Hocalı

Hocalı

Son dakika Hocalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hocalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hocalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hocalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hocalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 hocalı haberi bulunmuştur. Tüm hocalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı Azerbaycan’da işgalden kurtarılan Fuzuli'de erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden halk, 30 yıl sonra ilk kez oy kullandı. Fuzuli’de oy kullanan Arzu Eyyubova, “Şuşa’mıza, Füzuli’mize, Ağdam’ımıza, Hocavent’imize Türk halkının desteği sayesinde kavuştuk“ dedi.
7.02.2024 Dünya
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı Ermenistan işgalinden kurtarılan Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaparken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Dört yıl önce bu stadyumda bazı kişiler, Karabağ Ermenistan’dır demişti. Onlara Karabağ'ın Azerbaycan olduğunu kanıtladık” dedi.
21.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Arkadaşlarını, birlikte kiraladıkları otomobili habersiz aldığı için öldürmüşler
Arkadaşlarını, birlikte kiraladıkları otomobili habersiz aldığı için öldürmüşler Adana'da arkadaşları Bayram Akbaş'ı (25), tabancayla öldüren Samet Ataş (23) ile Ömercan Aslan (21) yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin Akbaş’ı, ortak kiraladıkları otomobili kendilerinden habersiz aldığı için çıkan tartışmada öldürdükleri ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babası: Yaralarımız bir kere daha acıyor
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babası: Yaralarımız bir kere daha acıyor 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ile Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, Adana'da oğullarının kabrini ziyaret etti. Baba Oruç, "Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız" dedi.
14.07.2023 Yaşam
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz Adana’da sulama kanalında kafasından vurularak öldürülmüş halde bulunan taksicinin katilini polis kroki çizip 220 kamerayı saniye saniye izleyerek buldu. Yakalanıp tutuklanan şüphelinin kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Gündem
22 yaşındaki gencin cesedi kuru otlar arasında bulundu
22 yaşındaki gencin cesedi kuru otlar arasında bulundu Antalya'nın Manavgat ilçesinde cuma gecesinden beri kendisinden haber alınamayan ve ailesinin jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğu gencin cansız bedeni bulundu. 22 yaşındaki Hakan Asilkan’ın cansız bedeni, D400 kara yolu Ulualan mevkiinde, yoldan geçen 2 kişinin kuru otlar arasında ışığı yanan bir motosiklet görmesi sonucu ortaya çıktı.
11.09.2022 Gündem
Ankara'da eşine kurşun yağdırdı sonrası korkunç
Ankara'da eşine kurşun yağdırdı sonrası korkunç Ankara'nın Mamak ilçesinde Yasin Serin, evde tartıştığı eşi Dilara Filiz Serin'i tabancayla ağır yaralayıp, ardından aynı silahla intihar etti.
2.07.2022 Yaşam
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Ermeni vatandaşlarımızla bin yıla varan köklü birlikteliğimizden ilham alarak geleceği beraber inşa etmeye devam ediyoruz. Daha adil bir hafızanın oluşturulması, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşmeye de elbette katkıda bulunacak bir husustur” dedi.
24.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız Resmi ziyareti kapsamında Azerbaycan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu, “Bölgesel konuları da değerlendirdik. Özellikle Ukrayna’daki gelişmeleri endişeyle izliyoruz. Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine biz prensip olarak herkes gibi karşıyız. Haksız ve hukuksuz bu saldırının bir an önce sona ermesini istiyoruz. Bu konuda da çabalarımızı artırarak devam ediyoruz” dedi.
5.03.2022 Siyaset
Mezarlıkta esrarengiz olay! Aile mezarından çıktı, savcılık devreye girdi
Mezarlıkta esrarengiz olay! Aile mezarından çıktı, savcılık devreye girdi Adana'da mezarlığa gömülmüş, 6-7 aylık olduğu tahmin edilen cenin bulundu. Polis, ceninin kim ya da kimler tarafından gömüldüğünü belirlemek için çalışma başlattı.
4.03.2022 Yaşam
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı Adana’da, mezarlığa gömülmüş cenin bulundu. Polis, cenini kimin gömdüğünü bulmak için çalışma başlattı.
4.03.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü.
26.02.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, 'Hocalı katliamı' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan, 'Hocalı katliamı' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hocalı katliamının 30'uncu yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türkiye olarak 20'nci yüzyılın sonlarında, sözde uygar dünyanın gözü önünde gerçekleşen ve uluslararası bir suç olarak resmi kabul görmüş bu soykırımı, tarihin kara lekelerinden biri olarak asla unutmayacağız" dedi.
26.02.2022 Siyaset
Hocalı Katliamı ne zaman? Hocalı Katliamı tarihi nedir, kaç kişi öldü, katliamın yıl dönümü şubat ayında mı
Hocalı Katliamı ne zaman? Hocalı Katliamı tarihi nedir, kaç kişi öldü, katliamın yıl dönümü şubat ayında mı Azerbaycan'ın dağlık Karabağ Bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında yaşanan soykırım bu yıl 30. Yıldönümüyle anılacak. Ermenistan kuvvetleri tarafından yapılan saldırı sonrası 7 bin kişinin yaşadığı Hocalı'da savunmasız durumdaki 106'sı kadın, 70'i yaşlı, 63'ü çocuk 613 Azerbaycan vatandaşı hayatını kaybetti. Katliamdan 487 kişi ağır yaralı olarak kurtuldu, Ermeni güçleri 1275 kişiyi esir aldı, bunların 150'sinden hala haber alınamadı. Peki, Hocalı Katliamı ne zaman, kaç yılında oldu? Hocalı Katliamı nedir? İşte Hocalı Katliamı hakkında merak edilenler ve tarihi…
17.01.2022 Gündem
Ters baktın kavgası cinayetle sonuçlandı!
Ters baktın kavgası cinayetle sonuçlandı! Adana’da, ekmek almak için fırın önünde sıra bekleyen Ö.T. (16), Boran Özdemir'e (13) "Neden ters ters bakıyorsun?" deyince aralarında kavga çıktı. Sesleri duyup, fırının önüne gelen Ö.T.’nin kardeşi N.T. (15), Özdemir’i göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Özdemir, 3 gün sonra hayatını kaybetti.
7.09.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Milli Meclisi'ne hitap etti. Erdoğan, "Bugün de bütün imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız, bütün dünya bilsin ki, yarın da yanında yer alacağız. Azerbaycan'ın aydınlığı aydınlığımız, sevinci sevincimiz, azadlığı azadlığımız, kaderi kaderimiz, kederi kederimizdir." dedi.
16.06.2021 Siyaset
Biden neden şimdi 'soykırım' dedi? Hikmet Hacıyev CNN TÜRK'e açıkladı...
Biden neden şimdi 'soykırım' dedi? Hikmet Hacıyev CNN TÜRK'e açıkladı... ABD Başkanı Biden 1915 olayları ile ilgili açıklamalarına tepkiler gelmeye devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak tanımlamasını değerlendirdi. Hacıvev Doğu Akdeniz gerilimiyle ilgili de önemli bir açıklamada bulundu. Hacıyev, Türkiye ve İsrail arasında arabulucu olabiliriz mesajı verdi.
26.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz ziyareti duyurdu: Ramazan Bayramı sonrası Şuşa'ya ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz ziyareti duyurdu: Ramazan Bayramı sonrası Şuşa'ya ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi zirvesine canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Ramazan Bayramı'ndan sonra Suşa'yı ziyaret etmek suretiyle inşallah yeni bir bayram yaşayalım." dedi.
31.03.2021 Siyaset
Bakan Akar, Hocalı katliamı kurbanlarını andı
Bakan Akar, Hocalı katliamı kurbanlarını andı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Hocalı katliamı kurbanlarını andı.
11.03.2021 Siyaset
Demirören Holding, Azerlotereya yönetimini devraldı
Demirören Holding, Azerlotereya yönetimini devraldı Türk-Azerbaycan ilişkileri ve yatırım ilişkilerinde yeni bir dönem başladı. Azerbaycan’da önemli bir imza töreni gerçekleşti. İmzalar, Azerbaycan Ekonomi Bakanlığı ile Demirören Grubu arasında atıldı. Demirören Grubu, Azerbaycan Milli Piyangosu’nun yönetimini devraldı.
27.02.2021 Gündem
Aliyev duyurdu: Türk ordusunu örnek alacağız
Aliyev duyurdu: Türk ordusunu örnek alacağız Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Azerbaycan'da Türk ordusunun küçük modelini oluşturacağız, Türk ordusu modeli bizim için en makbul modeldir." dedi.
26.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim bir Bilim Kurulumuz var. Çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek, orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi ilimizde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bizlere sunacak. Sunumdan sonra ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla, kafelerle ilgili ne yapabiliriz bunları pazartesi günü ifade edeceğim." dedi.
26.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hocalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hocalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.