Hibrit Eğitim

Hibrit Eğitim

Son dakika Hibrit eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hibrit eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hibrit eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hibrit Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hibrit eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 hibrit eğitim haberi bulunmuştur. Tüm hibrit eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mardin'de sınava girdi, Şırnak'ta tespit edildi! Tıp sınavında skandal
Mardin'de sınava girdi, Şırnak'ta tespit edildi! Tıp sınavında skandal Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 7 öğrencinin online yapılan sınavı, hileye başvurdukları için iptal edildi. Sınav sırasında bağlantısını koparan öğrencilerin bilgisayarına, başka İnternet Protokolü (IP) adresine sahip öğrencilerin bağlanarak soruları yanıtladığı tespit edildi.
25.05.2023 Yaşam
Yaz tatili 4,5 ay mı olacak? Hibrit eğitim verilecek mi?
Yaz tatili 4,5 ay mı olacak? Hibrit eğitim verilecek mi? Yaz tatili 4,5 ay mı olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin araştırmaya başladığı konu hakkında açıklama geldi mi? 16 Haziran'da kapanacak okulların açılış tarihi ile ilgili yeni bir karar geldi. Milli Eğitim Bakanlığı hibrit eğitim verecek mi?
9.05.2023 Gündem
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor?
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler yüz yüze mi olacak? Üniversitelerin son durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor. Mart ayının bitmesine saatler kala üniversite öğrencileri YÖK’ün açıklamalarını yakından takip ediliyor. Lisans ve önlisans öğrencisinin gözü Yükseköğretim Kurulu'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, Nisanda üniversiteler açılacak mı, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.03.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan 'hibrit eğitim' mesajı
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan 'hibrit eğitim' mesajı Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliğinde yapılan 256’ncı Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'nda konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, depremlerden hemen sonra alınan uzaktan öğretim kararını nisan ayında gözden geçireceklerini belirtip, "Şartların elverişli hale gelmesi durumunda uzaktan eğitimin yanında yüz yüze eğitim imkanının da sunulduğu harmanlanmış (hibrit) öğretim seçeneğini değerlendireceğiz" dedi.
21.03.2023 Gündem
ÖSYM'den sınav kararı! 4 ilde iptal edildi
ÖSYM'den sınav kararı! 4 ilde iptal edildi ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerimiz ile bu illere bağlı ilçelerimizde MSÜ, YÖKDİL/1, YDS/1 ve TUS/1 sınavlarının yapılmamasına karar verdik." dedi.
2.03.2023 Eğitim
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak 2023? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak?
Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak 2023? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak? Yükseköğretim kurumlarındaki uygulamalı programlarda öğrencilerin bu eğitimlerini yüz yüze sürdüreceği bildirildi. YÖK tarafından yapılan açıklamanı ardından Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak? Sorularının yanıtı sorgulanıyor.
18.02.2023 Eğitim
Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor?
Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor? YÖK, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı. Peki, Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor?
17.02.2023 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu YÖK Başkanı Erol Özvar, 2022-2023 bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı. Özvar, "2022-2023 döneminin uzaktan eğitimle devam edilmesine karar verilmişti. Bahar dönemi ile sınırlı olmakla ilgili bazı kararlar alındı. Alınan kararlar Nisan ayı ile tekrar değerlendirilecek. Hibrit eğitim sistemi değerlendirilecek" dedi. Özvar ayrıca, "Bahar dönemi 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabilir" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Eğitim
YKS öncesi sınav taktikleri! YKS’de yeni nesil sorular nasıl olacak? YKS’de soru türleri değişiyor mu?
YKS öncesi sınav taktikleri! YKS’de yeni nesil sorular nasıl olacak? YKS’de soru türleri değişiyor mu? 2022 YKS’ye sayılı günler kaldı! İyi bir üniversite için hafta sonu ter dökecek adaylar için uzmanlardan tavsiyeler gelmeye devam ediyor. Özellikle, YKS öncesi sınav taktiklerini anlatan Eğitimci Ömür Yılmaz, yeni nesil sorular hakkında adaylara uyarılarda bulundu. Peki, YKS’de yeni nesil sorular nasıl olacak? YKS’de soru türleri değişiyor mu? YKS günü nasıl beslenmeli? Son güne kadar ders çalışılmalı mı? YKS’de soru türleri nasıl olacak? Eğitimci Ömür Yılmaz YKS ile ilgili tavsiyelerini paylaştı.
14.06.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler... MEB ve YÖK'ten son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş gelişme! İlkokul, lise ve üniversiteleri kapsıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Okullar kapanacak mı? soruları cevabını buldu. Üniversiteliler finallerin çevrimiçi yapılmasını istiyor, ilk ve orta öğretimde ise erken ve uzun tatil beklentisi var. Finallerle ilgili konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Örgün eğitimde öncelik sınavların yüz yüze yapılması. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında sınavlar esas olarak yüz yüze yapılacak. Bununla birlikte, salgının bölgesel ve yerel seyrine göre mücbir durumların varlığında yahut program özelinde yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından uygun görülmesi koşuluyla çevrimiçi sınavlardan da yararlanılabilecek." ifadelerini kullandı. Erken ve uzun tatil ile ilgili ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu an için tatili bir hafta öne almak gibi bir planlamamız yok. Elimizdeki veriler yüz yüze eğitime ara vermeyi veya tatili bir hafta öne çekmeyi gerektirmiyor." dedi.
8.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar... Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili karar verildi. Açıklamalar art art arda geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron varyantının etkisi ile vakaların artması sonrası, 'Okullar kapanacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Özer'in ardından Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Birçok üniversitede uzaktan eğitimin yeniden başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz" diye konuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise okullarda yüz yüze eğitimin ne şekilde devam edeceğini açıkladı. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda Yüz Yüze Eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Eğitim
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı?
Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak? 19 Millî Eğitim Şurası ne zaman yapıldı, Millî Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? MEB Şurası 7 yıl aradan sonra bugün ilk kez toplanacak. MEB Şurası'nda, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Peki, 19. Milli Eğitim Şurası ne zaman yapıldı? Milli Eğitim Şurası en son ne zaman toplandı? Milli Eğitim Şurası nedir, ne zaman toplanacak?
1.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, bugün başlıyor! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB'den flaş adım! Bugün başlıyor. 7 yıl sonra ilk kez yapılacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, detaylar belli oldu. Yeni dönem başlıyor. 7 yıl aradan sonra ilk kez bugün toplanan MEB Şûrası'nda eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 32 binden fazla görüş 3 gün boyunca tartışılacak. Şûrada alınan kararlar, eğitim politikalarını belirlemek için yol haritası niteliğinde olacak. Milli Eğitimin yeni döneminde okullar, öğretmenler ve öğrenciler için kritik maddeler gündemde. Ayrıca öğretmenlere 3600 ek gösterge verilmesi de Milli Eğitim Şûrası'nda görüşülecek. İşte Milli Eğitimde yeni dönem ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.12.2021 Eğitim
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Ada’da Varoluş Mücadelesi' konulu konferans veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın Türkiye ile ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, "Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur" dedi.
27.10.2021 Gündem
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak?
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak? Üniversite öğrenciler sonuçların ilan edilmesinden beri üniversitelerde eğitimin ne zaman başlayacağını sorguluyor. KYK yurt başvuru sonuçlarının ilan edilmesi üniversite öğrencilerinin araştırmalar yoğunlaştı. Öğrenciler Üniversiteler açılacak mı, eğitim yüz yüze mi olacak sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
25.09.2021 Gündem
Üniversiteler kapanacak mı? 2021 üniversitelerde koronavirüs önlemleri…
Üniversiteler kapanacak mı? 2021 üniversitelerde koronavirüs önlemleri… Vaka sayılarının 20 binin üzerine çıkması üniversite öğrencilerinin, üniversitelerin durumu hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Üniversitelerdeki eğitim durumunun akıbetini sorgulayan öğrenciler, üniversiteler kapacak mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, üniversiteler tekrar kapanacak mı?
20.09.2021 Eğitim
Karamollaoğlu: Millet İttifakı'nın kimi cumhurbaşkanı adayı seçeceğini bilmiyorum
Karamollaoğlu: Millet İttifakı'nın kimi cumhurbaşkanı adayı seçeceğini bilmiyorum Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına ilişkin, "Millet İttifakı'nın kimi cumhurbaşkanı adayı seçeceğini bilmiyorum" dedi.
15.09.2021 Siyaset
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması!
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması! Koronavirüs sebebiyle üniversitelerde ara verilen yüz yüze eğitim 1,5 sene aradan sonra tekrardan başlıyor. Yeni eğitim-öğretim senesinin ayrıntılarını anlatan YÖK Başkanı Erol Özvar, “Üniversitelerimizde, derslerin yüzde 40’ı yahut herhangi bir dersin yüzde 40’ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek” şeklinde konuştu.
8.09.2021 Gündem
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi!
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi! YÖK, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırlandı.
3.09.2021 Eğitim
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler... Üniversitelerde yeni dönem... Okulların yüz yüze eğitim 6 Eylül'de başlama kararının ardından gözler üniversitelere çevrildi. Detaylar belli oldu. Bilim Kurulu toplantısı sonrası YÖK Başkanı Erol Özvar açıklamalarda bulundu. Erol Özvar üniversitelerde yüz yüze eğitime dikkat çekerken harmanlanmış, hibrit ya da karma eğitim modellerini de belirtti. Peki ama harmanlanmış eğitim nedir?
2.09.2021 Eğitim
Hibrit eğitim nedir, ne anlama geliyor? Anadolu Üniversitesi'nden hibrit eğitim açıklaması
Hibrit eğitim nedir, ne anlama geliyor? Anadolu Üniversitesi'nden hibrit eğitim açıklaması Anadolu Üniversitesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Örgün Sistem Güz Dönemi derslerinin, 4 Ekim 2021 tarihinde 'hibrit eğitim’ olarak adlandırılan ’yüz yüze’ ve ’online’ karma şeklinde yapılmasının planlandığını açıkladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan hibrit eğitim modeli açıkalamasının ardından hibrit eğitim nedir, hibrit eğitim sistemi ne demek, ne anlama geliyor sorularına yanıt aranamaya başlandı. İşte hibrit eğitim modeli detayları…
19.08.2021 Gündem
Anadolu Üniversitesi'nden 'hibrit eğitim' açıklaması
Anadolu Üniversitesi'nden 'hibrit eğitim' açıklaması Anadolu Üniversitesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Örgün Sistem Güz Dönemi derslerinin, 4 Ekim 2021 tarihinde 'hibrit eğitim' olarak adlandırılan 'yüz yüze' ve 'online'  karma şeklinde yapılmasının planlandığını açıkladı.
17.08.2021 Eğitim
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne TÜMA’dan ‘A’ notu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne TÜMA’dan ‘A’ notu Kısa adı UniAr (uniar.net) olan Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından 42 bin 353 üniversite öğrencisinin görüşü alınarak gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2021 yılı raporuna göre, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) “A” notu alan 10 üniversiteden biri oldu.
21.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hibrit Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hibrit eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.