Gazete Vatan Logo
Magazin Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi

Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi

Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.

Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi

Harbiye Açıkhava'da müzikseverlerle buluşan Koray Avcı, "Bu gelmiş geçmiş en iyi sahnemiz olacak, bundan sonra da izleyicilerimiz hep üstüne kattığımız konserler izleyecek" diyerek iddiasını ortaya koydu.

"HİÇBİR AŞKIMDAN BAHSETMEDİM"

"Hakkınızda aşk dedikoduları çıkıyor. Simge Sağın'la adınız anılıyor" sözleri üzerine ünlü şarkıcı, "Sizi seviyorum, kendinize iyi bakın. Sekiz yıldır hiç aşkımdan bahsetmedim, hem de hiçbir aşkımdan. Bundan sonra da benden böyle bir şey duyamazsınız, haberiniz olsun" karşılığını verdi.

Koray Avcı, Harbiye’de özel tasarım üç ayrı beyaz kostüm tercih etti. Sanatçı, hareketli şarkılarının yanı sıra duygusal parçalara da repertuarında yer verdi.

 

SÜRPRİZ KONUKLAR

Koray Avcı'ya, farklı şarkılarda dansçı Gamze Nur Köse eşlik etti. 33 yaşındaki şarkıcının renkli sahnesinin konuklarından biri de Roman kadınlar oldu.

Dört saat boyunca şarkılarını seslendiren Avcı, bir ara menajerinin kızı Masal ile sahneye gelirken, iyi anlaştıklarını ve kız çocuklarını çok sevdiğini söyledi.

Haberin Devamı

SİMGE SAĞIN'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Simge Sağın'ın menajeri Özgür Aras, "Sanatçım hakkında basında çıkan aşk haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diyerek, güzel poçu ile Koray Avcı hakında çıkan aşk söylentilerini yalanlamıştı.