Hisse Satışı

Hisse Satışı

Son dakika hisse satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hisse satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hisse satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hisse Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hisse satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 hisse satışı haberi bulunmuştur. Tüm hisse satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır
TPAO'dan dolandırıcılık uyarısı: Hisseler satışa çıkarılmamıştır Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 'yatırım fırsatı' adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğunu, herhangi bir hisse satışının söz konusu olmadığını bildirdi.
14.10.2023 Ekonomi
İzdemir Enerji kaç lot verir, İzdemir Enerji halka arz hangi bankalar? İzdemir halka arz tarihi ve kodu: İzdemir Enerji hisse alınır mı, İzdemir halka arz ne zaman?
İzdemir Enerji kaç lot verir, İzdemir Enerji halka arz hangi bankalar? İzdemir halka arz tarihi ve kodu: İzdemir Enerji hisse alınır mı, İzdemir halka arz ne zaman? İzdemir Enerji halka arz kaç lot verir, hangi banka? Sermaye Piyasası Kurulu resmi internet adresi üzerinden yayınlanan haftalık bültene göre İzdemir Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin halka arzına onay verildi. Eşit şekilde yapılacak halka arza başvurularında 138 milyon 120 bin lotluk hisse satışı olacak. Bu hisse satışı ile birlikte halka arzın büyüklüğü 2 milyar 624 milyon 280 bin lira seviyesine çıkacak. Peki, İzdemir enerji halka arz ne zaman, İzdemir Enerji halka arz kaç lot verir, hangi bankalar? İzdemir enerji hisse halka arz eşit mi oransal mı? İzdemir enerji halka arz hakkında merak edilen detaylar…
10.08.2023 Ekonomi
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. ‘Toprak koruma arazi kullanımı’ ve ‘imar’ kanunlarına aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi. 
2.05.2023 Gündem
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu? Borsa İstanbul’da günün ilk saatinde endeks %5’i bulan düşüşle 4.446 puana kadar geriledi. Düşüşün etkisiyle birçok hisse için devre kesici uygulandı. Peki, SASA düştü mü, neden düştü?
18.11.2022 Ekonomi
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler...
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler... Twitter 'ın yeni sahibi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın ısrarı işe yaradı. Ünlü milyarder Twitter'ın yeni sahibi oldu. Akıllarda ise 'şimdi ne olacak?' sorusu var. Musk, mikro blog platformu ile ilgili pek çok planını şimdiden açıklamış durumda. İşte Musk'ın yönetiminde Twitter'da yaşanacak radikal değişiklikler...
27.04.2022 Dünya
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar'
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar' Tapu ile ilgili son dakika açıklaması. Tapuda büyük tuzak. Arsa ve tarlaya yatırım yapmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Notere gitmeden önce bunlaka mutlaka dikkat edin. Dünya, metaverse alemindeki emlak alış-verişi çılgınlığı ve bu alandaki riskleri konuşadursun, gerçek dünyada da durum farklı değil. Yükselen ev fiyatları sonrası insanların yatırım amaçlı yöneldiği arazilerde de büyük 'tuzaklar' var. Yatırım yapacağım derken borçlu çıkmanız işten bile değil. İşte 'hisseli'sinden, 'hacizli'sine emlak piyasasında dikkat etmeniz gerekenler ve uzmanların uyarıları...
28.01.2022 Ekonomi
Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne?
Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne? Ulusal Faktoring'in halka arzı gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamada halka arzda 2,49 liradan 48,5 milyon adet hisse satışı gerçekleştirildiği bildirildi. Yatırımcı da, Ulusal Faktoring'in borsada işlem göreceği tarihi ve borsa kodunu merak ediyor. Peki, Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne? Ulufa ne zaman işlem görecek? İşte Ulufa halka arz işlem tarihi!
10.11.2021 Ekonomi
Ulusal faktoring halka arz ne zaman? Halka arz tarihi belli mi, Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar?
Ulusal faktoring halka arz ne zaman? Halka arz tarihi belli mi, Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ulusal Faktoring'in halka arz başvurusunu onayladı. Ulusal Faktoring AŞ'nin hisse başı 2,49 liradan halka arz başvurusunu onayladığını duyurdu. Peki, Ulusal faktoring halka arz ne zaman, talep toplama tarihi belli mi? Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar, kaç lot?
23.10.2021 Gündem
Hepsiburada halka arz oluyor! Nasdaq Borsası'nda işlem görecek!
Hepsiburada halka arz oluyor! Nasdaq Borsası'nda işlem görecek! Hepsiburada ABD'de halka arz oluyor. E-ticaret sitesi Hepsiburada ABD’nin NASDAQ Borsası’ndaki halka arzı için yatırımcı görüşmelerini başlattı. Halka arz için hisse fiyatının 11-13 dolar civarında olacağı öngörülüyor. Peki, Hepsiburada halka arz için hisse fiyatı ne? Hepsiburada halka arz ne zaman? Hepsiburada halka arz hisse fiyatı kaç dolar? İşte Hepsiburada halka arz talep toplama tarihi...
23.06.2021 Ekonomi
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Doları olanlar bu uyarıya dikkat! Kritik seviye...
Doları olanlar bu uyarıya dikkat! Kritik seviye... Son dönemdeki tahvil piyasalarındaki hareketler piyasalarda etkili olmaya devam ediyor. Dolar kurunda aşırı satış noktasından alımlar geldi. Dolar/TL 6.91’lere geriledikten sonra yönünü yukarı çevirdi ve 7.55 seviyesini test etti. Sonrasında TCMB Başkanı Naci Ağbal’ın yapmış olduğu açıklamalarla gevşedi. Peki, Dolar yükselir mi? Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolara bundan sonra ne olacak? İşte cevabı...
7.03.2021 Ekonomi
Dev market zincirinde büyük satış!
Dev market zincirinde büyük satış! Süpermarketler zinciri Migros'un ortakları hisselerini kurumsal yatırımcılara satmak için harekete geçti.
22.11.2019 Ekonomi
Rusya ve Suudi Arabistan arasında bir ilk!
Rusya ve Suudi Arabistan arasında bir ilk! Saudi Aramco, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) ve Rusya Doğrudan Yatırım Fonundan (RDIF) oluşan konsorsiyumun, Rus petrol ekipmanları üreticisi Novomet’e yüzde 30,7’lik payla ortak olmasına yönelik anlaşma onaylandı.
14.11.2019 Dünya
Uber'in piyasa değeri 82 milyar dolar olarak belirlendi
Uber'in piyasa değeri 82 milyar dolar olarak belirlendi Cuma günü hisselerini satışa çıkarmaya hazırlanan ABD merkezli uluslararası ulaşım ağı şirketi Uber, halka arz fiyatını hisse başına 45 dolar olarak belirledi.
10.05.2019 Dünya
Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin flaş açıklama!
Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin flaş açıklama! Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ Üst Yöneticisi Yavuz Batum, Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin, ortakların, uygun bulduğu takdirde bir miktar hisse satışı hedefleyebileceğini belirterek, "Bu amaçla, görevli şirketimiz, şirketimize danışmanlık yapacak deneyimli uluslararası banka/finans kuruluşu seçimi için girişimlere başlamıştır" ifadesini kullandı.
29.01.2019 Ekonomi
İtalya bir krizin tohumlarını ekiyor
İtalya bir krizin tohumlarını ekiyor İtalyan hükümeti, önceki iktidarın hedeflediğinden üç kat büyük bir açık öngören 2019 bütçesini açıkladı. Avrupa Komisyonu ile ciddi bir uzlaşmazlık yaratacak olan bu durum, İtalya piyasasını da sarstı.
28.09.2018 Ekonomi
Yıldırım resmen açıkladı! Kongreyi ilk kez...
Yıldırım resmen açıkladı! Kongreyi ilk kez... Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım seçimin Şükrü Saracoğlu Ülker Stadı'nda yapılacağını açıkladı.
12.04.2018 Fenerbahçe
Murat Ülker neden sattığını açıkladı
Murat Ülker neden sattığını açıkladı Yıldız Holding'in son zamanlarda yaptığı hisse satışı haberlerine dün bir yenisi daha eklendi. Yıldız Holding Ülker Bisküvi'nin sermayesinin yüzde 30’una denk gelen hisseyi 2 milyar liraya Pladis'e sattı. Bu son satış ile Pladis'in payı yüzde 51'e çıktı. Yaşanan son gelişmeler farklı yorumlanınca Murat Ülker'den bir açıklama geldi.
3.01.2018 Ekonomi
Uzak Doğu’ya 5 yılda  5 bin Simit Sarayı
Uzak Doğu’ya 5 yılda 5 bin Simit Sarayı 22 ülkede 426 mağazası bulunan ve 930’unun da sözleşmelerini tamamlayan Simit Sarayı büyümesini sürdürüyor. Master Franchise konusunda sadece Uzak Doğu ile görüşen şirketin, 2018’de imza atması planlanıyor. İmzadan sonra 5 yılda 5 bin mağaza açılacak
4.12.2017 Ekonomi
Mersin Limanı’ndan dev yabancı girişi
Mersin Limanı’ndan dev yabancı girişi Akfen Holding, Mersin Limanı’ndaki % 40 hissesini Avustralyalı IFM Investors’a devrediyor. 869 milyon $’lık satışla birlikte Hamdi Akın, bu yıl 1.2 milyar $ yabancı kaynak girişi sağladı.
31.07.2017 Ekonomi
Akfen Holding, hisselerinin yüzde 40'nı yabancılara sattı
Akfen Holding, hisselerinin yüzde 40'nı yabancılara sattı 2017 yılında Akfen Yenilenebilir Enerji'nin yüzde 33'ünü EBRD ve IFC'ye, TAV Havalimanları Holding'deki yüzde 8.1'lik hissesini Fransa merkezli Aéroports de Paris şirketine devreden Akfen Holding, Türkiye'ye bir başka dev yabancı yatırımı daha çekmeyi başararak Mersin Uluslararası Limanı'ndaki yüzde 50 hissedeki yüzde 40'lık payın 869 milyon dolara devri için Avustralyalı altyapı fonu IFM Investors ile hisse devir sözleşmesi imzaladı.
31.07.2017 Ekonomi
Motosiklet tutkunu CEO çelik bariyerlere çarparak hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu CEO çelik bariyerlere çarparak hayatını kaybetti Bulgaristan'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Prof. Can Solakoğlu'nun ardından bir tanınmış isim daha motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Motosiklet tutkunu CEO çelik bariyerlere çarparak yaşamını yitirdi.
28.06.2017 Yaşam
Bu ani satışlara piyasa bozuldu
Bu ani satışlara piyasa bozuldu Borsanın rekorlar kırdığı dönemde Koç ve Sabancı’dan sürpriz satış geldi. Koç Ailesi, holdingde sahip oldukları % 4.22’lik hissenin satışı için Citi’ye yetki verdi. Sabancı Ailesi de 100 milyon dolarlık hisseyi sattı. Açıklamalar sonrası Koç ve Sabancı hisseleri düştü. Borsa eksiye döndü
25.05.2017 Ekonomi
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar!
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar! Koç ve Sabancı ailelerinden arka arkaya hisse satış haberleri geldi. İki ailenin yaptığı toplam satış tutarı 600 milyon dolara yaklaşıyor.
25.05.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hisse Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hisse satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.