Yamyam

Yamyam

Son dakika yamyam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yamyam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yamyam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yamyam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yamyam gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 yamyam haberi bulunmuştur. Tüm yamyam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi Doğada nadir olarak 1000 rakımın üzerindeki yerlerde görülen yamyam tombul çekirge (Bradyporus), Mardin'in Midyat ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Satar, yamyam tombul çekirgenin soyunun tehlike altında olduğunu, bu türe zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.
2.07.2023 Yaşam
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı Haaytı 'Kuzuların Sessizliği' filmine ilham oldu, onunla gardiyanlar bile yalnız kalmak istemedi. Hapishanede işlediği çifte cinayet sebebi ile 28 Haziran 1978 yılında ömür boyu hapse mahkum edildi. Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan Robert Maudsley, kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu Fransa’da tuzağa düşürdüğü sınıf arkadaşını öldürüp yiyen ‘Kobe Yamyamı’ Issei Sagawa, hukuki boşluk sayesinde hapse girmekten kurtuldu. Popüler kültürün ikonu haline gelen katil 73 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise ifadesinde kullandığı kan donduran sözlerin yankıları kaldı.
3.12.2022 Dünya
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?  ‘Yamyam’ olarak adlandırılan Güneş patlamaları Dünya’yı etkileyecek. Koronal kütle atımı (CME) olarak bilinen Güneş’ten gelen parçacıkların fırlaması ile Dünya’da GPS sistemlerinde sorun oluşabileceği aktarıldı. Peki, Yamyam güneş fırtınası nedir, neden yamyam deniliyor, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
18.08.2022 Bilim ve Teknoloji
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı...
1000 yıllık efsane gerçek mi? Profesör 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı... Anadolu'da 1000 yıllık 'yamyam köy' gerçek mi efsane mi? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan Polat öğrencisinden duyduklarından sonra 'İnsan Yiyen Köyü' araştırdı. Yamyamlık denilince akıllara genellikle seri katiller ve bazı Afrika kabileleri gelse de Anadolu'da da yüzlerce yıl önce yamyamlık izlerine rastlandığı iddia edildi. Bugün Van sınırları içinde yer alan, eski adıyla Mirovharan köyü ile ilgili anlatılan ve yaklaşık 1000 yıl öncesine dayanan yamyamlık hikayeleri, şaşkınlık yaratacak cinsten. Konuyla ilgili araştırmalar yapan Doç. Dr. İrfan Polat çarpıcı detaylar paylaştı.
30.07.2022 Gündem
Ünlü YouTuber'ın paylaştığı video şok etti! "Bunu izliyorsan ben öldüm!"
Ünlü YouTuber'ın paylaştığı video şok etti! "Bunu izliyorsan ben öldüm!" Dünya çapında milyonlarca takipçisi bulunan ABD'li YouTuber Technoblade hayatını kaybetti. Kansere karşı verdiği savaşı kaybeden Technoblade ölüm haberini çektiği video ile duyurdu.
3.07.2022 Dünya
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi Meksika'nın Atizapan şehrinde yakalanan ve kurbanlarını yediğini hatta komşularına da yedirdiğini itiraf eden 73 yaşındaki seri katilin evinden çıkanlar tüyleri diken diken ediyor.
3.07.2022 Dünya
Yamyam seri katil Robert John Maudsley'in en büyük korkusu şaşırttı!
Yamyam seri katil Robert John Maudsley'in en büyük korkusu şaşırttı! İngiltere'nin en uzun süre hapis yatan ve 47 yıl boyunca kafeste tutulan Robert John Maudsley, 'Yamyam Hannibal' olarak anılan bir seri katil. Son derece korunaklı bir hücrede tutulan 68 yaşındaki Maudsley’in şu anki en büyük korkusu ise duyanları şoke ediyor.
1.04.2022 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
İletişim Başkanı Altun gençleri Kızılay gönüllüsü olmaya davet etti
İletişim Başkanı Altun gençleri Kızılay gönüllüsü olmaya davet etti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğiyle insani yardım alanında dünyanın en önde gelen ülkeleri arasına girdi." dedi.
4.12.2020 Gündem
Yamyam yakalandı! Kedi, köpek ve insanları yiyordu...
Yamyam yakalandı! Kedi, köpek ve insanları yiyordu... Rusya’da cinayet suçlamasıyla sorgulanan zanlı, kedi, köpek ve insanları öldürüp yediğini itiraf etti.
29.10.2019 Dünya
Bu sözler şaşırttı! "Yamyam mısın, nesin?"
Bu sözler şaşırttı! "Yamyam mısın, nesin?" Zonguldak'ta, taksi şoförü ile kadın sürücü arasında çıkan tartışma cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Tartışma sırasında taksi sürücüsünün kadına, "Yamyam mısın, nesin? Senin bayanlıkla alakan yok" demesi dikkat çekti.
24.06.2019 Gündem
İnsan etinden börek yapıp sattılar!
İnsan etinden börek yapıp sattılar! Brezilya'nın kuzeydoğusunda yer alan Garanhuns şehrinde insan eti yiyen kurgu karakter Hannibal Lecter'ı aratmayacak bir dehşet hikayesi açığa çıktı.
17.12.2018 Dünya
23 yaşındaki adam 45 yaşındaki sevgilisinin beynini yiyip...
23 yaşındaki adam 45 yaşındaki sevgilisinin beynini yiyip... Rusya'da kendisinden 22 yaş büyük sevgilisini öldürdükten sonra beynini pişirip yiyen ve kanını içen adamın cezası belli oldu.
21.11.2018 Dünya
Yamyamlar! Öldürdükleri adamı parçalayıp yediler!
Yamyamlar! Öldürdükleri adamı parçalayıp yediler! Ukrayna'da bir baba ve oğlu, 45 yaşındaki eski polisi öldürdü. Polisin başını kesen vahşi baba ve oğul, adamın cesedini pişirip yedi.
31.10.2018 Dünya
Canlı yayında insan eti yediler!
Canlı yayında insan eti yediler! Letonya'nın başkenti Riga'da akıllara zarar veren bir gösteri düzenlendi. Gösterinin amacının ise küresel gıda kaynakları tükenirse insanlığa ne olacağını vurgulamak olduğu ifade edildi.
22.03.2018 Dünya
Büyük tehlike! Cinsel ilişki robotları erkekleri...
Büyük tehlike! Cinsel ilişki robotları erkekleri... Uzmanlara göre, son yıllarda oldukça yaygınlaşan cinsel ilişki robotları ile ilişkiye girmek insanları birer psikopat katile çevirebilecek tehlikeler barındırıyor.
19.03.2018 Dünya
İki dolar için 17 yaşındaki genci öldürüp yediler!
İki dolar için 17 yaşındaki genci öldürüp yediler! Venezuela’nın Carabobo eyaletinde iki komşu ev arasındaki kavga ölümle bitti. Baba ve oğul, 500 bin bolivar (Kara borsada 2 dolar civarı) için 17 yaşındaki komşularını öldürüp cesedinin bir kısmını yedi.
7.02.2018 Dünya
Eşinin gözü önünde tecavüz edip kadını yediler!
Eşinin gözü önünde tecavüz edip kadını yediler! Brezilya'da üçü 18 yaşın altındaki 5 kişi, hırsızlık için girdikleri evde bir karı kocayı 24 saat boyunca rehin tuttu. Çifte işkence edip, kadına tecavüz eden çetenin yamyamlık da yaptığı düşünülüyor.
25.01.2018 Dünya
ABD'de yamyam paniği! Baltalı hemşire geri döndü
ABD'de yamyam paniği! Baltalı hemşire geri döndü İngiltere'de 14 yaşındaki bir kız çocuğunu 'yemeğe çalışma' suçundan tutuklanan 'Hannibal' lakaplı Dale Bolinger ABD'ye geri döndü. 'Amerikalı Hannibal'ın dönüşü yaşadığı çevrede panik ve korku yarattı. Sokaklarda serbestçe dolaşan Bolinger'in tutuklanması için ABD otoritelerinin elinde bir kanıt olmadığı belirtiliyor.
14.01.2018 Dünya
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri...
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri... Mehmet Akif Ersoy'un bugün 81. ölüm yıldönümü... Değerli İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy bu özel günde anılıyor. İşte Mehmet Akif Ersoy'un merak edilen hayatı ve şiirlerini haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yamyam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yamyam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.