Hrant Dink Vakfı

Hrant Dink Vakfı

Son dakika Hrant Dink Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hrant Dink Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hrant Dink Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hrant Dink Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hrant dink vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 hrant dink vakfı haberi bulunmuştur. Tüm hrant dink vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı!
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu,"Eğer bir çocuğu karanlık bazı odaklar, kurşun sıkar hale getiriyorsa o karanlık odakların mutlaka aydınlığa çıkarılması lazım. Bunun mücadelesini de beraber yapacağız. Bunu gerçekleştirdikten sonra da gelip burada helalleşmeyi sağlayacağız" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Hrant Dink Vakfı'na yapılan iki ayrı tehdit olayına iddianame
Hrant Dink Vakfı'na yapılan iki ayrı tehdit olayına iddianame Hrant Dink Vakfı'nı elektronik posta yoluyla tehdit ettikleri iddiasıyla tutuklanan şüpheliler Hüseyin Ateş ve Ersin Başkan hakkında "Zincirleme şekilde imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit" suçundan iddianame düzenlendi. Şüphelilerden Hüseyin Ateş'in üç kez tehdit olayı gerçekleştirdiği gerekçesiyle 7,5 yıldan 26 yıl 3 aya kadar hapsi istenirken, Ersin Başkan'ın e-posta ile bir kez tehdit eylemi gerçekleştirmesi nedeniyle 2,5 yıldan 8 yıl 9 aya kadar hapsi talep edildi.
12.06.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı'na ikinci tehdit olayının şüphelisi tutuklandı
Hrant Dink Vakfı'na ikinci tehdit olayının şüphelisi tutuklandı Hrant Dink Vakfı'nı gönderdiği elektronik posta yoluyla tehdit ettiği ve Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddiasıyla mahkemeye sevk edilen şüpheli Ersin Başkan tutuklandı.
2.06.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfına yönelik ikinci tehdidin şüphelisi de yakalandı
Hrant Dink Vakfına yönelik ikinci tehdidin şüphelisi de yakalandı Hrant Dink Vakfı'na yönelik tehdit içerikli ikinci mesajın gönderilmesine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, mesajı gönderdiği belirlenen şüpheli E.B İstanbul'da yakalandı.
1.06.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen kişi tutuklandı
Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen kişi tutuklandı Hrant Dink Vakfı’na e- posta ile tehdit mesajı gönderdiği iddiasıyla mahkemeye sevk edilen H.A. (25) tutuklandı.
31.05.2020 Gündem
AK Parti'li Çelik: Bu provokasyonlara müsaade etmeyiz
AK Parti'li Çelik: Bu provokasyonlara müsaade etmeyiz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hrant Dink Vakfı'na tehdit maili gönderilmesine ilişkin, "Bu provokasyonlara müsaade etmeyiz, kursaklarında kalır" dedi.
30.05.2020 Gündem
Bakan Soylu: İki provokatör de yakalandı
Bakan Soylu: İki provokatör de yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ermeni Kilisesi'nin haçının kırılması ve Hrant Dink Vakfı'na tehdit maili atılması olaylarının faillerinin yakalandığını duyurdu.
30.05.2020 Gündem
Ahmet Altan hakkında yakalama kararı! Ahmet Altan kimdir?
Ahmet Altan hakkında yakalama kararı! Ahmet Altan kimdir? 15 Temmuz darbe girişimi öncesi 'subliminal mesaj' vererek darbeye iştirak ettikleri iddiasıyla 12 gün önce gözaltına alınan ve hâkimlikteki sorgunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ahmet Altan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
’Din Özgürlüğü Karnesi’nde Türkiye’ye ’kırık’ not
’Din Özgürlüğü Karnesi’nde Türkiye’ye ’kırık’ not ABD Dışişleri Bakanlığı’nın yayınladığı 'Uluslararası Din Özgürlüğü Raporu'nda, Türkiye’ye kırık not verildi
29.09.2021 Gündem
‘Alevilere yönelik nefret söylemi artış gösterdi’
‘Alevilere yönelik nefret söylemi artış gösterdi’ Hrant Dink Vakfı tarafından yürütülen “Medyada Nefret Söyleminin İzlenmesi” çalışması kapsamında 2013 yılı Eylül-Aralık medya izleme raporunun sonuçları açıkandı...
29.09.2021 Gündem
19 yıldır yolunu gözlüyorlar!
19 yıldır yolunu gözlüyorlar! Türkiye ile Ermenistan dostluk köprüleri kurmak amaçla ilginç bir sergi Galata’da görücüye çıktı..
1.06.2012 Yaşam
Balıkçı Hrant!
Balıkçı Hrant! Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda...
29.09.2021 Gündem
Artium Sanatevi 84. müzayede
Artium Sanatevi 84. müzayede Bahriyeli İsmail Hakkı bey'in eserinden rekor fiyatlı satış bekleniyor
15.02.2012 Kültür Sanat
Dink Vakfı’nın 2012 ajandası
Dink Vakfı’nın 2012 ajandası Hrant Dink Vakfı’nın 2012 ajandası görücüye çıktı...
29.09.2021 Gündem
Sessizliğin sesi artık çıkıyor Türkiye Ermenileri konuşuyor
Sessizliğin sesi artık çıkıyor Türkiye Ermenileri konuşuyor ‘Sessizliğin Sesi: Türkiyeli Ermeniler Konuşuyor’
29.09.2021 Gündem
Baydemir'den tartışılacak açıklamalar!
Baydemir'den tartışılacak açıklamalar! Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapan Baydemir: Ben Şafiyim, Aleviyim ve de Museviyim...
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink Ödülleri dağıtıldı
Hrant Dink Ödülleri dağıtıldı Bu yıl birincisi verilen Uluslararası Hrant Dink Ödülleri sahiplerini buldu
16.09.2009 Televizyon
15 ülkeden Hrant Dink için geldiler
15 ülkeden Hrant Dink için geldiler Dink için düzenelen atölye çalışmalarına birçok ülkeden akademisyen, sanatçı, gazeteci ve insan hakları savunucuları katıldı
23.05.2009 Yaşam
Ermenistan adeta bir ‘Kadın ülkesi’
Ermenistan adeta bir ‘Kadın ülkesi’ Türkiye’den 10 gazeteci geçen hafta Erivan’daydı...
22.05.2009 Arşiv
'Sarı Gelin'e tepki
'Sarı Gelin'e tepki ‘MEB yeni Yasinler mi yaratmak istiyor’
29.09.2021 Gündem
‘Sarı Gelin’ mahkeme yolunda
‘Sarı Gelin’ mahkeme yolunda Hrant Dink Vakfı, okullarda gösterilen ‘Sarı Gelin’ belgeselinin ayrımcılığa ve çocuklarda psikolojik bozukluklara neden olduğunu belirterek gösterimin durdurulması için dava açtıUluslararası Hrant Dink Vakfı, Milli Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okullarında izlettirilen “Sarı Gelin” belgeseline karşı dava açtı...
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
‘Konuşturmak için bayrak açtırdım’ savunması
‘Konuşturmak için bayrak açtırdım’ savunması Dink cinayetiyle ilgili davada ifade veren dönemin Samsun Jandarma Astsubayı olan Birol Ustaoğlu, “ O gün Samast’ı konuşturmak için 2 kez bayrak açtırmak zorunda kaldım. Sanığın kahramanlaştırılmasını hiç düşünmedik” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hrant Dink Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hrant dink vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.