Hanife Sevgili

Hanife Sevgili

Son dakika Hanife sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hanife sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hanife sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 hanife sevgili haberi bulunmuştur. Tüm hanife sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta...
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta... Geçtiğimiz günlerde tektaşını takıp sağda solda hava atan Hanife, "2 isteğim vardı biri yuva kurmak diğeri çocuk, olmadı." diyerek sevgilisiyle ayrılığı duyurdu.
3.10.2017 Magazin
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı!
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı! Evlendirme programında aradığı eşi bulamayan Hanife, sonunda muradına erdi. Tektaşı parmağına takan gelin adayı, sosyal medyada gösteriş yaptı.
27.09.2017 Magazin
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı...
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı... Müzmin gelin adayı Hanife'nin, derin yırtmaçlı elbise giyen arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf büyük tepki çekti.
24.08.2017 Magazin
Hanife para basmaya devam ediyor!
Hanife para basmaya devam ediyor! İzdivaç programı ile hayatımıza giren gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafta reklam yapıp para kazanıyor.
21.08.2017 Magazin
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı...
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı... Müzmin gelin adayı olarak fenomen hale gelen Hanife, başörtüsünü çıkarıp şapka taktı. İşte Hanife'nin olay olan o paylaşımı.
15.08.2017 Magazin
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu!
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu! İzdivaç programlarının müzmin gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaştı.
14.08.2017 Magazin
Hanife darphane gibi para basıyor!
Hanife darphane gibi para basıyor! İzdivaç programında aradığı koca adayını bulamayan Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor. İşte gelin adayı Hanife'nin o paylaşımları...
8.08.2017 Magazin
Eski gelin adayı Hanife itiraf etti: Sevgilim var!
Eski gelin adayı Hanife itiraf etti: Sevgilim var! Eski müzmin gelin adayı Hanife, kendisini işinden etmek isteyenlere tepki gösterdi; Artık iyice azıtanlar var diyen Hanife'nin paylaşımı...
4.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın'
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın' Nihat Doğan'dan eski gelin adayı Hanife'ye çok ağır sözler... Doğan, Hanife'ye "artık istediği erkekle oynaşsın" diyerek çok ağır göndermede bulundu.
17.03.2017 Magazin
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar…
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar… 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle Türk Hava Yolları'ndan anlamlı bir reklam geldi. Çanakkale destanında şehit olan kahramanların gerçek mektuplarına yer verilen reklam izleyenlere duygusal anlar yaşattı. İşte Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar ve THY Çanakkale reklamı...
17.03.2022 Televizyon
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
Serkan'dan Hanife'ye: Seni istiyorum!
Serkan'dan Hanife'ye: Seni istiyorum! Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına hasta yatağından kalkıp gelen Hanife'nin, Serkan'a sözleri damga vurdu. Serkan da Hanife'ye açık açık; 'Seni istiyorum' dedi.
7.06.2017 Televizyon
Yaptığım en büyük yaramazlık...
Yaptığım en büyük yaramazlık... Arka Sokaklar’ın yakışıklısı Berk Oktay'den özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar...
12.11.2011 Magazin
Afyonkarahisar'da toprağa verilen şehit er Atasagun'un annesinin feryadı
Afyonkarahisar'da toprağa verilen şehit er Atasagun'un annesinin feryadı `Hainler seni Anneler Günü hediyesi diye mi gönderdi?'
29.09.2021 Gündem
Ailesine  el bombalarıyla  saldırdı!
Ailesine el bombalarıyla saldırdı! Özel harekat polisi cinnet getirirse!..
29.09.2021 Gündem
Çatkapı başbakan
Çatkapı başbakan İlköğretim öğrencisi Hanife Nur Koyuncu, Erdoğan'ı 11'inci yaş gününe davet etti. Erdoğan küçük kızı kırmadı
7.09.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hanife Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.