Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne?
Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne? Ulusal Faktoring'in halka arzı gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamada halka arzda 2,49 liradan 48,5 milyon adet hisse satışı gerçekleştirildiği bildirildi. Yatırımcı da, Ulusal Faktoring'in borsada işlem göreceği tarihi ve borsa kodunu merak ediyor. Peki, Ulusal Faktoring borsada ne zaman işlem görecek? Ulusal Faktoring halka arz borsa kodu ne? Ulufa ne zaman işlem görecek? İşte Ulufa halka arz işlem tarihi!
10.11.2021 Ekonomi
ULUFA halka arz ne zaman? Ulusal Faktoring halka arz eşit mi, oransal mı?
ULUFA halka arz ne zaman? Ulusal Faktoring halka arz eşit mi, oransal mı? Ulusal Faktoring halka arz olacak. Ulusal Faktoring’in toplam 41 milyon TL nominal değerli, sermayenin yüzde 30,71'ine denk gelen payların halka arz edilmesini planlıyor. Peki, ULUFA halka arz ne zaman? Ulusal Faktroring’in halka arz hisse kodu, fiyatı, talep toplama tarihler...
5.11.2021 Gündem
Ulusal faktoring halka arz ne zaman? Halka arz tarihi belli mi, Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar?
Ulusal faktoring halka arz ne zaman? Halka arz tarihi belli mi, Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ulusal Faktoring'in halka arz başvurusunu onayladı. Ulusal Faktoring AŞ'nin hisse başı 2,49 liradan halka arz başvurusunu onayladığını duyurdu. Peki, Ulusal faktoring halka arz ne zaman, talep toplama tarihi belli mi? Ulusal Faktoring hisse fiyatı ne kadar, kaç lot?
23.10.2021 Gündem