Harbiye Açıkhava

Harbiye Açıkhava

Son dakika Harbiye Açıkhava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harbiye Açıkhava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harbiye Açıkhava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harbiye Açıkhava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harbiye açıkhava gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 harbiye açıkhava haberi bulunmuştur. Tüm harbiye açıkhava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor
Derya Uluğ Dubai'de yazı bitirmiyor Şarkıcı Derya Uluğ yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Asil Gök ile Dubai’de tatil yapıyor.
16.11.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Magazin
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket!
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Bir an olsun enerjisi düşmeyen Tilbe, sahnede peruğunu çıkardı. Tilbe'nin tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
4.07.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Melek Mosso ve annesi aynı sahnede!  'Benim yapamadığımı yaptın gurur duyuyorum'
Melek Mosso ve annesi aynı sahnede! 'Benim yapamadığımı yaptın gurur duyuyorum' Harbiye'de konser veren Melek Mossa ünlü şarkıcı, sahneye annesini davet etti. Çok heyecanlanan Hatice Mosso, sahneden inerken "Benim yapamadığımı yaptı. Seninle gurur duyuyorum kızım" dedi.
24.11.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan dikkat çeken evlilik açıklaması: Her şey çok güzel
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan dikkat çeken evlilik açıklaması: Her şey çok güzel Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Harbiye Açıkhava'daki bir konsere el ele giderek aşklarını ilan eden çift, mutluluklarını sosyal medya üzerinden de paylaştılar. Evlilik sorularına da cevap veren çift, basın mensuplarına “Arkadaşlar siz bizim olduğumuz her yere gelecek misiniz?” diye sitem etti.
16.09.2022 Magazin
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.
8.09.2022 Magazin
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti.
25.08.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım"
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" Popçu Aleyna Tilki, hayranı olduğu Selda Bağcan'ın geçtiğimiz günkü Harbiye Açıkhava konserine konuk oldu. Usta sanatçı ile düet yaptığı için çok heyecanlı olduğunu belirten 22 yaşındaki popçu, "İçeride soğuk bir su içmem lazım" açıklamasını yaptı. Şarkıcı Gökhan Türkmen ise Selda Bağcan'a sahnesine Aleyna Tilki'yi çıkardığı için tepki gösterdi.
5.08.2022 Magazin
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Harbiye'deki konserde gizli ilişki ifşa oldu! Kocasını öğrencisiyle böyle yakaladı
Harbiye'deki konserde gizli ilişki ifşa oldu! Kocasını öğrencisiyle böyle yakaladı 36 yaşındaki öğretmen Ufuk T., eşine okulda nöbetçi olduğunu söyleyip öğrencisi ile Harbiye Açıkhava'daki konsere gitti. Daha önceden eşinin çantasındaki konser biletini gören kadın ise konser alanında eşinin gelmesini bekledi. Kocasını öğrencisiyle yakalayan kadın, boşanmak için mahkemeye gitti.
2.05.2022 Yaşam
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleriyle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, 'Muhbir' şarkısı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
2.11.2021 Magazin
Oğulcan Engin'den Miray Daner sorusuna yanıt
Oğulcan Engin'den Miray Daner sorusuna yanıt Edis, Türkiye turnesinin başlangıcını Harbiye Açıkhava sahnesinde yaptı. Konseri izlemeye gelenler arasında Oğulcan Engin de vardı. Engin, yine sessizliğini korudu.
24.10.2021 Magazin
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia!
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia! 2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş bir süredir boşanma haberleriyle gündemde.
22.10.2021 Magazin
Çağla Şıkel'den aşk açıklaması: Fakir insanla da beraber olurum
Çağla Şıkel'den aşk açıklaması: Fakir insanla da beraber olurum Geçtiğimiz aylarda oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı haberleriyle gündem olan, bu iddiaları "Sadece arkadaşız' diyerek yalanlayan manken Çağla Şıkel, “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu cevapladı.
8.10.2021 Magazin
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar MFÖ, Atlantis Yapım’ın organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
2.10.2021 Magazin
Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ikinci kez ayrıldı!
Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ikinci kez ayrıldı! Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile aynı yaştaki oyuncu Müjde Uzman, ikinci kez şans verdikleri ilişkilerinde de mutluluğu bulamadı.
27.09.2021 Magazin
İrem Derici: Civarlarda oturan eski sevgililerime eziyet
İrem Derici: Civarlarda oturan eski sevgililerime eziyet Yaptığı iddialı paylaşımlarla ve açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici yine hayranlarını güldüren bir paylaşım yaptı.
25.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harbiye Açıkhava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harbiye açıkhava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.