Hayvan Otlatma

Hayvan Otlatma

Son dakika hayvan otlatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayvan otlatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayvan otlatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayvan Otlatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayvan otlatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 hayvan otlatma haberi bulunmuştur. Tüm hayvan otlatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı Siirt'in Şirvan ilçesinde, iki grup arasında çıkan taşlı ve bıçaklı koyun otlatma kavgasında yaralanan 4 kişinin kaldırıldığı hastaneye gelen yakınlarının arasında da kavga çıktı. Kavga, polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi.
17.12.2022 Yaşam
Antalya'da hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 2 ölü
Antalya'da hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 2 ölü Antalya'nın Serik ilçesinde hayvan otlatma kavgasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
22.07.2022 Yaşam
7 ailenin karıştığı hayvan otlatma kavgasında 20 kişi gözaltına alındı
7 ailenin karıştığı hayvan otlatma kavgasında 20 kişi gözaltına alındı Batman'ın Beşiri ilçesinde hayvanların bahçeye girmesiyle çocukların başlattığı kavgaya aralarından husumet bulunan 7 aile de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kavgada 4'ü ağır 64 kişi yaralanırken, 20 kişi gözaltına alındı.
10.07.2022 Gündem
Hayvan otlatmaya giden 12 yaşındaki Tarık kayboldu
Hayvan otlatmaya giden 12 yaşındaki Tarık kayboldu Kars'ta kuzenleri ile büyükbaş hayvanları otlatmak için yaylaya giden 12 yaşındaki Tarık Altun kayboldu. Gece boyu yapılan tüm aramalara rağmen Altun bulunamadı.
1.05.2022 Yaşam
Taşlı sopalı 'hayvan otlatma' kavgası! Çok sayıda yaralı var
Taşlı sopalı 'hayvan otlatma' kavgası! Çok sayıda yaralı var Adıyaman’ın Besni ilçesinde, biçili arazide koyun otlatma nedeniyle çıkan, taşlı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.
31.08.2021 Gündem
Konya'da 'hayvan otlatma' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Konya'da 'hayvan otlatma' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Konya'da mahalleli ile besicilik yapan Dal ailesi arasında hayvan otlatma meselesi nedeniyle çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Hakim Dal hayatını kaybetti, aynı aileden darbedilen 2 kişi ise yaralandı.
21.07.2021 Yaşam
Yama Dağı'nda yeni bir peygamber çiçeği türü keşfedildi
Yama Dağı'nda yeni bir peygamber çiçeği türü keşfedildi Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Yama Dağı'nda bulunan peygamber çiçeği (mavi kantoron) türünün, yeni bir endemik tür olduğu bildirildi.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Çobanlık yapan lise öğrencisi atık malzemelerden enerji üretti
Çobanlık yapan lise öğrencisi atık malzemelerden enerji üretti Mardin’in Mazıdağı ilçesinde yaşayan ve yaz aylarında çobanlık yapan 11'inci sınıf öğrencisi Mehmet Emin Kaya, kendisi gibi hayvanları otlatanların enerji ihtiyacını gidermek için yöntem geliştirdi. Kaya, çevresinde bulduğu atık malzemeleri kullanarak rüzgar enerjisinden elektrik üretmeyi başardı.
20.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Hayvan otlatma kavgasında kuzenini öldürdü
Hayvan otlatma kavgasında kuzenini öldürdü Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Fırat C. (33), büyükbaş hayvanları arazisine girdiği gerekçesiyle tartıştığı kuzeni Selahattin Daştan'ı (44) tabancayla vurarak öldürdü.
25.06.2020 Gündem
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı
Afyonkarahisar'da hayvan otlatma tartışması: 1 ölü, 1 yaralı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde A.B. ve oğlu R.B., hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada Abdil Koca ve kendisine motosikletle yemek getiren oğlu Muhammed Kocayı (23) tüfekle vurdu. Abdil Koca yaralanırken oğlu Muhammed Koca yaşamını yitirdi. Tüfekle ateş açıp kaçan baba ve oğlu ise yakalanıp, gözaltına alındı.
4.06.2020 Gündem
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı Erzurum'un Pasinler ilçesinde hayvan otlatma anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybederken üç kişide yaralandı.
10.05.2020 Yaşam
Akraba ailelerin silahlı 'mera' kavgası: 3 ölü, 1 yaralı
Akraba ailelerin silahlı 'mera' kavgası: 3 ölü, 1 yaralı ANKARA'nın Polatlı ilçesine bağlı Kızılcakışla köyünde, iki akraba aile arasında mera anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
5.04.2020 Yaşam
Gece yarısı vahşet! Anne ve oğlunu öldürdü kızını...
Gece yarısı vahşet! Anne ve oğlunu öldürdü kızını... Niğde'de bir kişi, arazide hayvan otlatma anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu anne ve oğlunu öldürdü, kızını ağır yaraladı.
10.09.2019 Yaşam
Hayvan otlatma kavgası: 1 ölü, 14 yaralı
Hayvan otlatma kavgası: 1 ölü, 14 yaralı Muş’ta hayvan otlatma nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada tarafları ayırmaya çalışan 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
5.09.2018 Yaşam
Komşu kavgası kanlı bitti!
Komşu kavgası kanlı bitti! Kırşehir'in merkeze bağlı Özbağ kasabasında iki komşu arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
27.05.2018 Yaşam
İstanbul'da silahlı çatışma!
İstanbul'da silahlı çatışma! İstanbuL Maltepe'de hayvan otlatma meselesi sebebiyle çıkan silahlı kavgada Emrah Çetin isimli vatandaş hayatını kaybederken, kuzeni ve kardeşi ise yaralandı. İddialara göre, hayatını kaybeden Emrah Çetin'in olay anında cep telefonuyla çekim yapan kardeşinin "Abi kafasına niye sıktınız" dediği görüldü.
7.03.2018 Yaşam
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı Kastamonu'nun Cide'de hayvan otlatma yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.
30.08.2017 Yaşam
Siirt'te iki köy arasında silahlı çatışma çıktı! Ölüler ve yaralılar var
Siirt'te iki köy arasında silahlı çatışma çıktı! Ölüler ve yaralılar var Siirt’in Şirvan İlçesi’ne bağlı Durankaya ile Taşyatağı köylüleri arasında çıkan silahlı kavgada, 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı
29.09.2021 Gündem
Siverek'te 'hayvan otlatma' kavgası: 4 yaralı
Siverek'te 'hayvan otlatma' kavgası: 4 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, akraba iki aile arasında arazide hayvan otlatma nedeniyle çıkan tabanca, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.
5.05.2017 Yaşam
Hayvan otlatma meselesi kanlı bitti
Hayvan otlatma meselesi kanlı bitti Adıyaman’da hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin yaralandığı kavga 3 gün sonra yeniden başladı.
12.07.2016 Yaşam
Silahlı ve bıçaklı kavgalar can yaktı! Çok ağır bilanço
Silahlı ve bıçaklı kavgalar can yaktı! Çok ağır bilanço Son 24 saat içerisinde yurdun dört bir yanında silahlı ve bıçaklı kavga haberleri geldi. Meydana gelen olaylarda çok sayıda ölü ve yaralı var.
7.07.2016 Yaşam
Tüm köy karantinaya alındı!
Tüm köy karantinaya alındı! Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde kuduz vakası tespit edilen Gürsu Köyü, karantinaya alındı.
26.05.2015 Yaşam
Maliye, F.Bahçe’yi 'Topuk’tan vurdu!
Maliye, F.Bahçe’yi 'Topuk’tan vurdu! Maliye, F.Bahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesisinin yıkılmasını istedi
24.04.2013 Ekonomi
'Allah razı olsun hakim bey'
'Allah razı olsun hakim bey' 25 yıl ceza aldı böyle konuştu
18.02.2013 Yaşam
Giresun’da silahlı kavga!
Giresun’da silahlı kavga! Hayvan otlatma anlaşmazlığı kanlı bitti
23.09.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayvan Otlatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayvan otlatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.