Hannibal

Hannibal

Son dakika hannibal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hannibal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hannibal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hannibal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hannibal gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 hannibal haberi bulunmuştur. Tüm hannibal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manchester United-Galatasaray (Maç özeti)
Manchester United-Galatasaray (Maç özeti) UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, 2. hafta mücadelesinde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'la Old Trafford'da karşılaştı. Maç sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.
3.10.2023 Galatasaray
Manchester United sahasında Brighton'dan fark yedi! Altay Bayındır maçı kulübeden takip etti...
Manchester United sahasında Brighton'dan fark yedi! Altay Bayındır maçı kulübeden takip etti... İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Old Trafford’da Brighton Hove Albion’u konuk etti. Altay Bayındır'ın yeni takımı ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi evinde fark yemekten kurtulamadı.
16.09.2023 İngiltere
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı Haaytı 'Kuzuların Sessizliği' filmine ilham oldu, onunla gardiyanlar bile yalnız kalmak istemedi. Hapishanede işlediği çifte cinayet sebebi ile 28 Haziran 1978 yılında ömür boyu hapse mahkum edildi. Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan Robert Maudsley, kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu...
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu... ABD'de işlenen cinayetin ayrıntıları duyanların kanını dondurdu. 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız büyük bir gizem içerisinde ortadan kayboldu. Genç kızın başına gelenler videoya kaydedildi. Öte yandan genç kızın katili, 2023 yılında serbest kalabilir.
6.12.2022 Dünya
Yamyam seri katil Robert John Maudsley'in en büyük korkusu şaşırttı!
Yamyam seri katil Robert John Maudsley'in en büyük korkusu şaşırttı! İngiltere'nin en uzun süre hapis yatan ve 47 yıl boyunca kafeste tutulan Robert John Maudsley, 'Yamyam Hannibal' olarak anılan bir seri katil. Son derece korunaklı bir hücrede tutulan 68 yaşındaki Maudsley’in şu anki en büyük korkusu ise duyanları şoke ediyor.
1.04.2022 Dünya
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi!
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi! Millet İttifakı'nda her gün bir kriz patlat veriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık hesapları kızışıyor. İttifak'ta şimdi de popstar krizi ortaya çıktı.
22.11.2021 Siyaset
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp...
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp... Bolu'da mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.
13.10.2021 Gündem
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var...
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var... Suriye'de mülteci olarak yaşayan Kaddafi'nin gelini dehşet saçtı. Aline Skaf’ın cipini polislerle yayaların üstüne sürmesiyle 4 kişi yaralandı, 1 kişi öldü. Daha önce de birçok olaya karışan Aline Skaf’ın trafikte dehşet saçmasına rağmen tutuklanmaması tepkilere neden oldu.
29.01.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun: İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum
İletişim Başkanı Altun: İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Avrupalılar, bugün de aynı gelişim kapasitesinden faydalanarak, Müslüman karşıtı ırkçılığı aşmanın bir yolunu bulmalıdır. Bu nedenle Avrupa İslamofobi Raporu'nun çok önemli olduğuna inanıyorum" dedi.
20.06.2020 Siyaset
Seri katil Mehmet Ali dehşeti... Gazla uyutup yakıyormuş
Seri katil Mehmet Ali dehşeti... Gazla uyutup yakıyormuş Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Ordu ve Samsun'da 12 kişiyi öldüren seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu olayını köşesine taşıdı. Katili yakalan Jandarma Komutanı Teğmen Sadık Arslan ile konuşan Çekirge, komutanın, "Acayip bir adam. Daha çok yaşlıların oturduğu evleri seçiyor. Cinayetin senaryosunu kuruyor, sonra oynuyor. Üzerine askeri kamuflaj kıyafeti giyiyor. Kendisini güvenlik kuvveti gibi gösteriyor. İçeridekileri kelepçeleyip uyutuyor. Ve yakıyor" sözlerini aktardı.
25.11.2019 Yaşam
Damat, kayınpederinin dudağını ısırdı!
Damat, kayınpederinin dudağını ısırdı! İstanbul Pendik’te damat ve ailesi, evden ayrılan eşinin babası ve kardeşinin aracının önünü kesip beyzbol sopalarıyla saldırdı. O sırada öfkeli damat kayın pederinin dudağını ısırarak parçaladı. Adeta Hannibal filmlerini akıllara getiren olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
13.09.2019 Yaşam
ŞOK! Annesini pişirip köpeğiyle beraber yedi
ŞOK! Annesini pişirip köpeğiyle beraber yedi İspanya'da 26 yaşındaki bir kişi, annesini öldürüp parçalara ayırdı ve beden parçalarını yemek kaplarına koyup pişirerek köpeğiyle beraber yedi.
25.02.2019 Dünya
İnsan etinden börek yapıp sattılar!
İnsan etinden börek yapıp sattılar! Brezilya'nın kuzeydoğusunda yer alan Garanhuns şehrinde insan eti yiyen kurgu karakter Hannibal Lecter'ı aratmayacak bir dehşet hikayesi açığa çıktı.
17.12.2018 Dünya
7 fil ağırlığında aracı taşıyacağız büyük göçe hazırız
7 fil ağırlığında aracı taşıyacağız büyük göçe hazırız THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, yeni havalimanına yaklaşık 15 bin ayrı ekipmanın taşınacağını söyledi. Sadece kendilerine ait 10 bin ekipmanı 5 bin TIR’la 45 saatte taşıyacaklarını belirten Aycı “Bunlar öyle ufak tefek malzemeler değil. 7 fil ağırlığında 44 tonluk pushback’ler de var” dedi.
9.08.2018 Ekonomi
Gary Oldman kimdir? (2018 Oscar Ödülleri)
Gary Oldman kimdir? (2018 Oscar Ödülleri) Gary Oldman kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Oscar ödüllerinin 90.'sı dün gece gerçekleşti. Darkest Hour filmindeki rolü ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Gary Oldman'ın hayatı merak konusu oldu. İşte Gary Oldman hakkında merak edilenler...
5.03.2018 Gündem
ABD'de yamyam paniği! Baltalı hemşire geri döndü
ABD'de yamyam paniği! Baltalı hemşire geri döndü İngiltere'de 14 yaşındaki bir kız çocuğunu 'yemeğe çalışma' suçundan tutuklanan 'Hannibal' lakaplı Dale Bolinger ABD'ye geri döndü. 'Amerikalı Hannibal'ın dönüşü yaşadığı çevrede panik ve korku yarattı. Sokaklarda serbestçe dolaşan Bolinger'in tutuklanması için ABD otoritelerinin elinde bir kanıt olmadığı belirtiliyor.
14.01.2018 Dünya
Büyük tehlike! Hızla yayılıyor!
Büyük tehlike! Hızla yayılıyor! Son günlerde ismini sıkça duyduğumuz yeni felaket 'Flakka' insanları tam anlamıyla 'zombi'ye dönüştürüyor. Bu tehlikeli uyuşturucunun kullanımı ise gün geçtikçe artıyor ve tüm dünyaya yayılıyor. .... Peki nedir bu Flakka? Devamı haberimizde...
3.10.2017 Dünya
Kaan Urgancıoğlu dünyaca ünlü yönetmenden teklif aldı!
Kaan Urgancıoğlu dünyaca ünlü yönetmenden teklif aldı! Son olarak 'Kara Sevda' dizisinde canlandırdığı 'Emir Kozcuoğlu' karakteriyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Kaan Urgancıoğlu, dünyaya açılıyor.
6.09.2017 Magazin
Hannibal beni hiç terk etmeyecek
Hannibal beni hiç terk etmeyecek Türkiye’nin dizi kültürü dergisi Episode’a konuşan Hannibal dizisinin başrol oyuncusu Mads Mikkelsen, “Hannibal bizim kortuğumuz şeylerde bile güzellik görüyor. O bir melek” diyor
5.01.2017 Arşiv
Vahşet! Grup seksten sonra öldürüp...
Vahşet! Grup seksten sonra öldürüp... 31 yaşındaki bir kadınla önce seks yapıp daha sonra öldürüp bedenini parçalayan caniler kadının parçalarını pişirip yedi.
17.06.2021 Dünya
İsrail’le Hannibal krizi
İsrail’le Hannibal krizi Avrupa Birliği’nin İsrail Büyükelçisi Lars Faaborg-Andersen’i ‘Hannibal Lecter’ maskesiyle gösteren video, İsrail ve Brüksel arasında krize yarattı
29.02.2016 Dünya
Kaddafi'nin kaçırılan oğlu serbest bırakıldı
Kaddafi'nin kaçırılan oğlu serbest bırakıldı Dün serbest bırakılan Hannibal Kaddafi, güvenlik güçlerince Humus-Baalbek uluslararası otoyolu üzerinde teslim alındı.
12.12.2015 Dünya
Kaddafi'nin oğlu Lübnan'da kaçırıldı
Kaddafi'nin oğlu Lübnan'da kaçırıldı Eski Libya lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Hannibal Muammer Kaddafi, Lübnan’da silahlı bir grup tarafından kaçırıldı...
12.12.2015 Dünya
Trump AVM’de dedektiflik oyunu
Trump AVM’de dedektiflik oyunu Ahmet Ümit’in ‘Agatha’nın Anahtarı’ adlı öyküsü AVM’deki Escapist’te kaçış oyunu olarak uyarlandı. Agatha Christie’nin Pera Palas’ta kaldığı odanın benzeri alışveriş merkezinde inşaa edildi; amaç ipuçlarını takip ederek odadan çıkabilmeyi başarmak.
17.10.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hannibal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hannibal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.