş hareket!
Ruhani'den namaz sırasında flaş hareket! İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, 8 yıl aranın ardından başkent Tahran'da cuma namazı kıldırdı. Cuma namazına ise namaz biter bitmez camiden ayrılan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani damga vurdu.
18.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Humeyni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki humeyni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.