Haşhaşi

Haşhaşi

Son dakika haşhaşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haşhaşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haşhaşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haşhaşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haşhaşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 haşhaşi haberi bulunmuştur. Tüm haşhaşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Memur-Sen Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimden sonra yeni Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız." dedi.
1.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi. Bakan Bozdağ, muhalefet milletvekillerinin, 'yargı yetkisi' ve 'yargıya müdehale' yapıldığına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Yargı yetkisi konusunun önemine dikkat çeken Bakan Bozdağ, "Yargı bağımsızlığı tarafsızlığı son derece önemli. Anayasa'nın 138'inci maddesi 'görülmekte olan dava hakkında soru sorulamaz, beyanda bulunamaz' diyor. Anayasamızın açık hükmüdür. Adalet Bakanı'nın yargıya yetki ve talimat verme yetkisi yoktur. Anayasa ve yasalar bana böyle bir yetki vermiyor. Vermemesi de gerekir" açıklamasında bulundu.
16.11.2022 Siyaset
Devlet Bahçeli: Bölücü milletvekilinin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır
Devlet Bahçeli: Bölücü milletvekilinin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, HDP'li vekilin teröristle fotoğrafının çıkmasına tepki göstererek, "Biz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Bu bölücü milletvekili hakkında lazım gelen hukuki takip derhal temin etmelidir." dedi.
11.01.2022 Siyaset
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti?
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? TRT'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve tarihi konusu ile dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden gündeme gelen Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk, tarihte siyasi ve askeri yönü ile ön plana çıkan devlet adamlarındandır. Nizamülmülk Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısının oluşmasında başrol oynamış, devlet işlerinde aldığı kararlar ile döneminin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Nizamülmülk, Sultan Alparslan'ın veziri Sultan Melikşah'ın Hace'si, büyük devlet adamıdır. Peki, Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? Nizamülmülk'ün tarihteki önemi ne? İşte Nizamülmülk hakkında merak edilenler...
1.02.2021 Gündem
1 doların sırrı ilk kez Zonguldak’ta çözüldü
1 doların sırrı ilk kez Zonguldak’ta çözüldü FETÖ’nün emniyet içindeki yapılanması ile ilgili 1998 yılında hazırladığı raporla bilinen dönemin Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak, örgüt içindeki hiyerarşiyi belirleyen 1 doların sırrını ilk kez kendilerinin bulduğunu anlattı. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bu konuda yazı gönderen Ak, cemaate yönelik ilk kez ‘Haşhaşi’ benzetmesini yapan isim olarak biliniyor.
15.07.2019 Gündem
Erdoğan İstanbul'da konuştu
Erdoğan İstanbul'da konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversite mezunları programında konuştu.
7.01.2018 Gündem
Bu makine Türkiye'de bir ilk
Bu makine Türkiye'de bir ilk Haşhaş hasadından bunalan makine ustası “Haşhaş Biçerdöveri” yaptı. Günlük yaklaşık 3,5 ton haşhaş hasadı yapabilen yerli biçerdöverler kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek
13.11.2017 Ekonomi
YAŞ’ı imzaya sunan da darbeci!
YAŞ’ı imzaya sunan da darbeci! Kara Kuvvetleri Komutanlığına (KKK) ilişkin darbe girişimi iddianamesi tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı!
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı! Kara Kuvvetleri iddianamesi tamamlandı. 150 kişi için 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Haşhaşileri anlatan tiyatro oyunu İKÜ'de
Haşhaşileri anlatan tiyatro oyunu İKÜ'de Haşhaşileri konu alan tiyatro oyunu "Alamut", İstanbul Kültür Üniversitesi'nde (İKÜ) tiyatro severlerle buluşacak.
17.01.2017 Kültür Sanat
FETÖ "günah"ların da üzerini örtüyormuş
FETÖ "günah"ların da üzerini örtüyormuş Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklu 4 eski komutan hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istemiyle hazırlanan iddianame, Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ fedai eylem talimatı verdi
FETÖ fedai eylem talimatı verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Haşhaşiler” benzetmesi gerçek oldu. Kaos ve darbeyle amacına ulaşamayan Gülen, başka yol kalmayınca “fedai eylem” söylemiyle militanlarına intiharlı saldırı talimatı verdi
29.09.2021 Gündem
Türkiye haşhaş üretiminde dünya lideri
Türkiye haşhaş üretiminde dünya lideri Türkiye haşhaş, üretim alanının büyüklüğü ve işlendiği fabrikanın kapasitesiyle dünyada ilk sırada yer alıyor.
10.11.2016 Ekonomi
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı ADANA Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Osman Ak, 2001 yılında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, tanık olarak dinlendiği bir davada 'Fetullahçı yapılanma' ile ilgili olarak 'Haşhaşi' benzetmesini ilk kez söylemesiyle dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Gülen'den çok çarpıcı itiraflar! Ortaklarını açıkladı...
Gülen'den çok çarpıcı itiraflar! Ortaklarını açıkladı... FETÖ elebaşının yeğeni Nöman Gülen, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden Fetullah Gülen’i aklamaya çalışırken, örgütün büyük ortaklarını açık etti. Viyana’da FETÖ propagandası yaparken 15 Temmuz’un yurtdışı bağlantılarını deşifre eden Gülen, “Kalkışmayı ABD, İsrail ve İngiltere planladı” dedi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda 'o gece'yi anlattılar
Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda 'o gece'yi anlattılar Darbecilere karşı mücadelede büyük yararlılık gösteren milli karateci Güvercin, Avcı ve Çiçek, şehit edilen kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in hemşehrileriyle 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Gülen başka ülkeye giderse ABD’nin izni ile gitmiş demektir
Adalet Bakanı Bozdağ: Gülen başka ülkeye giderse ABD’nin izni ile gitmiş demektir ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Rize’de 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fetullah Gülen’in ABD’den başka bir ülkeye kaçış arayışı içerisinde olduğuna dair istihbarat aldıklarını ifade eden Bozdağ, “Eğer Fetullah Gülen Pensilvanya’dan başka bir ülkeye giderse ABD’nin izni, onayı ve himayesi altında gitmiş demektir. Kimse, 'kaçtı da görmedik' diyerek bunu bize anlatamaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Tutuklanan binbaşı ağabeyini suçladı
Tutuklanan binbaşı ağabeyini suçladı FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Binbaşı Demir mahkemedeki savunmasında hakkındaki iddiaları reddederek ağabeyinin örgütle ilgisinin olabileceğini öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
‘Haşhaşi’ davası 22 Kasım’da başlıyor
‘Haşhaşi’ davası 22 Kasım’da başlıyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili, örgütün elebaşı Fetullah Gülen’in de arasında bulunduğu 73 kişi hakkında hazırladığı “çatı iddianamesi”, Ankara 4...
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Tehlike bitmiş değil
Başbakan: Tehlike bitmiş değil Başbakan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret edecek ve cuma namazını polislerle kıldı. Başbakan olay yerinde, Vatandaşlar tedirgin olmasın ama tehlike bitmiş değil" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Ramazan menüsü ve iftar için enfes yemek tarifleri!
Ramazan menüsü ve iftar için enfes yemek tarifleri! Ramazan ayının en fazla özen gösterilen olgularından iftar sofraları ve ramazan menüleri için özel yemek tariflerini sizler için derledik. İftar sofraları için leziz yemek tariflerini haberimizin içinde bulabilirsiniz. İşte Ramazan menüleri için en pratik en lezzetli yemek tarifleri...
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’ Erdoğan’ı  zehirlemek istemiş
‘FETÖ’ Erdoğan’ı zehirlemek istemiş Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gülen cemaatinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı zehirleme girişiminde bulunduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
İçten’in tweetleri  kanımı dondurdu
İçten’in tweetleri kanımı dondurdu İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in İzmir’le ilgili izlenimlerini içeren tweet’lerine sert tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan sert açıklamalar
Erdoğan'dan sert açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜMSİAD'ın İstanbul'daki 6...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den flaş açıklamalar
Bahçeli'den flaş açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haşhaşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haşhaşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.