Hile

Hile

Son dakika hile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hile gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.653 hile haberi bulunmuştur. Tüm hile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti Tarım Bakanlığı yöresel ürün hilesine geçit vermedi. Gıda kontrollerini artıran bakanlık, etiketsiz satılan toplam 717 kilo sucuk, 332 kilo peynir ve 308 kilo tereyağına el koydu
16.03.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi. Gıda Mühendisi Doç. Dr. Murat Doğan hileye dikkat çekerken, "Temel olarak iyi olmayan etler kullanılıyor. Sakatat türü etler, hayvanın kullanılmayan yerleri, pankreası, midesi, bağırsaklarının bir kısmı. Kemiğin üzerindeki kıymayı tıraşlayarak kullanıyorlar, böylece maliyetleri düşürmüş oluyorlar. Kemik tozu da karışmış olan kıymalar kullanılıyor" dedi.
29.02.2024 Gündem
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu Ankara'da elindeki poşetleri taşımasına yardım eden komşusunun kızı S.N.A.'ya (15) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Abdullah K. (72) hakkında 32,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
28.02.2024 Gündem
Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor
Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor Son dakika altın fiyatları... Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor. Altın fiyatları son dönemde yeni bir trende girdi. Yükselişini sürdüren altın yeni rekorlara hazırlanıyor. Altın yatırımcısı gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarını merak ederken kuyumculardan dikkat çeken bir uyarı geldi. Kuyumcular, vatandaşları ayarı düşük, ikinci basım çeyrek altın konusunda uyardı. İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir?
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir? 11. yüzyılda, Anadolu Halk ve Tekke Edebiyatı doğmuş, yaklaşık 1 asır sonra da "Divan Edebiyatı" olarak adlandırılan yeni bir tür ortaya çıkmıştır. Kaynağı İran olan divan edebiyatının, halk ve tekke edebiyatından en önemli farkı dilinin ağır olmasıdır. Dilinin ağır ve ağdalı olmasının en büyük sebebi ise Arapça ve Farsça mazmunlardan oluşmasıdır. Mahallileşme akımı ise 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır.
31.01.2024 Gündem
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde yalan ile ilgili pek çok hadis söylenmiştir. Yalan da en büyük yalanlar arasında görülür. Bu nedenle her zaman yalan söylememek emredilir. Doğruları söylemek ve doğruluk zemininde birleşmek gerekir. Müslümanların da daima doğruları söyleyerek yalandan uzak durmaları belirtilmiştir.
30.01.2024 Dini Bilgiler
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü Japon otomobil üreticisi Toyota'nın yaklaşık 1 milyon aracı geri çağıracağını açıklandı. Güvenlik amaçlı atılan bu adım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı 2020-2022 Toyota ve Lexus modellerini içeriyor.
21.12.2023 Gündem
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı (25) ortak arkadaşlarının evinde ellerini arkadan bağlayıp, ağzını kapatarak işkence yapan ve bu anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya hakkındaki 17'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.