İstanbul Havalimanı'nda kullanılan oyların oranları
İstanbul Havalimanı'nda kullanılan oyların oranları Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem milletvekili seçimleriyle ilgili yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarının İstanbul Havalimanı'nda kullandığı oyların sonuçları açıklandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 9 bin 511, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ise 8 bin 1 oy aldı.
15.05.2023 Gündem
Havalimanlarıyla ilgili flaş açıklama!
Havalimanlarıyla ilgili flaş açıklama! İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Samsunlu, "Ramazan Bayramından sonra 7-8'i gibi iç hatların açılması hedefleniyor. Haziran ayı içinde de dış hatların normal yolcu trafiğine başlaması bekleniyor. Sonrasında dış hatlar başlaması hedefleniyor. Ancak bizim istememiz dışında gittiğimiz ülkelerin de izin vermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
9.05.2020 Gündem
Yeni havalimanına kadın imzası
Yeni havalimanına kadın imzası İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor
3.05.2016 Ekonomi
Havaalanı da ÇED’siz
Havaalanı da ÇED’siz ÇED raporu muafiyetinde süre 29 Mayıs’a uzatıldı..
3.10.2013 Ekonomi