Haydar Ulusoy

Haydar Ulusoy

Son dakika Haydar Ulusoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haydar Ulusoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haydar Ulusoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haydar Ulusoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haydar ulusoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 haydar ulusoy haberi bulunmuştur. Tüm haydar ulusoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’ Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy'a (73) aracıyla çarparak hayatını kaybetmesine neden olan Elif N. tutuksuz yargılanıyordu. Elif N’ye 'taksirle ölüme neden olma' suçundan geçtiğimiz günlerde 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili öfkesini dile getiren Ulusoy, "Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı" ifadelerini kullandı.
28.10.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim
Özge Ulusoy üzüntüsünü paylaştı: Babam için adalet peşindeyim Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda babasının ölüm haberiyle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Babasını düşkünlüğüyle bilinen Ulusoy önceki gün katıldığı lansmanda "Babam için adaletin peşindeyim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.
30.01.2023 Magazin
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım!
Özge Ulusoy'un tarifsiz acısı: Sana tüm hakkım helal babacığım! Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Babasına düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Ulusoy, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaşıp, yılın son gününde kaleme aldığı duygusal bir mesajla babasına seslendi.
31.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı
Özge Ulusoy'un babasının ölümüne sebep olan sürücü hakkında dava açıldı Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy'a aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan Elif Nasır hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
29.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı!
Özge Ulusoy kazayla ilgili korkunç gerçeği açıkladı! Geçtiğimiz hafta babası Haydar Ulusoy'u trafik kazasın sonucu kaybeden Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından kazayla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
12.12.2022 Magazin
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni
Özge Ulusoy'un emekli albay babası için Ankara'da cenaze töreni Ankara'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı, manken ve sunucu Özge Ulusoy'un babası, emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy (73) için cenaze töreni düzenlendi. Ulusoy'un cenazesi, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı!
Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı! Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy (73) için Büyük Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Haydar Ulusoy'un Türk bayrağına sarılı naaşı askeri tören sonrasında, defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan!
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan! Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli albay Haydar Ulusoy Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ulusoy, kazada kırılan babasının saatini paylaşıp duygusal bir not düştü.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi?
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi? Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası hayatını kaybetti. Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren, Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler…
5.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy'un en acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı
Özge Ulusoy'un en acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi.
5.12.2022 Magazin
Haydar Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy’un babası Albay Haydar Ulusoy öldü mü, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman?
Haydar Ulusoy kimdir? Özge Ulusoy’un babası Albay Haydar Ulusoy öldü mü, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı neydi, cenazesi ne zaman? Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy, Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Peki, Haydar Ulusoy kimdir, kaç yaşındaydı, cenazesi ne zaman?
5.12.2022 Gündem
1 günlük evlilik 10 dakikada bitti
1 günlük evlilik 10 dakikada bitti Ünlü mankenin 1 gün süren evliliği 10 dakikada bitti...
30.07.2010 Magazin
'Birlikte olamadık'
'Birlikte olamadık' Ferruh Taşdemir ve Özge Ulusoy, canlı yayında 24 saat süren evliliklerini anlattı
4.07.2010 Magazin
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Büyükelçi Erdoğan Kök merkeze alındı...
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Büyükelçi Erdoğan Kök merkeze alındı... Suudi Arabistan Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Erdoğan Kök merkeze alındı, yerine Fatih Ulusoy atandı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Mustafa Özderyol görevinden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci görevinden alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Şahin görevinden alındı.
10.07.2021 Gündem
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün ardından küme düşen takımlar Hes Kablo Kayserispor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor oldu.
25.07.2020 Süper Lig
Aytemiz Alanyaspor - Atiker Konyaspor: 2-4
Aytemiz Alanyaspor - Atiker Konyaspor: 2-4 Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti.
6.05.2019 Konya Spor
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Binali Yıldırım olduğu yayınlanan video ile duyuruldu. Yıldırım, görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım'ın adaylığı hakkında "En güzide, kıdemli, tecrübeli, pratik, icraatçı bir ismi aday olarak gösterdik. İstanbul buna layık" ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü ise Sancaktepe'den aday gösterildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Beykoz'a Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Ataşehir'e kaydırıldı. Mevcut başkanların yeniden aday gösterilirken, Maltepe, Beşiktaş ve Silivri'de ise Cumhur İttifakı ortak adayı çıkarma kararı aldı.
29.12.2018 Siyaset
Kartal, Alanya'da uçamadı! Puanlar paylaşıldı...
Kartal, Alanya'da uçamadı! Puanlar paylaşıldı... Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.
7.12.2018 Beşiktaş
CANLI! Alanyaspor - Beşiktaş
CANLI! Alanyaspor - Beşiktaş Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.
7.12.2018 Beşiktaş
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, son 4 maçını kaybeden Alanyaspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor.
11.11.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Haydar Ulusoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haydar ulusoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.