Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları…

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Mucize Doktor’un yeni bölüm fragmanlarını araştıran izleyiciler, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Mucize Doktor 26. bölümde ise Ali ve Nazlı’nın ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alacak. Peki Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları

Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları…

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Mucize Doktor'un yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında ise şaşırtıcı gelişmeler dikkat çekti. Mucize Doktor 26. bölümde ise Ali ve Nazlı’nın ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alacak. Peki Mucize Doktor 26. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 26. bölüm fragmanları

MUCİZE DOKTOR 26.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali ve Nazlı’nın ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.

MUCİZE DOKTOR 26.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

MUCİZE DOKTOR 26.BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekâsı ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Taner Ölmez (Ali)

Onur Tuna (Ferman)

Sinem Ünsal (Nazlı)

Reha Özcan (Adil)

Murat Aygen (Tanju)

Hazal Türesan (Beliz)

Özge Özder (Kıvılcım)

Bihter Dinçel (Selvi)

Hayal Köseoğlu (Açelya)

Fırat Altunmeşe (Demir)

Korhan Erduran (Güneş)