Hanife Aşk

Hanife Aşk

Son dakika Hanife aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hanife aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hanife aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 hanife aşk haberi bulunmuştur. Tüm hanife aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti!
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti! İzdivaç programları ile ünlenen gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç tarafından aldatılmış, ikili ayrılmıştı. Hanife, sevgilisini affetti.
30.11.2017 Magazin
Ve Hanife yeni işine resmen başladı!
Ve Hanife yeni işine resmen başladı! İzdivaç programında eş ararken bir anda Türkiye'nin tanıdığı isim haline gelen gelin adayı Hanife, TV8'de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde izleyici karşısına çıktı.
6.10.2017 Magazin
Hanife,  Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı!
Hanife, Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı! Hanife, Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı!
21.01.2022 Magazin
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta...
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta... Geçtiğimiz günlerde tektaşını takıp sağda solda hava atan Hanife, "2 isteğim vardı biri yuva kurmak diğeri çocuk, olmadı." diyerek sevgilisiyle ayrılığı duyurdu.
3.10.2017 Magazin
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı!
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı! Evlendirme programında aradığı eşi bulamayan Hanife, sonunda muradına erdi. Tektaşı parmağına takan gelin adayı, sosyal medyada gösteriş yaptı.
27.09.2017 Magazin
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı Ünlü gelin adayı Hanife'nin de kadrosuna dahil olduğu Aşk-ı Roman dizisi, TV8 yönetiminin kararıyla yayından kaldırıldı.
12.09.2017 Televizyon
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Magazin
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı...
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı... Müzmin gelin adayı Hanife'nin, derin yırtmaçlı elbise giyen arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf büyük tepki çekti.
24.08.2017 Magazin
Hanife para basmaya devam ediyor!
Hanife para basmaya devam ediyor! İzdivaç programı ile hayatımıza giren gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafta reklam yapıp para kazanıyor.
21.08.2017 Magazin
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı...
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı... Müzmin gelin adayı olarak fenomen hale gelen Hanife, başörtüsünü çıkarıp şapka taktı. İşte Hanife'nin olay olan o paylaşımı.
15.08.2017 Magazin
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu!
Ve Hanife sonunda aradığı aşkı buldu! İzdivaç programlarının müzmin gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaştı.
14.08.2017 Magazin
Ve Hanife aileye girdi! Evleniyor mu?
Ve Hanife aileye girdi! Evleniyor mu? Hanife, eski aşkı Serkan'la yeniden görüşmeye başladı. Ciddi bir ilişki istediğini belirten Hanife, önceki akşam Serkan'ın ailesiyle iftar açtı. Peki izdivaç programının fenomen ismi Hanife ile Serkan evleniyor mu?
5.06.2017 Magazin
Eski gelin adayı Hanife itiraf etti: Sevgilim var!
Eski gelin adayı Hanife itiraf etti: Sevgilim var! Eski müzmin gelin adayı Hanife, kendisini işinden etmek isteyenlere tepki gösterdi; Artık iyice azıtanlar var diyen Hanife'nin paylaşımı...
4.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın'
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın' Nihat Doğan'dan eski gelin adayı Hanife'ye çok ağır sözler... Doğan, Hanife'ye "artık istediği erkekle oynaşsın" diyerek çok ağır göndermede bulundu.
17.03.2017 Magazin
Adayından umut kesince...
Adayından umut kesince... Geçtiğimiz günlerde kendisine talip olan, ancak daha sonra çeşitli sıkıntılar nedeniyle programdan ayrılmak zorunda kalan Deniz için hüngür hüngür ağlayan Hanife, aşk acısını çabuk unuttu.
29.03.2016 Sinema-Dizi
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı!
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.
5.01.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi!
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi! Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim aşk dolu paylaşımıyla dikkat çekti.
17.03.2021 Magazin
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
İsimsiz kahramanlar! Dakikalarla yarışıyorlar...
İsimsiz kahramanlar! Dakikalarla yarışıyorlar... Bazen yakınını henüz kaybetmiş ailelerin şiddetli öfkesiyle de karşılaşabilen Organ nakli koordinatörleri, her şeye rağmen pes etmiyor ve bağış için gece gündüz uğraşıyorlar. Organ nakli koordinatörlerinin zamanla yarışı, ailenin bağışa 'evet' demesiyle başlıyor.
2.11.2019 Sağlık
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı Katıldığı evlilik programında gelin adayı Hanife Gürdal ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serkan Bağra, yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.
21.09.2018 Magazin
Hanife kendi markasını yaratıyor
Hanife kendi markasını yaratıyor Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, butik işine girip kendi markasını yaratacak.
20.11.2017 Magazin
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor!
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor! Müzmin gelin adayı Hanife, son paylaşımlarında kardeşini de kullanmaya başladı.
10.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hanife Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.