Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları…

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü, dizinin hayranları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Mucize Doktor’un yayınlanacak olan 27. bölümünde kendisini sokağa atan ve babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler olacak. Peki Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları

Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları…

Mucize Doktor dizisinin 27. bölüm fragmanı klinikte sıra dışı gelişmelerin yaşanmaya devam edeceğini gösterdi. Babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler olacak. Peki Mucize Doktor 27. bölüm bu akşam var mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? İşte Mucize Doktor 27. bölüm fragmanları

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kendisini sokağa atan babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler vardır. Ama Ali bunlarla yüzleşmek yerine ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirir ve bütün uyarılara rağmen işin peşini bırakmaz. Diğer tarafta yeni klinikteki görevine başlayan Nazlı, samimiyetine bir türlü inanamadığı Damla’yla çalışmak zorundadır. Vakalar süratle tepe noktalarına tırmanırken kaçınılmaz olan gerçekleşir ve Ali babasıyla yüzleşir. Ama bu, herkesin beklediğinden çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır.

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekâsı ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Taner Ölmez (Ali)

Onur Tuna (Ferman)

Sinem Ünsal (Nazlı)

Reha Özcan (Adil)

Murat Aygen (Tanju)

Hazal Türesan (Beliz)

Özge Özder (Kıvılcım)

Bihter Dinçel (Selvi)

Hayal Köseoğlu (Açelya)

Fırat Altunmeşe (Demir)

Korhan Erduran (Güneş)