Hastaneye Kaldırıldılar

Hastaneye Kaldırıldılar

Son dakika hastaneye kaldırıldılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastaneye kaldırıldılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastaneye kaldırıldılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastaneye Kaldırıldılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastaneye kaldırıldılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 hastaneye kaldırıldılar haberi bulunmuştur. Tüm hastaneye kaldırıldılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.
28.09.2023 Gündem
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
İzmir Selçuk’ta özel bir uçak araziye düştü: 2 yaralı
İzmir Selçuk’ta özel bir uçak araziye düştü: 2 yaralı İzmir’in Selçuk ilçesinde, özel bir şirkete ait uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra motorunun güç kaybetmesi sonucu boş araziye düştü. Uçaktaki iki kişinin hafif yaralı kurtulduğu öğrenildi.
28.06.2023 Gündem
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaşarak otobüsün kontrolünü kaybettiğini iddia etti.
18.08.2022 Yaşam
Damat dehşeti! Kanser hastası kayınvalidesini öldüresiye dövdü
Damat dehşeti! Kanser hastası kayınvalidesini öldüresiye dövdü Samsun'da eşiyle boşanma davası devam ederken Anneler Günü'nde kanser hastası olan kayınvalidesini darp ederek gözaltına alınıp serbest bırakılan damat, savcının talimatıyla yeniden gözaltına alınıp adliye sevk edildi.
10.05.2022 Yaşam
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olay
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olay Bağcılar'da gece saatlerinde sokak ortasında komşusu olduğu belirtilen bir kişiyi vuran Ramazan Onat, evine giderek eşini de vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Ramazan Onat ve vurduğu 2 kişi hayatını kaybetti. Çiftin çocuğunun olay sırasında evde uyuduğu belirtilirken, yaşanan dehşetin ardından silah seslerini duyan mahalleli tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi. Yakınları cinayetlerin sebebini bilmediklerini söyledi. Gülşen Onat'ın teyzesi Azme Müstaklı, "Ben olayın nasıl olduğunu bilmiyorum komşusundan öğrendim, Tekirdağ'dan kalktım geldim. Biz geldiğimizde her şey bitmişti. Bir şey görmedik eve bile girmedik. Yasak aşk olduğuna dair bir şey duymadık görmedik" dedi. 
30.03.2022 Yaşam
Okulda 250’ye yakın öğrenci zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar
Okulda 250’ye yakın öğrenci zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir ilkokulda düzenlenen etkinlikte verilen bulgur pilavından yiyen yaklaşık 250 öğrenci zehirlendi. Hastanede öğrencileri ziyaret eden Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, “Çok şükür durumu kritik olan bir öğrencimiz yok” dedi.
29.03.2022 Yaşam
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı!
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı! Ankara’da, eski kız arkadaşı Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde attığı iddiasıyla hakkında 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi kaldırılınca firar eden Soner Bolat yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Bolat 4 ayrı suçtan tutuklandı.
29.03.2022 Yaşam
Çöplerle dolu evde 3 çocuk! Koruma altına alındılar: 'Dün akşamdan beri bir şey yemedik'
Çöplerle dolu evde 3 çocuk! Koruma altına alındılar: 'Dün akşamdan beri bir şey yemedik' Düzce'de çöplerle dolu evde kötü şartlarda yaşayan 3 çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.
28.03.2022 Yaşam
4 milyon liralık altın toplayıp kaçan kuyumcu tutuklandı! 'Paralarını ödeyebilirim, gayrimenkullerim var'
4 milyon liralık altın toplayıp kaçan kuyumcu tutuklandı! 'Paralarını ödeyebilirim, gayrimenkullerim var' İzmir'in Bornova ilçesinde yüksek kar vaadiyle müşterilerinden yaklaşık 4 milyon liralık altın toplayıp, ortadan kaybolduğu öne sürülen kuyumcu Varol Şen, avukatlarıyla birlikte savcılığa gidip, teslim oldu. Şen, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
28.03.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! 23 yaşındaki genç, babasını keserle öldürdü
Korkunç cinayet! 23 yaşındaki genç, babasını keserle öldürdü Artvin'nin Şavşat ilçesinde Emrah İnce (23), tartıştığı babası Dursun İnce'yi (53) keserle başına vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Emrah İnce, tutuklandı.
28.03.2022 Yaşam
İstanbul'da tavuklu pilavdan 130 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar, işletme sahibi gözaltına alındı
İstanbul'da tavuklu pilavdan 130 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar, işletme sahibi gözaltına alındı Sancaktepe'de camideki mevlitte dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen 130 kişi zehirlendi. Hastanede yatırılanlar, tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Pilavı yapan işletmenin sahibi gözaltına alınırken, ekipler tavuklu pilavdan da numune aldı.
28.03.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de bir evde 5 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar
Küçükçekmece'de bir evde 5 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde 5 katlı binadaki dairede oturan 5 kişi saat 17.00 sıralarında iddiaya göre doğal gaz sızıntısı nedeniyle zehirlendi. 5 kişi komşuları tarafından evden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 5 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
23.12.2021 Gündem
O ilimizde 'ıspanak' alarmı! Son dakika duyurdu: Yemeyin... Hastaneye kaldırıldılar
O ilimizde 'ıspanak' alarmı! Son dakika duyurdu: Yemeyin... Hastaneye kaldırıldılar Giresun'da ıspanak yedikten sonra atropin zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 6 kişi, taburcu oldu. Giresun İl Sağlık Müdürlüğü son günlerde alınan ıspanakların tüketilmemesi uyarısında bulundu.
17.10.2021 Gündem
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele...
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele... Türkiye'de çıkan yangınların büyük kısmı söndürüldü, Muğla ve Aydın’da 8 bölgede orman yangınları sürüyor. Muğla Yatağan’dan Aydın Çine’ye sıçrayan yangınlara müdahale ediliyor. Gönüllüler, gölete su taşıyarak ekiplere destek oluyor. Milas’ta devam eden yangının tehdit ettiği Yeniköy Termik Santrali’nde önlemler artırılırken, Köyceğiz’de ise alevler nedeniyle bir yayla boşaltıldı
9.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaris'te yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.
8.08.2021 Gündem
Balon balığı yiyen geminin ikinci kaptanı öldü, 4 denizci hastanelik oldu
Balon balığı yiyen geminin ikinci kaptanı öldü, 4 denizci hastanelik oldu Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen kuru yük gemisinin mürettebatı, Finike açıklarında yakalanan balon balığını yedi. Zehirlenen geminin ikinci kaptanı Muhammer Alak öldü, 4 denizci ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
11.02.2021 Gündem
Ulaşımı olmayan koyda mahsur kaldılar! 8 kişi...
Ulaşımı olmayan koyda mahsur kaldılar! 8 kişi... Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ulaşımı olmayan koyda mahsur kalan 8 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Mahsur kalan kişilerin kurtarılma anları havadan görüntülendi.
16.08.2020 Gündem
Depremde 7'nci kattan atladığı öne sürülen gencin hayati tehlikesi sürüyor
Depremde 7'nci kattan atladığı öne sürülen gencin hayati tehlikesi sürüyor İzmir'in Karabağlar ilçesinde, merkezi üssü Urla ilçesi olan 4.1 büyüklüğündeki deprem sırasında paniğe kapılıp, 7'nci kattaki evinin penceresinden atladığı öne sürülen Onur K.'nin (31), hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
17.07.2020 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi TEM'de kaza!
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi TEM'de kaza! Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde TEM Otoyolu'nda bir otomobil emniyet şeridinde bulunan 3 otomobile vurarak takla attı, kazada 5 kişi yaralandı
30.04.2020 Yaşam
Şanlıurfa'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı!
Şanlıurfa'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı! Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okulda eğitim gören yaklaşık 50 öğrenci, yedikleri yemekten zehirlenip hastaneye kaldırıldı.
10.03.2020 Yaşam
3 aileden 9 kişi apar topar hastaneye kaldırıldı!
3 aileden 9 kişi apar topar hastaneye kaldırıldı! Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 3 aileden 9 kişi hastanede tedaviye alındı.
22.01.2020 Yaşam
İstanbul’da ‘şüpheli toz’ alarmı! Hastaneye kaldırıldılar…
İstanbul’da ‘şüpheli toz’ alarmı! Hastaneye kaldırıldılar… Tuzla'da bulunan kargo merkezinde paketlerden birinden saçılan toz paniğe neden oldu. Tozla temas ettiği belirtilen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
17.09.2019 Gündem
Tavuk fabrikasında büyük panik! Hastaneye kaldırıldılar
Tavuk fabrikasında büyük panik! Hastaneye kaldırıldılar İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir tavuk fabrikasında soğuk hava deposundan sızan amonyak gazından etkilenen 25 işçi hastanede tedavi altına alındı.
6.08.2019 Gündem
Bodrum'da 5 yıldızlı otelde silahlı saldırı! Yaralılar var
Bodrum'da 5 yıldızlı otelde silahlı saldırı! Yaralılar var Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde silahla toplantı salonunu basan bir kişi, otelin güvenlik müdürünü, genel müdür yardımcısını ve genel müdürünü vurdu.
25.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastaneye Kaldırıldılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastaneye kaldırıldılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.