Gazete Vatan Logo

Çatkapı başbakan

İlköğretim öğrencisi Hanife Nur Koyuncu, Erdoğan'ı 11'inci yaş gününe davet etti. Erdoğan küçük kızı kırmadı

Özel Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Hanife Nur Koyuncu’nun 10. yaş günü sürpriz bir ziyarete sahne oldu. Adli Yıl Açılış Resepsiyonu’ndan evine dönen Başbakan Erdoğan’ın yolu mahalleye girişinde çocuklar tarafından kesildi. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Furkan Ursavaş’ın daha önce de konuştuğu Erdoğan’a “Bizde mantı yiyeceğinizi söylemiştiniz” hatırlatması üzerine Erdoğan, yanındakilere dönerek, “Ben Furkanlara mantı yemeye gidiyorum” dedi ve araçtan indi.

Apartmana gireceği sırada ailesiyle birlikte doğum gününü kutlamak üzere evin hemen yakınındaki Yürüyüş Parkı’na gitmek üzere apartmandan çıkan Hanife Nur Koyuncu da daha önce kendisine bir kez merhaba deyip bir oyuncak bebek hediye eden Erdoğan’a, “Başbakan amca, bize gelir miniz? Bugün benim doğum günüm” diyerek, evlerine davet etti. Erdoğan’ın Furkan’ın evinden sonra kutlamaya katılacağını söylemesi üzerine, aile evine döndü. Korumalarıyla Hanife Nur için çilekli bir doğum günü pastası gönderen Erdoğan, kısa bir süre sonra da Koyuncu ailesinin evine geçti.

Hanife Nur ile birlikte doğum günü pastasını kesen Erdoğan, ilk dilimi de küçük kıza verdi. Hanife Nur ve arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Erdoğan, küçük kıza bir cumhuriyet altını ile bir oyuncak bebek hediye etti. Bu sırada Hanife Nur’un hatıra defterinin ilk sayfasına da, Sevgili Hanife Nur kızıma başarı dileklerimle “ yazarak imzaladı.

‘ENÇOK ÇİLEKLİ PASTAYA SEVİNDİM’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı önceki gün doğumgünü partisinde ağırlayan ilköğretim öğrencisi Hanife “Çok heyecanlandım. Hiç böyle birşey beklemiyordum. Babama en çok çilekçi pastayı sevdiğimi ve ondan almasını söylemiştim ama babam bunu unutup kestaneli pasta almış. Başbakan Amca gelirken, çilekli pasta getirmiş. En çok da buna sevindim” dedi.






Haberin Devamı