Hesap Kapatma

Hesap Kapatma

Son dakika hesap kapatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesap kapatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesap kapatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesap Kapatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesap kapatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 hesap kapatma haberi bulunmuştur. Tüm hesap kapatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Bankalar para kesiyordu, tüketicilere güzel haber, artık...
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Bankalar para kesiyordu, tüketicilere güzel haber, artık... Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren karar! Tüketicileri sevindirecek haber... Pek çok kişi farkında bile olmadan bankalar kredi kartları üzerinden 'komisyon' adı altında para kesiyordu. BDDK tarafından yapılan düzenlemeye göre; bu durum ‘suç teşkil’ ediyor. Son olarak bir tüketici telefon faturasını öderken 1 lira 5 kuruşluk ‘komisyon’ ile karşılaşınca konu Yargıtay'a kadar çıktı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, alınan ücrete ‘deli dumrul vergisi’ diyerek gönderme yaptı. Konunun Yargıtay’a kadar çıkmaması gerektiğini ifade eden Ağaoğlu, "Yargıtay da doğru kararı verdi" dedi.
17.09.2021 Ekonomi
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık...
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık... Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankada hesabı olan kişileri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni alınan kararla büyük kolaylık sağlanacak. Artık tek hesaptan yönetilebilecek. Diğer bankalarla da işlem yapan Garanti BBVA müşterileri internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Dijital bankacılıkta önemli bir adım atılmış olacak. Ayrı ayrı kullanıcı ve şifre bilgisi girilmesine gerek kalmayacak. Dev bankadan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler için önemli hizmet. Anlık olarak tek ekrandan takip edilebilecek. Yeni hizmet ile ilgili detayları paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu; "esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor." diye konuştu.
18.03.2021 Ekonomi
Kripto para şikayetleri yüzde 8 bin 619 arttı!
Kripto para şikayetleri yüzde 8 bin 619 arttı! Yatırımcıların, 2021 yılında zirve yapan kripto paralarla ilgili en çok şikayet ettiği konular belli oldu. Kişiler, kripto para borsasının yükseldiğinde sistemin kapanmasından şikayetçi. Transfer işlemlerinin yavaş olması ve hesap kapatma işleminin yapılamaması öne çıkan diğer şikayet konuları olurken verilere göre geçen yıl ile kıyaslandığında kripto para şikayetlerinin artış oranı yüzde 8 bin 619’lara kadar ulaştı.
25.02.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor Milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta bir dönem sona eriyor. Artık tarihe karışıyor. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren karar 1 Mart itibarı ile hayata geçiriliyor. 18 yaşından büyük olan herkes yapabilecek. Müşteriler için büyük kolaylık sağlanacak. Tüketicinin artık banka ile olan ilişkisi tamamen uzaktan olacak. Şubelere gitmenin önündeki yasal tek engel olan hesap açma ve kapama işlemleri de 1 Mart’tan itibaren artık dijital olarak yapılabilecek. Böylece bir yandan şubeye gidip zaman kaybetmek sona ererken bir yandan da gereksiz israf yapılmamış olacak.
11.02.2021 Ekonomi
E-Devlet’te mevduat sorgulama dönemi
E-Devlet’te mevduat sorgulama dönemi Son yapılan düzenlemeye göre artık vatandaşlar bankaları dolaşmadan E-Devlet üzerinden nerede hesabının olduğunu görebilecek.
10.03.2020 Gündem
ABD'de dava açan FETÖ firarisine mahkemeden ret
ABD'de dava açan FETÖ firarisine mahkemeden ret Bank Asya'nın eski yöneticilerinden ve FETÖ firarisi İzzet Akyar'ın ABD'de hesaplarını kapatan bankaya açtığı "ayrımcılık" davası, New York Güney Bölge Mahkemesince reddedildi.
17.09.2018 Dünya
RT'nin İngiltere'deki hesapları bloke edildi!
RT'nin İngiltere'deki hesapları bloke edildi! Rossiya Segondya ve Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan, RT'nin İngiltere'deki tüm hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.
17.06.2021 Dünya
Twitter hesabı nasıl kapatılır?
Twitter hesabı nasıl kapatılır? Twitter gün geçtikçe etki alanını genişletiyor. Haber alma platformları içinde lider konumda bulunan Twitter kullanıcı sayısını arttırırken bir yandan hesabını kapatmak isteyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Peki Twitter hesabı nasıl siliniyor? İşte tüm ayrıntılar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter giriş ve hesap işlemleri
Twitter giriş ve hesap işlemleri En büyük sosyal paylaşım platformları arasında yer alan Twitter giriş ve hesap işlemlerinizi haberimizden gerçekleştirebilirsiniz. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı olan Twitter hesabı nasıl silinir? İşte Twitter ile ilgili detaylar...
1.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Twitter hesap kapatma nasıl yapılır?
Twitter hesap kapatma nasıl yapılır? En fazla kullanılan sosyal mecralardan olan Twitter ile ilgili detayları sizler için derledik. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı olan Twitter hesabı nasıl silinir? İşte Twitter hakkında altın değerinde ki bilgiler...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır? Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı olan Twitter hesabı nasıl silinir? En fazla kullanılan sosyal mecralardan olan Twitter ile ilgili detayları sizler için derledik. Twitter hesabı nasıl kapatılır? İşte cevabı...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Ünlü bankadan Müslümanlara büyük şok!
Ünlü bankadan Müslümanlara büyük şok! İngiltere basınında yer alan haberlere göre dünyanın en büyük bankalarından biri olan HSBC İngiltere’deki bazı Müslüman kişi ve kurumların hesaplarını kapatma kararı aldı...
31.07.2014 Ekonomi
Türkler IŞİD'i bezdirdi!
Türkler IŞİD'i bezdirdi! IŞİD'in Twitter hesabını yöneten örgüt üyeleri Türklerin ve PKK'lıların hakaret içeren tweetlerinden bezdikleri için yeni bir hesap açma kararı aldılar...
29.09.2021 Gündem
Bankalara büyük şok!
Bankalara büyük şok! 'Şubenize gidin' diyen bankalar yalan söylüyor
30.04.2014 Ekonomi
Vatandaşlar isyan etti!
Vatandaşlar isyan etti! Tüketicilerin, bankalarla yıldızı barışmıyor...
30.04.2014 Ekonomi
Hesap kapatma zamanı!
Hesap kapatma zamanı! Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi bugün belli oldu. İçeride ve dışarıda gol bulma konusunda sıkıntıları yok. Topa sahip olmayı seven bir takım. Savunmada ise güçlü değiller. Kadıköy’de 50 bin kişi önündeki ilk maç belirleyici olacaktır. Gol yemeden alınacak galibiyet F.Bahçe’yi Amsterdam’a uçurabilir
13.04.2013 Futbol
Facebook'ta eylem var
Facebook'ta eylem var Allah'a hakaret içeren sayfalar nedeniyle Facebook'ta bir grup kuruldu...
8.04.2010 Yaşam
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın..
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın.. İsrail hükümetini Al Jazeera medya kuruluşunun yayın yapmasını yasaklama kararı vermesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "İfade özgürlüğü temel bir insan hakkıdır, yasağı kaldırın" dedi.
6.05.2024 Gündem
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Lira, KDV oranları ve iban hesapları mercek altına alınıyor.Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışılıkla mücadelede yeni bir evreye geçti. 81 ilin tamamında 24 saat kesintisiz denetimler başladı. Kayıt dışılıkla mücadele kesintisiz sürüyor.
1.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik Bağcılar’daki kentsel dönüşüm toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Biz AK Parti’yiz, 21 yıl önce kurulduğumuz gün, millete söz verdik. Ne söz verdiysek onları yaptık. Hiçbir zaman sözümüzden geri durmadık. Zorlaştırmadık, kolaylaştırdık. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Türkiye’yi zenginleştirdik. Eser siyasetinden asla vazgeçmedik, daima ürettik. Bizi hedeflerimizden uzaklaştırmak istediler, sizlerle birlikte direndik. Kapatma davaları açtılar, yılmadık” dedi. 
28.04.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin, "Özellikle kendisine eşlik eden gazetecileri de atlatarak 8 saat süreyle ortadan kaybolması ziyadesiyle kuşkuludur. Kılıçdaroğlu'na soruyorum; o gizemli 8 saat içinde neredeydin? Kimlerle fiskos yaptın, kimlerle geniş bir planın parçası olmayı içine sindirebildin? Kılıçdaroğlu, bu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır" dedi.
18.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hesap Kapatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesap kapatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.