Hibe Ödemesi

Hibe Ödemesi

Son dakika hibe ödemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hibe ödemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hibe ödemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hibe Ödemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hibe ödemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 hibe ödemesi haberi bulunmuştur. Tüm hibe ödemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
Çiftçiye 1 milyon liraya kadar hibe desteği!
Çiftçiye 1 milyon liraya kadar hibe desteği! Tarım ve Orman Bakanlığı, bireysel tarla içi modern sulama sistemlerine, mal alım tutarı 1 milyon TL'ye kadar yatırımlarda yüzde 50 oranında hibe desteği sağlandığını açıkladı.
12.12.2022 Ekonomi
Pakdemirli: Yıllık 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacak
Pakdemirli: Yıllık 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulanması- LEADER Yaklaşımı tedbirinden IPARD-2 Programı 12’nci Proje çağrısına da çıkıyoruz. Toplam hibe bütçesi 135 milyon lira olan çağrı kapsamında desteklenmek üzere seçilecek yerel eylem gruplarına yüzde 100 hibe desteği sağlanacaktır. Bu çerçevede yerel kalkınma stratejileri uygun bulunan her bir yerel eylem grubu derneğine yıllık 100 ila 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacaktır” dedi.
29.01.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik!
Bakan Pakdemirli: 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “ Az zamanda çok iş yaptık diyerek 21 Aralık 2021 tarihinde 1 milyon 368 bin 749 fidan dikimi ve 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik” dedi.
21.12.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Kırsal kalkınma yatırımı için 1,3 milyar lira ayırdık
Bakan Pakdemirli: Kırsal kalkınma yatırımı için 1,3 milyar lira ayırdık Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2022 yılında kırsal kalkınma yatırımını desteklemek için 1,3 milyar lira ayırdık. Tüm yatırımcılara bir kez daha sesleniyorum, desteğiniz hazır sizi bekliyor. Durmayın, beklemeyin, projelerinizi hazırlayın" dedi.
15.12.2021 Ekonomi
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler...
Hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 24 ay sürecek, ödemeler... Devlet tarafından karşılıksız para desteği sağlanıyor. Toplan 2 yıl devam ediyor. Ödemlerin beşincisi yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında Finansal Destek ve Rehberlik Programı faydalanıcısı olan 80 yeraltı maden işletmesine hibe desteğinin beşinci ödemesini gerçekleştirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Hibe açıklaması! 24 milyon lira...
Hibe açıklaması! 24 milyon lira... Hibe desteği ile ilgili yeni açıklama geldi. Rakamlar belli oldu. 24 milyon lira karşılıksız verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 'Kırsal Kalkınma Destekleri' kapsamında, bu yıl ekonomik yatırımlar ve kırsal ekonomik alt yapı yatırımları için Diyarbakır'daki üreticilere 29 proje için 20 milyon lira, basınçlı sulama sistemleri hibeleri için 133 projeye 4,2 milyon lira olmak üzere, toplam 24,2 milyon lira hibe desteği verilecek.
16.06.2021 Ekonomi
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
Hibe ödemesi yapılacak! Resmen duyuruldu, 100 bin liraya kadar...
Hibe ödemesi yapılacak! Resmen duyuruldu, 100 bin liraya kadar... Hibe müjdesi geldi. 100 bin liraya kadar hibe verilecek. Karar resmen duyuruldu. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme yapılacak. Şartların sağlanması durumunda destekten yararlanılabilecek. 2022 ve 2024 yıllarında kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı taahhüt eden ve meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun olanların mahallinde uygulayacağı projeler destekten faydalanabilecek. Peki 100 bin liraya kadar verilecek hibe desteğinden kimler yararlanamayacak, şartlar neler? İşte detaylar...
2.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları!
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17 Mayıs’ta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve esnafa hibe desteği kapsamında 3 bin TL ile 5 bin TL ödeme yapılacağını müjdelemişti. Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından desteğe ihtiyaç duyan esnaf arama motorlarına yönelerek, hibe desteği başvuru ve şartlar hakkındaki detayları araştırmaya başlamıştı. Peki, Esnafa hibe desteği başvurusu 2021 nasıl yapılır? İşte, Bugün başlayan esnafa hibe desteği başvurusu hakkında detaylı bilgiler ile Hibe desteği NACE kodları!
25.05.2021 Çalışan Hakları
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek?
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek? Esnaf destek paketi detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yapılan kabine toplantısında duyurduğu esnafa destek paketi olarak açıkladığı, hibe kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Aylık 5 bin TL ve 3 bin TL olmak üzere yapılacak esnafa hibe desteği sürecini merak ediliyor. Esnaf destek paketi başvurusu, şartları ve ödeme planı “Esnaf ve Sanatkârlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Hakkında Karar” üzerinden sorgulanıyor. Esnafa 5 bin TL hibe ne zaman verilecek, esnafa destek başvurusu nasıl yapılır? Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği ne zaman, kimlere verilecek?
22.05.2021 Çalışma Hayatı
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek." dedi. Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak... İşte hibe desteğinden yararlanacak esnafların tam listesi...
21.05.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı...
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı... Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak...
21.05.2021 Ekonomi
Hayvancılık için hibe destekleri açıklandı!
Hayvancılık için hibe destekleri açıklandı! Büyükbaş ve küçükbaş üreticilerine inşaat, makine ve ekipman desteği verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı hibe karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.05.2021 Ekonomi
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteği resmen yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
20.05.2021 Ekonomi
5000 TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5000 lira hibe desteği kime verilecek? İşte esnafa 5000 lira hibe desteği 2021 başvurusu!
5000 TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5000 lira hibe desteği kime verilecek? İşte esnafa 5000 lira hibe desteği 2021 başvurusu! Esnafa normalleşme desteği... Esnafa moral olacak destek geliyor. Devreye alınan esnafa 5000 lira hibe desteği nefes aldıracak! Hükümet, kademeli normalleşme sürecinde esnafa can suyu olacak destek paketini devreye aldı. Salgından en çok zarar gören kesim olan esnaf pandemide alınan kapanma kararlarından en çok etkilenen kesimdi. Hükümet esnafın durumunu masaya yatırdı ve esnafa öncelik verdi. Salgının başından bu yana art arda açıklanan destek paketleri esnafa nefes aldırsa da yeni destekler için de harekete geçildi ve ilk aşamada verilecek destekleri Cumhurbaşkanı duyurdu. Binlerce esnaf devlet tarafından verilecek esnafa 5000 lira hibe desteği ile ilgili araştırmalarına devam ederken detaylar kimlere destek verileceğini de Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki, 5000 TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5000 lira hibe desteği kime verilecek? İşte esnafa 5000 lira hibe desteği 2021 başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
19.05.2021 Ekonomi
Hangi esnaflara destek verilecek? Esnafa hibe desteği verilecek! 5 bin TL ve 3 bin TL hibe desteğini kimler alacak?
Hangi esnaflara destek verilecek? Esnafa hibe desteği verilecek! 5 bin TL ve 3 bin TL hibe desteğini kimler alacak? İçişleri Bakanlığı'nın 1 Haziran'a kadar olan kademeli normalleşme adımlarını açıklamasının ardından Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 saat süren toplantı sona erdi. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Toplantı sonrası açıklama yapan Erdoğan; salgından, kademeli normalleşmeye, esnaf ve çiftçiye desteğe kadar birçok konuda açıklama yaptı. Hangi esnaflara destek verilecek?
17.05.2021 Çalışan Hakları
5000 TL hibe desteği! Hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak?
5000 TL hibe desteği! Hibe desteği kimlere verilecek, hangi esnaf hibe desteğinden faydalanacak? Kademli normalleşmenin ilk aşaması 1 Haziran'da bitiyor ancak sonrasında da Türkiye Covid-19 önlemleriyle yaşamaya devam edecek. Bu önlemler ve önlemlerin uygulanacakları tarihler bugün kabine toplantısının ardından netleşti. Erdoğan'ın esnafa dönük bir dizi yeni destek açıklaması da yaptı. Peki, 5000 TL hibe desteği kimlere verilecek? 3000 TL hibe desteği hibe desteği kimlere verilecek? Esnafa 5 bin TL hibe desteği...
17.05.2021 Ekonomi
Bakliyat alım fiyatları 2021! Ton başına bakliyat alım fiyatları ne kadar oldu, arttı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Bakliyat alım fiyatları 2021! Ton başına bakliyat alım fiyatları ne kadar oldu, arttı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü kabine toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında "Ramazan ayı boyunca uyguladığımız kısmı ve tam kapanma tedbirleri sayesinde salgını yeniden büyük ölçüde kontrol altına aldık" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaf, işletmeler ve üreticilere yönelik ekonomik destek programının detaylarını açıkladı. Peki, Ton başına bakliyat alım fiyatları ne kadar oldu, arttı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı!
17.05.2021 Çalışma Hayatı
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi!
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi! Çiftçiye müjde... Belli oldu ve resmen açıklandı. Kritik Kabine toplantısı sona erdi ve beklenen destekler tek tek açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kritik Kabine toplantısında çiftçiye ve esnafa can suyu olacak destekler görüşüldü. Koronavirüsle mücadele kapsamında hükümet, salgının etkilerini hafifletmek ve çiftçinin rahat nefes almasını sağlamak amacıyla yeni desteği masaya yatırdı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen ve ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçinin borçları için alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Borçlara faizsiz erteleme geldi mi? Borçlar yapılandırılacak mı? Çiftçinin borçları ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.05.2021 Ekonomi
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu?
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı'nın ulusa sesleniş konuşmasında esnafa dönük yeni bazı destekleyici adımlar ve uygulamaları açıklayacağı belirtildi. Daha önce salgın nedeniyle maddi kayıp yaşayan esnafa yönelik Gelir Kaybı Desteği, Kira Desteği, ve Ciro Kaybı Desteği uygulamaları hayata geçirilmişti. Bazı sektörlere sigorta prim desteği verilmiş, esnaf ve sanatkarların Halkbank'a olan kredi ödemelerinde 6 aylık erteleme imkanı getirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni destek paketlerini açıkladı. Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı?
17.05.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Hibe Ödemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hibe ödemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.