Hayırsever

Hayırsever

Son dakika hayırsever haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayırsever ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayırsever haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayırsever

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayırsever gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 hayırsever haberi bulunmuştur. Tüm hayırsever haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor Adanalı hayırsever Ogün Sever Okur’un kurduğu Ogün Abi Derneği, Ramazan ayında her gün en az 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi dağıtıyor.
26.03.2024 Adana
Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı
Maddi imkanı yetersiz öğrenciler için fitre, zekât ve bayram bağışı çağrısı 160 yıldır annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere eğitim imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, ramazan ayında bu misyona katkıda bulunmak isteyen hayırseverleri desteğe davet etti.
12.03.2024 Vitrin
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi"
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi" Adana’da faaliyet gösteren Ogün Abi Derneği, İsrail saldırısı altındaki Gazze’ye yemek ve temel ihtiyaç yardımında bulundu.
12.03.2024 Adana
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti Dünyanın en zengin ailelerinden olan Rothschild Ailesi'nin baronu olarak nitelendirilen Lord Jacob Rothschild, hayatını kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada nehir görmek hayırsever ve aynı zamanda kendinden emin bir insana yorulmaktadır. Rüya sahibi insanlara yardım etmeyi seven ve iyi niyetli bir kimse olarak kabul edilir. 
14.01.2024 Eğitim
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti, kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu 10 üzerinden 9,80’e yükseltti. “Şeffaflık”, “hesap verebilirlik” ve “sürdürülebilirlik” ilkeleri doğrultusunda 2013 yılından beri bağımsız kurumsal yönetim ilkelerine uyum raporu yayımlayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu yıl da zirvedeki yerini korudu.
29.12.2023 Vitrin
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mazlum coğrafyalara umut olmaya elbirliğiyle devam edeceklerini vurgulayarak, "Türkiye her daim sahada olacak, dünyanın vicdanı olmaya devam edecek" dedi.
9.08.2023 Gündem
Kirada oturanlara ücretsiz domates dağıtıyor! 'Ev sahiplerine vermiyoruz'
Kirada oturanlara ücretsiz domates dağıtıyor! 'Ev sahiplerine vermiyoruz' Sultangazi'de hayırsever bir iş insanı, yaklaşık 1 aydır kiraladığı kamyonetle sokak sokak gezerek, kirada olan vatandaşlara ücretsiz domates dağıtıyor. Hayırsever vatandaş, "20 gündür çam sakızı çoban armağanı kiracılara destek olmak için bedava sebze dağıtıyorum. Ev sahiplerine dağıtmıyoruz. Dağıtıma bundan sonra da imkan ve zamanım olduğu sürece devam edeceğim" dedi.
25.07.2023 Yaşam
Çeyizi enkaz altında kalmıştı! Konteyner kentten gelin çıktı
Çeyizi enkaz altında kalmıştı! Konteyner kentten gelin çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan Kılınç ailesinin de evi yıkıldı. Ailenin 8 ay önce nişanlanan kızı Sultan Büşra Kılınç'ın (23) çeyizi de enkaz altında kaldı. Aile, konteyner kente yerleştirildi. Bu sırada, Sultan Büşra'nın enkaz altında kalan çeyizi bir hayırsever tarafından alındı. Sultan Büşra Kılınç, yapılan düğünle dünya evine girdi. Kılınç, evi yerine konteyner kentten gelinliği ile çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Sinop'lu Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta bekliyor...
Sinop'lu Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta bekliyor... Sinop'ta 24 yıldır aynı durakta bekliyor, 48 yaşındaki Ecevit Öküzcü'nün hikayesi duyanları ise duygulandırıyor.
12.06.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: Hatay'a 197 bin 248 konut yapılacak
Bakan Yerlikaya: Hatay'a 197 bin 248 konut yapılacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından Hatay'da hasar tespitinin tamamlandığını belirterek, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımızın iş birliğiyle Hatay’da yaklaşık olarak 197 bin 248 konut yapılacak. Bunların 32 bin 715’inin ihalesi yapıldı, yapım süreci devam ediyor, bunları bir yıl içinde tamamlayıp hak sahiplerimize teslim edeceğiz" dedi.
12.06.2023 Gündem
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli Merve Hazal Bülbül’e (5) ismi öğrenilemeyen bir hayırsever kaldığı konteynerin önüne tekerlekli sandalye bıraktı. Sabah dışarı çıktıklarında yeni tekerlekli sandalye görünce şaşıran Merve’nin anneannesi Medine Bülbül, ‘’Bir hayırsever mağduriyetimizin haber yapılmasından sonra duymuş ve kapımızın önüne tekerlekli sandalye bırakıp gitmiş. Hayırseveri tanımıyorum. Görenler genç birisi diyor’’ dedi.
5.06.2023 Yaşam
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik Fransız haber kanalı France 24, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllar yaşadığı Kasımpaşa'yı ziyaret ederek Erdoğan'ın eski komşuları ile konuştu...
12.05.2023 Dünya
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Bakan Kurum duyurdu! Nurdağı'nda ilk kalıcı konutlar bugün depremzedelere teslim ediliyor
Bakan Kurum duyurdu! Nurdağı'nda ilk kalıcı konutlar bugün depremzedelere teslim ediliyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar Mahallesi'nde "akıllı köy" uygulamasıyla yapımı tamamlanan köy evleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün depremzedelere teslim edilecek.
22.04.2023 Ekonomi
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin kırsal kesimindeki Belpınar Mahallesi'ndeki 3 köyde 14 köy evi tamamlandı. Mesthöyük köyünde yöresel mimariye uygun tek katlı evlerden 3'ü, Ramazan Bayramı'nda sahiplerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir video paylaştı.
19.04.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Amme (Nebe) Suresi iniş sırasına göre 80'inci ve Mushaftaki sıralamasında 78'inci suredir. Naziat Suresi'nden önce ve Mearic Suresi'nden sonra gelmektedir. Amme Suresi'nin genel olarak ölüm sonrası yaşam, kıyamet günü, hesap için toplanma konuları ele alınmıştır. Yüce Allah'ın varlığını ve birliğini gösteren delillere de sura içerisinde yer verilmiştir.
16.03.2023 Ramazan
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda depremzedelere barınma hizmetinin sağlanması için Hatay'ın İskenderun ilçesinde kıyıya yanaşan 1500 yatak kapasiteli 'Süheyla Sultan' gemisinde 250 kişilik derslik, halı saha, 2 oyun parkı, kreş ve anaokulu bulunuyor. Gemide inceleme yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bunlar daha önce Türkiye'de veya dünyanın muhtelif yerlerinde benzer bir afet yaşandığında ne tür bir barınma ihtiyacı olur diye çözüm üretmişler. Bugün de o çözümlerden bir tanesini buraya getirmiş olduk" dedi.
10.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin misyon şefleriyle buluşmasında Hollanda'da yaşayan ve depremde 10 akrabasını kaybeden caz sanatçısı Karsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara gözaltı! EGM: 119 hesap yöneticisi tespit edildi
Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara gözaltı! EGM: 119 hesap yöneticisi tespit edildi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, vatandaşlar üzerinde korku ve panik oluşturmak amacıyla sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan bin 119 hesap yöneticisi tespit edildiğini açıkladı.   
5.03.2023 Gündem
'Sanki öleceğini biliyordu' İyilik yolunda kaza: 2 çocuk babası hayatını kaybetti!
'Sanki öleceğini biliyordu' İyilik yolunda kaza: 2 çocuk babası hayatını kaybetti! Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Mustafa Mucaf, depremzedelerin yardımına koşarken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Mucaf'tan geriye afetzedelere yardım dağıttığı görüntüler kaldı.
3.03.2023 Yaşam
Bakan Varank: Hayırsever vatandaşlarımız 10 bin depremzede aile için ‘EvimYuvanOlsun’ dedi
Bakan Varank: Hayırsever vatandaşlarımız 10 bin depremzede aile için ‘EvimYuvanOlsun’ dedi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Hayırsever vatandaşlarımız tam 10 bin depremzede aile için ‘EvimYuvanOlsun’ dedi” açıklamasında bulundu.
26.02.2023 Gündem
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek!
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek! Depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru geliyor. Kampanyaya birçok ünlü isimden destek geldi. Sanatçılar dairelerini depremzedeler için açıyor.
26.02.2023 Magazin
Provokatif paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 925 hesap yöneticisi tespit edildi
Provokatif paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 925 hesap yöneticisi tespit edildi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medya platformlarında depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulunan 925 hesap yöneticisinin tespit edilerek 25’inin tutuklandığını bildirdi.
22.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayırsever ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayırsever haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.