Hazal Türesan

Hazal Türesan

Son dakika hazal türesan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazal türesan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazal türesan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazal Türesan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazal türesan gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 hazal türesan haberi bulunmuştur. Tüm hazal türesan haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncuya büyük şok! Bütün parayı IBAN numarasına yatırınca ortaya çıktı
Ünlü oyuncuya büyük şok! Bütün parayı IBAN numarasına yatırınca ortaya çıktı Oyuncu Hazal Türesan, kendisini bankacı olarak tanıtan bir şüpheli tarafından hayatının şokunu yaşadı. Kısa sürede gerçeği öğrenen oyuncu Türesan, "Bu şekilde konuşunca güvendim. Teyit etmek istedim ancak dışardaydık ve yurtdışına çıkacaktım. Çok fazla vaktimiz yoktu. Yönlendirerek acele etmemi sağladı" sözleriyle başına gelenleri anlattı. İşte haberin detayları...
14.03.2023 Gündem
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı!
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı! 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir, meslektaşı Hazal Türesan ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, daha önce yaptığı 'kriterim yok' açıklamasıyla ilgili konuşurken; Onur Tuna ile ayrılığının sorulması üzerine ise sessiz kaldı.
24.03.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları!
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları! 'Yalancı' dizisi, 23 Kasım Salı akşamı yayınlanan 10'uncu bölümüyle ekranlara veda etti. Başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı.
24.11.2021 Magazin
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ekranların yeni dizisi Yalancı’nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi takipçileri Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yalancı dizisi konusu ne? İşte Yalancı dizisi oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili!
Hayal Köseoğlu'nun 'Görkem'li tatili! Final yapan ‘Mucize Doktor’ dizisindeki rol arkadaşları ile geçen ay tatile çıkan oyuncu Hayal Köseoğlu, şimdi de Görkem Kasal ile tatil yapıyor.
15.08.2021 Magazin
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde
'Mucize Doktor'un yıldızları tatilde 'Mucize Doktor'un final yapmasıyla birlikte dizi oyuncuları Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hazal Türesan ve Merve Bulut kız kıza tatile çıktı.
29.05.2021 Magazin
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu?
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 34. Bölümünü geride bıraktı. Dizinin hayranları 35. Bölüm ile ilgili araştırmaya başladı. Mucize Doktor 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mucize Doktor yeni bölümde, Ali Vefa sevgilisi Nazlı'ya hastanede yatan babası hakkında bilgi verirken, "Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor" sözleri Nazlı'yı gözyaşlarına boğuyor. İşte Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı…
23.10.2020 Gündem
Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları… Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Peki Mucize Doktor 28. bölüm bu akşam var mı? Mucize doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 28. bölüm fragmanları…
26.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları… Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü, dizinin hayranları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Mucize Doktor’un yayınlanacak olan 27. bölümünde kendisini sokağa atan ve babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler olacak. Peki Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları…
19.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları… Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Mucize Doktor’un yeni bölüm fragmanlarını araştıran izleyiciler, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Mucize Doktor 26. bölümde ise Ali ve Nazlı’nın ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alacak. Peki Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları…
12.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı: Ali hastaneden gidiyor mu?
Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı yayınlandı: Ali hastaneden gidiyor mu? Mucize Doktor 25. bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Mucize Doktor dizisinin son bölümünde yeni cerrahi asistanı Damla'nın hastaneye gelmesi ve Kıvılcım’la Beliz arasında yeni bir savaşın başlaması heyecanlı gelişmeleri ekranlara taşıdı. Dizinin sona ermesiyle gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Mucize Doktor'un yeni bölümünde neler olacak? İşte, Mucize Doktor 26. bölüm fragmanı…
6.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 25. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 25. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 25. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 25. bölüm fragmanları… Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Mucize Doktor 24. bölümde ilişkilerine şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını anlar. Planını tüm hızıyla sürdüren Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırmayı başarır ve Beliz’e bir teklif yapar. Peki Mucize Doktor 25. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 25. bölüm fragmanları…
5.03.2020 Gündem
Mucize Doktor 24. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 24. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 24. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 24. bölüm fragmanları… Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin hayranları yeni bölümde neler olacağını araştırıyor. Mucize Doktor 24. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu haftaki yeni bölümde, ilişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfedecek. Peki Mucize Doktor 24. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 24. bölüm fragmanları…
27.02.2020 Gündem
Mucize Doktor 23. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 23. Bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 23. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 23. Bölüm fragmanları… Mucize Doktor yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları Mucize Doktor’un yeni bölümünü merakla bekliyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Beliz’in Ferman’a sürpriz bir doğum günü hazırladığı haberi bütün hastaneyi tatlı bir kaosa boğacak. Peki Mucize Doktor 23. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 23. Bölüm fragmanları…
20.02.2020 Gündem
Mucize Doktor 23. Bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor yeni bölümde Ferman'a büyük sürpriz!
Mucize Doktor 23. Bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor yeni bölümde Ferman'a büyük sürpriz! Mucize Doktor dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman'a sürpriz yapılıyor. Peki Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak? İşte Mucize Doktor 23. bölüm fragmanı…
14.02.2020 Gündem
Mucize Doktor 22. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 22. bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 22. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 22. bölüm fragmanları… Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde bu hafta Nazlı ve Ali arkadaş kalmaya karar verecek fakat bu hiç de göründüğü kadar kolay olmayacak. Peki Mucize Doktor 22. Bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 22. Bölüm fragmanları…
13.02.2020 Gündem
Mucize Doktor 21. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 21. Bölüm fragmanları…
Mucize Doktor 21. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 21. Bölüm fragmanları… Mucize Doktor 21. yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Perşembe akşamları ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde acilde işler kontrolden çıkacak ve Ferman'ın durumu ağırlaşmaya devam edecek. Peki Mucize Doktor'un 21. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte 21. Bölüm fragmanları…
6.02.2020 Gündem
Mucize Doktor 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Mucize Doktor 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Fox'un reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'un merakla beklenen 21. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.
5.02.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hazal Türesan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazal türesan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.